AcerShop kuponkódok és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon AcerShop - Március 2024

__photo
-20%
Kedvezmény
AcerShop

Akár -20% kedvezmény Acer laptopokra az Acershop.hu oldalon

Az Acershop.hu webáruházban most akár -20 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő, kijelölt Acer laptopokra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
AcerShop

Akció - kedvezmények a kiválasztott monitorokra az Acershop.hu oldalon

Az Acershop.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott monitorokra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
AcerShop

Akció - kedvezmények - hónap ajánlata az Acershop.hu oldalon

Az Acershop.hu weboldalán most hatalmas havi kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


Acershop webáruház
1

Acershop.hu – Acer márkatermékek tárháza

Teljes választékban megtalálhatja a Magyarországon elérhető Acer laptopokat, netbookokat, tableteket, monitorokat, projektorokat, számítógépeket és egyéb kiegészítőket. Megbízható bolt címet kapott - Az árukereső.hu weboldalra beérkezett valós vásárlói visszajelzések alapján. Rendkívüli Acer laptop akciók is várják, illetve ne feledje, hogy a webáruházban történt vásárláskor az Acershop kupon érvényesítését.

 

2

Termékkategóriák

Az Acershop webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • LAPTOP
  • TÁSKÁK
  • TABLET
  • MONITOR
  • PROJEKTOR
  • KIEGÉSZÍTŐK
  • MÁRKABOLTOK
  • KAPCSOLAT

Acershop webáruház
3

Amit a cégről tudni érdemes

Az Acer első magyarországi márkaboltja Miskolcon, az Auchan bevásárló központban nyílt meg 2008-ban. Az üzlet berendezései, világítástechnikai megoldásai és dekorációs elemei az Acer Olaszországban található európai központja által kiadott tervek alapján készültek. A hazai informatikai üzletek közötti összehasonlításban egyedülálló eleganciával rendelkezik az Acer miskolci közel 80 m2-es márkaboltja. A második márkaüzlet a fővárosban Budapesten nyílt meg az Auchan Soroksár üzletsorán 2010-ben. Az üzlet kialakítás itt is az olasz tervek alapján történt meg, egy hasonlóan igényes, ám még frissebb design szerint. Szaküzletekben az Acer oktatási programjának keretében folyamatosan képzett munkatársak állnak az érdeklődők és vásárlók szolgálatára. Mindkét üzlet a legszélesebb Magyarországon kapható Acer kínálatot mutatja be. 2011 folyamán teljesen megújult a weboldaluk, ami az évek során még inkább felhasználóbaráttá vált. 2014-ben nyitotta meg kapuit a budaörsi és a dunakeszi áruház. Minegyik márkaboltban a termékek ki vannak állítva, ezeket az érdeklődők ki is próbálhatják.

Acershop webshop

A világ több országában működik Acer márkabolt és információs pont. Ezen üzletek célja és feladata az Acer kínálatának bemutatása, a vásárlók szakszerű tájékoztatása az Acer márkanév alatt forgalmazott termékekről és nem utolsó sorban a különféle Acer termékek forgalmazása.

Árgarancia: Bizonyára rossz érzése lenne, ha a webáruházban való vásárlást követően néhány nappal azt tapasztalná, hogy a megvásárolt termék olcsóbban szerepel a kínálatban. Az Acer.shop.hu ettől a kellemetlenségtől igyekszik vásárlóit megóvni. Biztosítják arról, hogy a megvásárolt Acer termék esetében nem fogja ilyen kellemetlenség érni, ezért minden vásárlás esetében árgaranciát vállalnak. 

4

Acershop kedvezmények

Kiárusítások

Amennyiben a vásárlást követő 8 napon belül a megvásárolt terméket kedvezőbb áron találja meg a weboldalon - akár normál áras, akár akciós ajánlat keretében -, úgy a kifizetett és az új, alacsonyabb ár közötti különbözet teljes összegét levásárolhatja, bármilyen raktári készleten lévő termékre.

5

Értékelés AcerShop

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 18 felhasználó
18 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 14x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 3x
Jó (2,1 - 3,0) 1x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x