OBI kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon OBI - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
OBI

Akció - kedvezmények az Obi.hu webáruházban

Az Ob.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott medencékre, kerti bútorokra, fűnyírókra és egyéb kerti és háztartási kiegészítőkre.

Többet a kedvezményről


obi webshop
1

OBI – Barkács áruház

A kínálat rendkívül sokrétű mert itt megtalálható minden, amire például egy építkezés során szüksége lehet. Rendkívüli OBI akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor az OBI kedvezmény kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

Az OBI webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Építés
  • Kert és szabadidő
  • Műszaki
  • Lakáskultúra
  • Fürdőszoba és konyha
  • Ötletek és tanácsok
  • Ajánlatok

obi webshop
3

Az OBI webshop előnyei

Cégismertető: Az OBI 1970-ben, Hamburgban nyitotta első áruházát. Az alapötlet egy amerikai példán alapult, melynek célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy áruházban kínálja. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a barkács áruházak között egész Európában. Az OBI termékválasztéka négy nagy területet ölel fel: a lakáskultúrát, műszaki árukat, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékeket, valamint a kerti cikkeket. Az OBI vásárlóközönsége részben az egyéni vásárlókból, hobbi barkácsolókból és kis vállalkozásokból áll. Az OBI márkanév az egyik legismertebb márkanévnek számít. A legutóbbi (TNS Infratest) felmérése szerint az emberek 98%-a ismeri az áruházlánc nevét Németországban.

Az OBI 1991-ben kezdett el terjeszkedni Európában. Első olaszországi áruházának megnyitása után következett a hazai magyarországi áruház megnyitása 1994-ben. Jelenleg Európában 11 országában vannak jelen (Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Svájc, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Szlovénia, Szlovákia) összesen 654 áruházzal. Az OBI folyamatosan bővíti bolt hálózatát és jelenik meg újabb piacokon.

2015-ben egy új üzlettel bővültek Magyarországon, mégpedig Székesfehérváron. Ezzel Budapesten és környékén kilenc, vidéken pedig húsz áruházzal rendelkeznek. A vállalat először 2004-ben, majd 2008-ban kapott Superbrands díjat, 2012-ben a piaci szereplők közül egyedül nyerte el ezt a díjat, azóta pedig 2014-ben és 2015-ben is megkapta ezt az elismerést. 2010-ben pedig a CSR Best Practice elismeréssel is gazdagabb lett. Mindezekkel a díjakkal az OBI megerősítette helyét a legismertebb és legelismertebb magyarországi márkák között.

 

obi webshop

Online szolgáltatások és áruházi szolgáltatások sokasága várja a kedves vásárlókat. Áruházi szolgáltatások: Méretre vágás, Festékkeverés, Függönyvarrás,  Házhozszállítás, Ajándékkártya, Vevőszolgálat, Utánfutó kölcsönzés, Drive-in szolgáltatás, Áruvásárlási hitel, Pénzvisszafizetési garancia, Árukészlet ellenőrzés, OBI vásárlási utalvány, Online szolgáltatások: Online termékfoglalás, Házhozszállítás, Pénzvisszafizetési garancia, Árukészlet ellenőrzés

4

Obi Black Friday

Kiárusítás
Black friday

Black Friday Obi: Az Obi barkácsáruház az éllovas a barkácsolás, építkezés és a kert világában. Rendezze be otthonát úgy, ahogy mindig is szerette volna! Minden terméket, amelyek az ideális lakótér és kert kialakításához szükségesek náluk megtalálja, sőt a Black Friday keretein belül még a pénztárcáját is megkíméli. Ne várjon, keresse fel oldalukat még ma! Ajándékkártya az igazi barkácsolóknak szóló ajándék: A kártya a vásárlást követő év december 31-ig érvényes, Magyarország egész területén és bármely OBI áruházban felhasználható. Egyedi, mert kiválaszthatja a kártyát díszítő motívumot. Ez után válassza ki a feltöltendő összeget majd aktiválja az ajándékkártyát az OBI áruház pénztáránál. A kártyákra tölthető összeg 500 – 150.000 Ft.

 

5

Értékelés OBI

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x