Mezzoforte Hangszeráruház kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Mezzoforte Hangszeráruház - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Mezzoforte Hangszeráruház

Akció - kedvezmények a Hangszeraruhaz.hu oldalon

A Hangszeraruhazhu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Mezzoforte Hangszeráruház

Ingyenes szállítás a Hangszeraruhaz.hu oldalon

A Hangszeraruhaz.hu oldalon 25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


hangszeráruház
1

Hangszeráruház – Mezzoforte

Megbízhatóság és szakértelem 1989 óta. Rendkívüli Hangszeráruház akciók és kedvezmények várják.

2

Termékkategóriák

A Hangszeráruház webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Gitárok/pengetős
  • Gitár erősítő / effekt
  • Billentyűs
  • Hangosítás / Stúdió
  • Dob, ütős
  • Kotta / szoftver / ajándék
  • Fúvós / Vonós
  • Fény / Video / Hi-Fi
  • Kiegészítők

hangszer webáruház
3

Amiért érdemes vásárolni

1989 óta foglalkoznak hangszerekkel, hang- és stúdiótechnikával, az évek alatt óriási tapasztalatra, szakértelemre és kapcsolatrendszerre tettek szert.

Minden jelentős gyártónak kiemelt partnerei, így rendeléseiket a gyártók/importőrök a lehető leggyorsabban teljesítik, és lehetőségük van különleges gondossággal kiválasztani hangszereiket, így biztos lehet benne, hogy a legnagyobb megelégedettséggel használja majd a megvásárolt terméket.

Magyarországon működő vállalkozásként magyar garanciával és legtöbbször magyar beszerzési forrásból származó termékkel kereskednek. Ennek köszönhetően bármilyen utólagos szolgáltatás egyszerű és rugalmas.

mezzoforte webshop

Legtöbb jelentős márkát forgalmazzák, minden nagyobb kiállításon, mint kiállító, vagy látogató részt vesznek, folyamatosan járják a gyártók/forgalmazók által tartott képzéseket, ezért a lehető legnagyobb rálátásuk van a hangszeres és hangtechnikai márkákra. Össze tudják hasonlítani az egyes gyártók termékeit más gyártók termékeivel, így ha kérdése van a lehető legprecízebb választ kapja a kérdéseire. Különösen nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az árak folyamatosan aktuálisak legyenek. Az árakat befolyásoló tényezők (gyártók árai, árfolyamváltozások) gyakori ingadozása miatt előfordulhat, hogy egy termék ára a megrendelésedkor rögzített árhoz képest változik. Ilyen esetben mindig az olcsóbb áron kapja meg a hangszerét!

4

Mezzoforte Hangszeráruház kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A weboldalon szereplő termékek kb. 30%-át tartják raktáron, több mint 8.000 termék szerepel a kínálatukban. Ha egy termék nincs raktáron, akkor előfordulhat, hogy már épp úton van a raktár felé, vagy épp bevételezés alatt van. Ha nincs raktáron, és megrendelés alatt sincs, akkor általában 1-3 munkanap alatt tudják megrendelni, amennyiben magyarországi, vagy külföldi partnerünknél van raktáron.

5

Értékelés Hangszeráruház

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x