Laptophardware kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Laptophardware - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Laptophardware

Akció - kedvezmény a homeoffice segédeszközökre a Laptophardware.hu oldalon

A Laptophardware.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Laptophardware

Akció - kedvezmény a használt laptopokra a Laptophardware.hu oldalon

A Laptophardware.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Laptophardware

Ingyenes szállítás a Laptophardware.hu oldalon

A Laptophardware.hu webáruházban 50.000Ft érték feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Laptophardware webshop
1

Laptopszerviz és laptop alkatrészek

Megbízható, gyors laptop szerviz és laptop alkatrész áruház kiemelkedő garanciákkal. Rendkívüli Laptophardware kupon akciók és kedvezmények is várják!

2

Termékkategóriák

Akkumulátor, Töltő, Kijelző, Billentyűzet, Memória, SSD, Alaplap, Autós töltő,  Hűtő ventilátor, Műanyag burkolat, Szerviz alkatrész, Tartozék, Winchester, Tablet autós töltő, Tablet töltő, Alsó burkolat, Felső burkolat, LCD hátlap, LCD keret, HDD keret, átalakító, CMOS elem, DC jack aljzat, Dokkoló, DVD meghajtó, HDD adapter, Hűtőborda, Kijelző védő fólia, Kijelzőtartó pálca, LCD inverter, Mobilinternet modem, Processzor, Videokártya, WIFI kártya, Zsanér, LCD kábel, Tablet akkumulátor, Tablet DC jack aljzat, Winchester beépítő keret DVD helyére

 

Laptophardware webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

Arra törekednek, hogy a legjobb laptop szerviz legyenek Magyarországon. A Laptophardware Kft. 2010 januárjában alapult, 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás. 2013 óta piacvezető vállalat a hazai laptop alkatrész kereskedelemben. 2014 óta a legnagyobb márkafüggetlen, lakossági, garancián túli laptop szerviz Magyarországon. Szakképzett kollégáik úgy bánnak akár az ön laptopjával, mintha az a sajátjuk lenne, hiszen tudják, hogy egy kiválóan működő laptop kulcs az üzleti sikerhez és a mindennapi elégedettséghez. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobb laptop szerviz legyenek hazánkban. Szerviz technikus kollégáik legalább 5 év notebook javítási tapasztalattal rendelkeznek, ezért kevés az olyan laptop hiba, amellyel ne tudnának szakszerűen vagy akár a helyszínen megvárhatóan megbirkózni.

Laptophardware webshop

Laptop szerviz Budapesten a 6. 11. és 13. kerületben található, gyors, segítőkész, korrekt és udvarias kiszolgálás várja.

A laptop tulajdonosok sok esetben azt hallhatták korábban, hogy „jobban jár, ha lecseréli a laptopját”. Ez elsősorban annak volt betudható, hogy az asztali PC-ket jól ismerő szervizesek a laptopokhoz nem szívesen nyúltak hozzá, a kellő tapasztalat és tudás hiányában, hiszen mondani sem kell, hogy felépítésében egy laptop alapjaiban különbözik egy asztali számítógéptől, elsősorban kompakt kivitelezésének köszönhetően. A másik ok leginkább az volt, hogy a szakszervizeket leszámítva, az egyéb hasonló szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások nem rendelkeztek a szükséges alkatrészekkel, hiszen ahány notebook gyártó, ahány modell, annyi eltérő és egymással nem kompatibilis alkatrész létezik a laptopokhoz.

Tehát a felsorolt okok hátráltatták országunkban a szakszerű és széleskörű notebook szervizt, karbantartást. Nos, mára ez a helyzet szerencsére megváltozott, és ön a legjobb helyen jár, ha ezt a szolgáltatást keresi.

4

Értékelés Laptophardware

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x