HeliumKing kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon HeliumKing - Április 2024

__photo
AKCIÓ
Akció
HeliumKing

Kiárusítás - kedvezmények a Heliumking.hu webáruházban

A Heliumking.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
HeliumKing

Ingyenes szállítás 17.990 Ft fölötti vásárlás esetén a Heliumking oldalon

A Heliumking.hu webáruházban 17.990 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


heliumking webshop
1

HeliumKing – a hélium lufik, party kiegészítők specialistája

A Heliumking internetes áruház party kellékek, esküvői cikkek széles választékát kínálja. Használja a Heliumking kupon előnyeit vagy a kedvezmény kupont és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket. 

2

Termékkategóriák

Az alábbiakban találja összefoglalva a Heliumking.hu webshop termékeit kategóriák szerint:

 • HELIUM
 • Léggömbök
 • Gyerek ünnepség
 • Felnőtt ünnepség
 • Party díszítés - Dekoráció
 • Farsangi maszkok
 • Party kiegészítők
 • Esküvő
 • Asztali terítékek
 • Ünnepek és hagyományok
 • Party szín alapján
 • Életkor szerint

heliumking webshop
heliumking webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

Az egyes kategóriákban többek között az alábbi termékeket találja: buborékfújók, sapkák, csákók és sombrerók, álarcok és maszkok, pinyáták, fotós kellékek, arcfestés kiegészítők, anyósnyelvek és dudák, sprayek, repülő lampionok - szerencse lampionok, konfetti ágyúk, sör bong, meghívók, esküvői lufik és hélium, menyasszonyi harisnyakötők, függő esküvői dekorációk, pénzgyűjtő dobozok, édesség bár - Candy bar, gyűrűpárna, szalagok, ajándékdobozok, fa csipeszek, autó dekorációk, dekoratív kóstoló dobozok, esküvői konfetti, övecskék, szívecskék, gyémántok, névtáblák, vendégköny, rózsaszirmok, torta kiegészítők, papír dekorációk, organza tasakok, gyöngy girlandok, úszógyertyák, öntapadó matricák, székmasnik, esküvői tollak, esküvői poharak, esküvői kitűzők stb.

Válogasson a színes termékpalettából, használja a Heliumking kedvezmény kupont és ne feledje, hogy a Heliumking internetes áruházban olyan minőségi termékeket talál, mint , kiegészítők. Ez mindössze csak egy része a webshopban fellelhető termékeknek. Győződjön meg róla személyesen, és látogassa meg a Heliumking.hu weboldalt, ahol vásárláskor érvényesítheti a különböző kedvezményeket, akciókat, kedvezmény kódokat, bónuszokat kuponokat.

Családi vállalkozásként gondoskodnak a problémamentes lebonyolításokról, hogy minden kivételes eseményre, úgy mint esküvő, születésnap, keresztelő és más események megfelelő és árban elérhető party termékeket, héliumot és lufikat, dekorációkat és kiegészítőket találjon és mindezt már a megrendelést követő napon történő kézbesítéssel átvehesse. Használja ki a Heliumking kedvezményeket, akciós kuponokat, kedvezmény kódokat például party kellékek vásárlásakor.

 

4

Heliumking kedvezmények

Kiárusítás

Környezetbarát üzlet: Mindig arra törekszenek, hogy a környezetre odafigyeljenek. A legfőbb zöld intézkedések, melyeket bevezettek: az eladásra kínált áruk több mint 90%-ának esetében újrahasznosított csomagolásokat használnak. Minden 18.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!

 

5

Értékelés HeliumKing

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x