FitBuilder kuponkódok és kuponok

www.fitbuilder.hu

A FitBuilder webáruházban mindent megtalál, ami a testépítés elengedhetetlen része. Olyan gyártók termékeit forgalmazzák többek között, mint pl. a Blackroll, 4+ Nutrition, Beltor, QNT, Amix, Vitaking, PAM vagy Dr. Zak’s. Náluk akciósan vásárolhat fehérjéket, tömegnövelőket, szénhidrátot, kreatint, aminosavat, BCAA-t, glutamint, NO-fokozót, ill. zsírégetőt, ízületvédőt, vitaminokat vagy akár ásványi anyagokat. Használja ki most a kedvezményeket, vásároljon olcsóbban! Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

FitBuilder Webáruházról

Fitbuilder – Építsd a tested

A webshopban megtalálják a különféle aminosavakat, vitaminokat és sport kiegészítőket. Rendkívüli Fitbuilder akciók és kedvezmények várják!

 

Amit kínálnak:

Az étrendkiegészítőktől kezdve a fogyókúrás termékeken keresztül egészen a testépítéshez szükséges különféle aminosavakig itt mindent megtalál. Az egyik legfontosabb, hogy a Fitbuilder magyar nyelven megjelenő, magyar törvények szerint működő webáruház ahol a vásárlás biztonságos. Természetesen nem elhanyagolható az az érv sem, hogy ha bármilyen kérdése van, akár a termékekkel, akár a rendeléssel kapcsolatban azt magyarul teheti fel, és magyarul is kap rá választ így elkerülve a nyelvi nehézségekből adódó félreértés lehetőségét.

 

Termékkategóriák:

Fehérje

Tömegnövelő, Szénhidrát

Diéta, Zsírégető

Aminosav, BCAA, Gluta...

Kreatin

Egészség, Vitamin, Ásvány

Energizáló

Testépítő termék

Speciális sport kiegészítő

Szelet, Ital, Élelmiszer

Sportruházat, Sporteszköz

 

Házhoz szállítás:

A házhozszállítást minden esetben az GLS futárszolgálat juttatja el önhöz. Személyesen a raktárban nincs lehetőség átvételre.

Átutalás esetén 0-19.999 Ft rendelési összegig csak 980 Ft a szállítási költség. Bankkártyás fizetés esetén 0-19.999 Ft rendelési összegig csak 1.180 Ft a szállítási költség. Utánvét esetén 0-19.999 Ft rendelési összegig csak 1.280 Ft a szállítási költség. 20.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes!

Minden termék mellett feltüntetik a szállítás várható idejét, ami általában 1-4 munkanap. A szállítást a rendelés feldolgozásától számított 1-3 munkanapon belül tudják teljesíteni az esetek döntő többségében.

 

FitBuilder pontrendszer

A webáruházban a legtöbb termékhez levásárolható pontokat adnak. A pontokat a termékek megvásárlásával szerezhetik meg. A pontgyűjtés alapfeltétele az, hogy FitBuilder Team tag legyen. Ezt úgy lehet elérni, hogy regisztrál, és ha a lezárt vásárlásai (vagy első vásárlása) szállítási díján kívüli összege eléri a 10.000 Ft-ot. 1 pont 1 Ft-ot ér. Minden termék adatlapján a termék ára és a termékfotó között látható a megszerezhető pont értéke. Amennyiben a termékadatlapon nincs pont, akkor ahhoz a termékhez nem jár pillanatnyilag pont. A pontokat korlátok nélkül fel lehet használni a FitBuilder webshopban.

Miután belép a felhasználónevével, automatikusan megjelenik a pontjai összege a képernyő legtetején középen. A termékek alatt és a fizetendő összeg közötti sávban megnézheti, hogy mennyi felhasználható pontja van, majd miután eldöntötte, hogy mennyi pontot szeretne felhasználni a vásárlása során csak egyszerűen beírja ezt a jobb oldali mezőbe, majd rákattint a Bevált gombra.