Újra itt a Black Friday! Vásárolj most karácsonyi ajándékot

black friday

Hihetetlen, de máris itt az év vége. Bár a karácsony előtti készülődés sokunknak rengeteg feladattal és stresszel jár, van néhány jól bevált trükk, amelyekkel ezeket a kellemetlenségeket elkerülheted. Ha időben elkezdesz készülődni, akkor biztosan menni fog. Mire gondolunk pontosan? Hogy még jóval a karácsonyi roham előtt vásárold meg szeretteid számára a karácsonyi ajándékokat. Ha pedig kihasználod az év legnagyobb akcióját, és a Black Friday 2020 ideje alatt vásárolsz, nem kis összeget takaríthatsz meg.

black friday

Miért pont Black Friday?

 

A Black Friday, azaz Fekete Péntek nevű shopping őrület a kiárusítások és akciók idejének kezdetét jelzi. A nagy áruházláncok így próbálnak minél több vásárlót magukhoz csalogatni még karácsony előtt. Ez nap minden évben november negyedik péntekje. Idén tehát november 27-én kezdődik a vásárlási láz, de rengeteg webáruház már sokkal hamarabb kezd, és az akciót csupán meghosszabbítja a hét végéig. A rá következő hétfő is különleges nap, ami a Cyber Monday nevet kapta. Ezen a hétfőn pedig a webáruházak kiárusítják a Black Friday után még fennmaradó termékeket.

Maga a Black Friday kifejezés Philadelphiából ered, és a hálaadás következtében kialakult forgalmi dugókkal hozható összefüggésbe. Amerikában a Black Friday valóságos tradíció, és a plázákban való tolongás, és az áruházi harcok egy-egy leértékelt termékért is szinte már szokássá váltak. Nem is csoda, hiszen gyakran akár 50% kedvezmények is várják a vásárlókat. A kritikusok szerint a Black Friday csupán a fogyasztói társadalom ünnepe. Ha kedveled, ha nem, és bármi is legyen az igazság, bizony Black Friday alatt is lehet higgadtan és megfontoltan vásárolni.

 

Vásárolj sokkal olcsóbban a mi speciális Black Friday szekciónknak köszönhetően, ahol idén a legjobb kedvezményeket találod:

 

Az összes kedvezmény Alza.hu     Az összes kedvezmény Answear   Az összes kedvezmény Ecipo.hu   Az összes kedvezmény About You

Az összes kedvezmény insportline    Az összes kedvezmény Hervis Sports    Az összes kedvezmény Libri    Az összes kedvezmény Zooplus

Az összes kedvezmény 4home    Az összes kedvezmény Modivo    Az összes kedvezmény Vivre    Az összes kedvezmény CCC

Az összes kedvezmény Yves Rocher    Az összes kedvezmény Footshop     Az összes kedvezmény Notino     Az összes kedvezmény Myprotein

 

Miért érdemes Black Friday alatt vásárolni?

 

Ahogy azt már említettük, közeleg a karácsony, és a legtöbbünk szeretné szeretteit meglepni valami aprósággal. Ha az online vásárlás mellett döntesz, akkor nyugodtan és kényelmesen az otthonod melegében átgondolhatod, és meg is rendelheted a választott meglepetést. Sőt, így sokkal egyszerűbben követheted az anyagiakat is.

Hogy elkerüld a fölösleges dolgok vásárlását az utolsó pillanatban, hagyj magadnak időt, hogy alaposan átgondold, kinek milyen ajándékot szánsz, és természetesen hagyj elegendő időt a vásárlásra is. Segíthet, ha minden eszedbe jutó ajándékötletet felírsz, de az is, ha elolvasol néhány ajándéktippet az interneten.

Úgy érzed szükséged van egy kis ihletre? Akkor olvasd el néhány régebbi blogunkat ebben a témában: