FitBuilder kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon FitBuilder - Június 2024

__photo
-20%
Kedvezmény
FitBuilder

Akár - 20 % kedvezmény a Fitbuilder.hu webáruházban

A Fitbuilder.hu webáruházban most akár - 20 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre

Többet a kedvezményről


fitbulider webshop
1

Fitbuilder – Építsd a tested

A webshopban megtalálják a különféle aminosavakat, vitaminokat és sport kiegészítőket. Rendkívüli Fitbuilder akciók és kedvezmények várják!

 

2

Termékkategóriák

A Konzolvilág webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

 • Fehérje
 • Tömegnövelő, Szénhidrát
 • Diéta, Zsírégető
 • Aminosav, BCAA, Gluta...
 • Kreatin
 • Egészség, Vitamin, Ásvány
 • Energizáló
 • Testépítő termék
 • Speciális sport kiegészítő
 • Szelet, Ital, Élelmiszer
 • Sportruházat, Sporteszköz

fitbulider webshop
3

Miért érdemes a Fitbulder webshopban vásárolni?

Az étrendkiegészítőktől kezdve a fogyókúrás termékeken keresztül egészen a testépítéshez szükséges különféle aminosavakig itt mindent megtalál. Az egyik legfontosabb, hogy a Fitbuilder magyar nyelven megjelenő, magyar törvények szerint működő webáruház ahol a vásárlás biztonságos. Természetesen nem elhanyagolható az az érv sem, hogy ha bármilyen kérdése van, akár a termékekkel, akár a rendeléssel kapcsolatban azt magyarul teheti fel, és magyarul is kap rá választ így elkerülve a nyelvi nehézségekből adódó félreértés lehetőségét.

fitbulider webshop

Házhoz szállítás: A házhozszállítást minden esetben az GLS futárszolgálat juttatja el önhöz. Személyesen a raktárban nincs lehetőség átvételre. Átutalás esetén 0-19.999 Ft rendelési összegig csak 980 Ft a szállítási költség. Bankkártyás fizetés esetén 0-19.999 Ft rendelési összegig csak 1.180 Ft a szállítási költség. Utánvét esetén 0-19.999 Ft rendelési összegig csak 1.280 Ft a szállítási költség. 20.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes! Minden termék mellett feltüntetik a szállítás várható idejét, ami általában 1-4 munkanap. A szállítást a rendelés feldolgozásától számított 1-3 munkanapon belül tudják teljesíteni az esetek döntő többségében.

FitBuilder pontrendszer. A webáruházban a legtöbb termékhez levásárolható pontokat adnak. A pontokat a termékek megvásárlásával szerezhetik meg. A pontgyűjtés alapfeltétele az, hogy FitBuilder Team tag legyen. Ezt úgy lehet elérni, hogy regisztrál, és ha a lezárt vásárlásai (vagy első vásárlása) szállítási díján kívüli összege eléri a 10.000 Ft-ot. 1 pont 1 Ft-ot ér. Minden termék adatlapján a termék ára és a termékfotó között látható a megszerezhető pont értéke. Amennyiben a termékadatlapon nincs pont, akkor ahhoz a termékhez nem jár pillanatnyilag pont. A pontokat korlátok nélkül fel lehet használni a FitBuilder webshopban.

Miután belép a felhasználónevével, automatikusan megjelenik a pontjai összege a képernyő legtetején középen. A termékek alatt és a fizetendő összeg közötti sávban megnézheti, hogy mennyi felhasználható pontja van, majd miután eldöntötte, hogy mennyi pontot szeretne felhasználni a vásárlása során csak egyszerűen beírja ezt a jobb oldali mezőbe, majd rákattint a Bevált gombra.

 

4

Fitbuilder kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

FitBuilder pontrendszer. A webáruházban a legtöbb termékhez levásárolható pontokat adnak. A pontokat a termékek megvásárlásával szerezhetik meg. A pontgyűjtés alapfeltétele az, hogy FitBuilder Team tag legyen. Ezt úgy lehet elérni, hogy regisztrál, és ha a lezárt vásárlásai (vagy első vásárlása) szállítási díján kívüli összege eléri a 10.000 Ft-ot. 1 pont 1 Ft-ot ér. Minden termék adatlapján a termék ára és a termékfotó között látható a megszerezhető pont értéke. Amennyiben a termékadatlapon nincs pont, akkor ahhoz a termékhez nem jár pillanatnyilag pont. A pontokat korlátok nélkül fel lehet használni a FitBuilder webshopban.

5

Értékelés FitBuilder

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x