Eustock kedvezmény kuponok

www.eustock.eu

Az Eustock webáruház egy elektronikai szaküzlet, ahol minőségi termékeket talál versenyképes áron. Kínálatukban megtalálható az okostelefon és tartozékai, sportkamera és tartozékai, okos eszközök, audio, bluetooth hangszóró, külső akkumulátor, GPS tartozékok. Mindezt regisztrált felhasználóként eustock kuponkód felhasználásával kedvezményes áron vásárolhatja meg. Minden termékre 100%-os garancia is vonatkozik. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe
  • Akció az okostelefonokra az Eustock.eu oldalon

    Érvényes -ig 31. 12. 2021-ig
    Mutasd

    Az Eustock webáruházban most nagyszerű kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott okostelefonokra.

    Az Eustock webáruházban most nagyszerű kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott okostelefonokra. Szöveg elrejtése

Eustock Webáruházról

Eu stock – Műszaki webáruház

A termékeket közvetlenül a gyártóktól szerzik be, és közvetlenül értékesítik a végfelhasználók felé, azaz az importőr-nagyker-kiskereskedői értékesítési láncon nem mennek keresztül a termékek, ezáltal a termékek ára jóval kedvezőbb tud maradni. Kínálatukban megtalálhatóak a legújabb okostelefonok, ezeknek a tartozékai, Bluetooth hangszórók és GPS tartozékok. Céljuk, hogy átlátható mennyiségű, de minőségi termékekkel várják a weboldalra látogatókat. Rendkívüli Eu stock akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor az Eustock kupon érvényesítését!

Forgalmazott márkáik:

HomTom, Ipaky, meizu, Silicon Power, Tronsmart, Vernee,  Xiaomi, Yitechnology, Yoobao

Termékkategóriák:

Okostelefon

Sportkamera

Okos eszközök

Okostelefon tartozék

Audio

Sportkamera tartozékok

Bluetooth hangszóró

Külső akkumulátor

GPS tartozékok

Szállítás és fizetési lehetőségek:

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat segítségével juttatják el Önhöz.

Amennyiben a rendelés hétköznap 12.00-ig beérkezik és a "rendelés megerősítése" tárgyú emailt a vásárló megkapta, akár a visszaigazolást követő munkanapon kiszállításra kerülhet a termék. Péntek délelőtt leadott rendelés esetén hétfői napon, péntek délután leadott rendelés esetén, keddi napon lehet számítani a csomag kiszállítására. A futár költség összege bruttó 990 Ft. Utánvétes fizetés esetén, a futárnak a csomag átvételekor kell készpénzben kifizetni a csomagot. A futárnál bankkártyás fizetés nem lehetséges. Ha a szállító bármilyen oknál fogva nem találja a megadott címen az ügyfelet, írásos értesítőt hagy a helyszínen a futárszolgálat telefonos elérhetőségével. Amennyiben a rendelés olyan mértékű, hogy az egy csomagban nem teljesíthető (súly, vagy összeghatár) úgy megkeresik a vásárlót a rendelés teljesítése előtt. Bizonyos esetekben, mint például hosszú hétvége vagy ünnepnapok után a kiszállítási idő akár több napot is igénybe vehet, ezt minden esetben a webáruház kapcsolat résznél jelezik.

Minden termékre 100%-os magyarországi garancia is vonatkozik a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Rendelés során csak a webáruházba regisztrált, és belépett felhasználók tudják beváltani az érvényes kuponkódot, vendég módban a kuponkód lehetőség nem működik. Kérik regisztrált felhasználóként próbálja meg leadni rendelését, amennyiben korábban már regisztrált, akkor lépjen be felhasználónevével és jelszavával a rendszerbe. A kuponkód nem minden termékre érvényes, így elképzelhető hogy egy olyan termékhez próbálja beváltani, amelyre nem váltható be ilyen jellegű kedvezmény, ekkor hibaüzenet láthat.