Kulina kedvezmény kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon Kulina - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Kulina

Akció a konyhai eszközökre a Kulina.hu oldalon

A Kulina.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott edényekre, lábasokra, tálakra és egyéb konyhai eszközökre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Kulina

Akció az edényekre a Kulina.hu oldalon

A Kulina.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott edényekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Kulina

Akció a lakáskiegészítőkre a Kulina.hu oldalon

A Kulina.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott lakáskiegészítőkre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Kulina

Akció az evőeszközökre a Kulina.hu oldalon

A Kulina.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az "étkező" aloldalon található akcióban lévő kiválasztott evőeszközökre, poharakra, alátétekre, terítőkre.

Többet a kedvezményről


kulina webshop
1

Kulina – Főzés és tálalás világa

A KULINA webáruházban márkás konyhafelszereléseket, kert- és lakáskiegészítőket találhat. Tradicionális, kétkezi munkával készített és modern, csúcstechnológiával kifejlesztett alapanyagokból előállított termékek várják. A termékek minősége a legfőbb prioritást élvez, ezért csak olyan világhíres gyártók termékeit találja meg a jókínálatban, mint például a WMF, a REVOL, a MAUVIEL 1830, a SILIT, a STAUB, az EMILE HENRY, a RIEDEL, a DE BUYER, a ZWILLING, stb.

2

Termékkategóriák

A Kulina webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

 • AKCIÓ
 • ÚJDONSÁGOK
 • FŐZÉS
 • TÁLALÁS
 • EVŐESZKÖZÖK
 • ITALOK
 • BOR & BÁR
 • FÜRDŐSZOBA
 • LAKÁS ÉS KERT
 • MÁRKÁK
 • EGYÉB

kulina webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

Akár hivatásszerűen, hobbiszinten vagy szenvedélyesen áll a főzéshez, itt az ételek előkészítéséhez szükséges eszközöktől kezdve a főzésig és a tálalásig mindent megtalál, amire szüksége lehet. Prémium márkák exkluzív kínálata, bőséges választék és termékismertető videók, hatalmas raktárkészlet, professzionális ügyfélszolgálat, átlagon felüli reklamációs feltételek várják. Garantálják, hogy kínálatukban csak olyan termékek szerepelnek, melyek kiváló alapanyagokból készülnek, időtállók, stílusosak, tökéletesen működnek. Mind a használati értéket, mind a dizájnt tekintve, világviszonylatban mérve is a legjobb gyártók termékeit kínálják. Részletes termékismertetés útmutatók, alapos leírások, jó minőségű fényképek, aprólékos technikai adatok, termékismertető videók, tippek és tanácsok. Természetesen ezek a kellékek szigorú minőségi ellenőrzésén estek át.

kulina webshop

Rozsdamentes acéledények, rézedények, öntöttvas edények, tapadásgátló réteggel ellátott edények, teflon edények, elektromos-/gáztűzhelyen is használható kerámiaedények, üvegedények, porcelánedények, párolóedények, újgenerációs kukták, páratlan minőségű rozsdamentes acél kések, hámozók, szeletelők, reszelők, prések, diótörők, mozsarak, merőkanalak, edényalátétek, spatulák, szűrők, sziták, ollók, időmérők, hőmérők, habverők, mérlegek, darálók és fűszerőrlők, szemeteskosarak, só- és borszóró, tálkák, kiegészítők, reggeliző/brunch porcelánok, tálcák, tálalótálak, poharak, ételmelegítők, stb. Mindezt, és ennél többet is talál kínálatukban. Mindemellett, termoszokat, bögréket, öntöttvas teáskannákat, poharakat, üvegkancsókat, koktélos poharakat, bárpoharakat, pezsgőspoharakat és bárkellékeket is kínálnak, olyan híres gyártóktól, mint a WMF, a RIEDEL és az EVA SOLO. RIEDEL társaság kizárólag profi borászok segítségével fejleszti ki dekantálóit, poharait, melyek nagymértékben segítik megismerni a borokban rejlő változatosságot. Kézi gyártás, mesteri üvegfújó munka áll a termékek mögött.

4

Kulina kedvezmények

Ingyenes szállítás

Miért vásároljon náluk?  Exkluzív választék hírneves márkáktól, Széles választék, Nagy raktárkészlet, Kivételes reklamációs feltételek

5

Értékelés Kulina

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 2 felhasználó
2 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 2x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x