Lumenet kuponkódok és kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon Lumenet - Május 2024

__photo
-16%
Kuponkód
Lumenet

Kedvezménykód - akár -16% kedvezmény a Lumenet.hu oldalon

A Lumenet.hu weboldalon akár -15% kedvezmény jár a hírlevélre feliratkozottaknak. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Lumenet

Csomagolássérült termékek extra kedvezménnyel a Lumenet.hu oldalon

A Lumenet.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott csomagolássérült termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
Lumenet

Kiárusítás a Lumenet.hu oldalon

Az Lumenet.hu webáruházban óriási kedvezményeket talál a kiválasztott izzókra, lámpákra.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Lumenet

Ingyenes szállítás az Lumenet.hu oldalon

A Lumenet.hu webáruházban 30.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Lumenet webáruház
1

Lumenet – Világítástechnika

Autóizzót esetleg LED világítókörtét keres? Itt mindent megtalál. Nézzen körül a rendkívül széles kínálatban és vásároljon a nap 24 órájában kényelmesen online. A Lumenet.hu év internetes kereskedője díj 2016 kis és középvállalati kategória II. helyezettje lett. Különböző Lumenet akciók is várják, illetve ne feledje a webáruházban történt vásárláskor a Lumenet kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Lumenet  webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Autó Izzó
  • Lakásvilágítás
  • LED
  • Villanyszerelési anyagok
  • Kompakt fénycső / Fénycső
  • Izzó, halogén izzó
  • Működtetés, Szabályozás
  • Ipari világítás
  • Speciális fényforrás
  • Kisülő lámpa

lumenet webáruház
3

Cégtörténet

Minden a Vilagitas.eu-val kezdődött. 2012-ben sikerült a két barátnak megegyezni arról, hogy miért is jó belevágni világítástechnikán belül egy olyan kereskedelmi szegmensbe, ami éppen kialakulóban volt. 2012-ben egy kis Zuglói irodából indult minden. Több hónap kemény munkájával készült el az arculat és az adatbázis majd 2012. November végén megnyitották webáruházunkat. Az üzleti tervük egyszerű, de egyben merész is volt, mivel csak olyan világítástechnikai terméket értékesítésére vállalkoztak, amit a bő egy évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján jó szívvel ajánlanak a vásárlóknak.

2016-ban már több mint kétmillió látogatójuk 60 000 online rendelésük volt, és tizenegy munkatársuk áll vásárlóink rendelkezésére. Ebben az évben azaz mindössze 4 év kemény munka után elmondhatják magukról, hogy Magyarország meghatározó világítástechnikai e-kereskedője lettek. Már egy 300 m2-es irodában egy speciális logisztikai rendszert kiépítve ez által kb. 25 000 raktáron lévő termékük bármelyikét akár aznap el tudják juttatni az ország több mint 60 Foxpost csomag automatájába, vagy másnapra az otthonába.

2016-ban elhatározták, hogy ne egy magyar kulcsszó legyen az oldalunk neve, hanem egy jogvédett márkanév. Így született meg a fényáram mértékegységéből (Lumen) és az online értékesítésre való utalásból (net) a Lumenet szó. Mindazt a tudást, amit vásárlóknak köszönhetően megszereztek, ezen az új európai márkanéven futó weboldalban egyesítették.

Lumenet webáruház

PontNeked. Vásároljon regisztráció után a Lumenet weboldalán és minden vásárlása után a kedvezmény a vásárlás értékének akár 10%-át is elérheti (az adott termékek után járó értékeket a termékoldalon találja meg). Mindezt levásárolhatja a weboldalon található termékekre a rendelés lezárása után. A pontokat a regisztrációhoz tartozó pontgyűjtő számlán a rendelés lezárása után automatikusan jóváírják. A PontNeked pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatnak mindenkit, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható a folyamatosan változó termékekre. A PontNeked pontok a rendelés lezárása után 365 napig használhatóak fel, ezután automatikusan törlődnek.

4

Lumenet kedvezmények

Kiárusítások
Black friday

PontNeked : A pontokat a regisztrációhoz tartozó pontgyűjtő számlán a rendelés lezárása után automatikusan jóváírják. A PontNeked pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatnak mindenkit, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható a folyamatosan változó termékekre. A PontNeked pontok a rendelés lezárása után 365 napig használhatóak fel, ezután automatikusan törlődnek.

5

Értékelés Lumenet

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x