Office Depot kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Office Depot - Július 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Office Depot

Akció - kedvezmények az Officedepot.hu oldalon

Az Officedepot.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


officedepo webshop
1

Office Depot – Az Irodabirodalom

Office Depot márkanév fogalommá vált világszerte, és mindenhol a megbízható minőség, kedvező árak, széles választék és a kiterjedt szolgáltatási kör jellemezi. Az Office Depot az egyetlen olyan vállalat Magyarországon, amely az otthoni dolgozószobától a nagy irodaházakig mind a berendezési tárgyak mind pedig a technikai eszközök teljes skáláját kínálja. Rendkívüli Office Depot akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor az Office Depot kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

Az Office Depot webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Irodaszer - Papír
  • Technológia
  • Bútor
  • Üzemeltetés
  • Home Office/School

officedepo webshop
3

Miért érdemes az Officedepot webshopban vásárolni?

Az Office Depot irodaszereket értékesít több országban – jelenleg 54 - és több darabot, mint bármely más irodaszer kereskedő. A floridai székhelyű cég 1986-ban alakult a Delray Beachben, az OfficeMax-szel közösen a világ egyik vezető globális irodaszer értékesítőjévé vált. Az Office Depot világszerte közel 2.000 áruházzal rendelkezik, és mintegy 56.000 alkalmazottnak ad munkát. Termékskálájukon a papír-írószer, iroda- és számítástechnikai berendezések, valamint az irodabútorok találhatók meg. Az áruválaszték folyamatosan bővül, hogy vásárlók mindig megkapják a számukra árban és típusban leginkább megfelelő termékeket.

officedepo webshop

Magyarországi Office Depot cégtörténete: 1997 óta van jelen az irodaszer piacon. Első áruházát 1997 novemberében nyitotta meg a budapesti Pólus Centerben, melyet folyamatos bővülés követett, jelenleg Magyarországon 9 áruház található. Magas színvonalon szolgálják ki nemzetközi és magyarországi partnereiket és vevőiket az áruházaikban, webshopban és értékesítési csapaton keresztül. A cégtulajdonosok vállalati értékrendjének egyik legfontosabb eleme a vevők igényeinek messzemenő kielégítése. Ennek érdekében a beszállítókat és termékeket folyamatosan ellenőrzik, munkatársaikat pedig magas szintű oktatásban részesítik.

700 különféle saját márkás (Office Depot, Niceday, Foray és Realspace) termék létezik. Több, mint 16.000 féle termék kapható a gemkapocstól kezdve a bútorokon át a számítógépekig. Nemcsak az áruházakban, hanem katalógusból telefonon, faxon és e-mailen is leadhatja a rendelését. Óriási tintapatron- és toner választékkal és különféle nyomdai szolgáltatásokkal (fénymásolás, nyomtatás, névjegykártya-készítés, szkennelés, faxolás, laminálás, hőkötés, iratvágás, bélyegző-készítés, feliratozás) várják a kedves vásárlókat. DHL Service Point-ként is működnek, így a belföldi és nemzetközi expressz szállításszolgáltatás is elérhető.

4

Officedepot kedvezmények

Ingyenes szállítás
Kiárusítás

Vállalják akár teljes irodák megtervezését, irodai- és számítástechnikai berendezések üzembe helyezését, nyomdai és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat és visszavásárlási garanciát is nyújtanak.

5

Értékelés Office Depot

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 8x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 3x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x