Bijobolt kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Bijobolt - Május 2024

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Bijobolt

Ingyenes szállítás a Bijobolt.hu oldalon

A Bijóbolt.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


bijobolt webshop
1

Bijobolt– Az egészség szexi

Budapesti Bijó boltokban rendkívül széles termékválasztékkal, több mint 800 beszállító, 17.000 termékével igyekeznek minden igényt kielégíteni. Mindez a kínálat pedig már online is elérhető. Munkatársaik tapasztalt, elhivatott szakemberek, akik különféle képzéseken vesznek részt tudásuk folyamatos fejlesztésére és a forgalmazott termékek minél részletesebb megismerésére. A Bijobolt kupon még több kedvezményt biztosít. Folyamatos akciók várják, látogasson el a weboldalukra.

2

Termékkategóriák

Az Bijobolt webáruházban a következő termékkategóriákat találja: aromaterápia, bio termékek, diabetikus termékek, fog-és szájápolás, fogyasztószerek, gluténmentes termékek, gyógy-és ásványvizek, gyógy-és natúrkozmetikumok, gyógynövények, gyógyteák, gyógytermékek, étrendkiegészítők, gyümölcs-és élvezeti teák, haj-és körömápolók, higiéniai, egészségügyi cikkek, illatosítók, füstölők, egyebek, könyvek, lábápolási termékek, laktózmentes termékek, öko-és egyéb tisztítószerek, reformélelmiszerek, szezonális termékek, legjobb áras termékek

bijobolt webáruház
3

Amiért érdemes vásárolni

Egészség: Ami néhány évtizede még természetes volt, ma már sajnos nem az. Természetes volt, hogy az étel és ital, ami az asztalra került vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, táplál és épít, és az is természetes volt, hogy nincsenek tele szintetikus összetevőkkel, tartósítószerekkel és a cukorral. Természetes volt, hogy az ember nem használ több vegyszert, mint ami feltétlenül szükséges, hiszen az a bőrével érintkezve a szervezetbe jut, és károkat okozhat. Manapság már reggel több vegyi anyaggal érintkezünk és terheljük le szervezetünket (tusfürdő, fogkrém, arckrém, testápoló, dezodor, parfüm, sampon, balzsam, hajlakk, borotvahab, smink, mosószer, öblítő, mosogatószer, illatosítók, stb.) Ahhoz hogy ma egészséges ételt és italt vásárolhassunk, komoly erőfeszítéseket kell tenni. A természetes alapú, vegyszermentes kozmetikumok és tisztítószerek beszerzése pedig még elég nehézkes bár a fejlődés szerencsére már Magyarországon is elindult.

 

bijobolt webáruház

Csapat: A csapat tagjai több mint 20 éve a kereskedelemben dolgozó vezetők, lelkes, fiatal eladók, profi beszerzők, akik mindannyian tudják, hogy ez nem csak munka, hanem küldetés, hiszen mindenkinek van egy-egy története arról, hogyan változott meg az élete, amikor kiderültek a különböző betegségek a családban, melyek mind összefüggésbe hozhatók a rossz táplálkozással, vegyszerekkel és az egészségtelen életvitellel. Várják az észrevételeket, javaslatokat, hogy jobbá tegyék a weboldalt vagy akár a kínálatot színesítsék. A budapesti szakáruház mellett megnyitották a Bijó Energia Egészségközpontot is. A központban több mint 50 természetgyógyász, közel 100 féle kezeléssel várja önt, legyen szó energetizáló vagy szépészeti kezelésről, speciális tornáról vagy masszázsról. A Bijó Rendezvényközpont pedig egy életmód és kulturális központtá kíván válni. Változatos programokkal várnak mindenkit, aki a tudatos életvitelt választja. Előadónak olyan szellemi és spirituális vezetőket, életmód tanácsadókat, coachokat, trénereket hívnak meg, akik területükön több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, a hazai és nemzetközi porondon is bizonyították már tudásukat, hitelességüket.

4

Bijobolt kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A Bijoboltnál elfigyeltek arra, hogy egyre több ember számára, akiknek fontos az egészségük, nagy akadályt jelent, hogy a bevásárlást 8-10 helyen kell lebonyolítani és nincs egy áruház, ahol lehetőség nyílik mindent egy helyen megvásárolni. Ezért is alapították meg a Bijobolt.hu-t mert azt szeretnék, ha egyszerűsíthetnék azok életét, akik erőfeszítéseket tesznek azért, hogy egészségesen éljenek. Vásároljon kiváló minőségű kedvezményes és akciós termékeket otthonából kényelmesen.

5

Értékelés Bijobolt

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 8x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x