Vásároljon a Black Friday ideje alatt, és spóroljon, mint még soha

black friday

Figyelem, a kedvezményes Black Friday 2018 tornádó ismét Magyarország felé vette az irányt, és szinte mindenre vonatkozó páratlan akciók és kiárusítások kísérik útján.

 

Mi is a Black Friday?

 

A mániákus vásárlók ünnepe a Black Friday (magyarul Fekete Péntek) egy év után ismét lecsap Magyarországra, és kiemelkedő kedvezményeket hoz magával szinte mindenre. A világméretű kampányhoz – a szokásokhoz híven – internetes áruházak százai csatlakoznak, természetesen élükön a legismertebbekkel. Többet szeretne tudni?

Bár a közkedvelt akció eredetét homály fedi, mégis ez az az időszak, amikor az internetes áruházak nagy része világszerte extra kedvezményeket és kiárusításokat kínál szinte minden termékre. A hagyomány szerint a hálaadás napját követi, és egyúttal a megfelelő alkalom az első karácsonyi ajándékok beszerzésére is.

Idén a nagy nap november 23-ra esik, viszont már jóval hamarabb érdemes figyelnünk. Minden bolt egyéni feltételeket szab, így előfordulhat, hogy az egyikben a Black Friday kiárusítások csupán 24 órán át érvényesek, míg máshol akár több napig is eltarthatnak. Vigyázat, a kedvezményes árukészlet is korlátozott, éppen ezért a bevásárlást nem kellene az utolsó pillanatra hagynia.

Nem bírja követni a webáruházak ajánlatait? Mi megtesszük ön helyett. Látogassa meg a különleges Black Friday kategóriánkat, ahol az összes kedvezményt megtalálja egy helyen. Olyan ismert webáruházak várják itt, mint például az Ecipő, Myprotein, Alza, Answear, Orsay, 4home, Insportline, Emag, Astratex, Bibloo és még sok más.