Mezzoforte Hangszeráruház kuponkódok és kuponok

www.hangszeraruhaz.hu

A Mezzoforte Hangszeráruház 1989 óta foglalkozik hangszerekkel, hang- és stúdiótechnikával, és az évek alatt behozhatatlan tapasztalatra, szakértelemre és kapcsolatrendszerre tettek szert. Minden jelentős gyártónak kiemelt partnerei. Minden jelentős márkát forgalmaznak, pl. Yamaha, Roland, Fender, Gibson stb. Bármilyen utólagos szolgáltatás - pl.: alkatrész rendelés, javítás, terméktámogatás stb.- is egyszerűen, rugalmasan megoldható náluk. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Mezzoforte Hangszeráruház Webáruházról

Hangszeráruház – Mezzoforte

Megbízhatóság és szakértelem 1989 óta. Rendkívüli Hangszeráruház akciók és kedvezmények várják.

 

Amit kínálnak:

1989 óta foglalkoznak hangszerekkel, hang- és stúdiótechnikával, az évek alatt óriási tapasztalatra, szakértelemre és kapcsolatrendszerre tettek szert.

Minden jelentős gyártónak kiemelt partnerei, így rendeléseiket a gyártók/importőrök a lehető leggyorsabban teljesítik, és lehetőségük van különleges gondossággal kiválasztani hangszereiket, így biztos lehet benne, hogy a legnagyobb megelégedettséggel használja majd a megvásárolt terméket.

Magyarországon működő vállalkozásként magyar garanciával és legtöbbször magyar beszerzési forrásból származó termékkel kereskednek. Ennek köszönhetően bármilyen utólagos szolgáltatás egyszerű és rugalmas.

Legtöbb jelentős márkát forgalmazzák, minden nagyobb kiállításon, mint kiállító, vagy látogató részt vesznek, folyamatosan járják a gyártók/forgalmazók által tartott képzéseket, ezért a lehető legnagyobb rálátásuk van a hangszeres és hangtechnikai márkákra. Össze tudják hasonlítani az egyes gyártók termékeit más gyártók termékeivel, így ha kérdése van a lehető legprecízebb választ kapja a kérdéseire. Különösen nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az árak folyamatosan aktuálisak legyenek. Az árakat befolyásoló tényezők (gyártók árai, árfolyamváltozások) gyakori ingadozása miatt előfordulhat, hogy egy termék ára a megrendelésedkor rögzített árhoz képest változik. Ilyen esetben mindig az olcsóbb áron kapja meg a hangszerét!

A weboldalon szereplő termékek kb. 30%-át tartják raktáron, több mint 8.000 termék szerepel a kínálatukban. Ha egy termék nincs raktáron, akkor előfordulhat, hogy már épp úton van a raktár felé, vagy épp bevételezés alatt van. Ha nincs raktáron, és megrendelés alatt sincs, akkor általában 1-3 munkanap alatt tudják megrendelni, amennyiben magyarországi, vagy külföldi partnerünknél van raktáron.

 

Termékkategóriák:

Gitárok/pengetős

Gitár erősítő / effekt

Billentyűs

Hangosítás / Stúdió

Dob, ütős

Kotta / szoftver / ajándék

Fúvós / Vonós

Fény / Video / Hi-Fi

Kiegészítők

 

Szállítás:

15.000 Ft rendelési érték fölött Magyarország teljes területén díjtalanul szállítják házhoz a rendelését, 15.000 Ft alatt is csak mindössze 990 Ft a szállítási költség. Magyarországon kívüli szállítás esetén a célországtól és a termék súlyától függően egyedi árajánlatot tudnak adni.

A csomag megérkezésekor nézze át a csomagolást. Ha a csomagolás sérült, nagyon fontos, hogy jelezze a futárnak és vegyenek fel jegyzőkönyvet.