Bestmarkt kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Bestmarkt - Május 2024

__photo
-500 Ft
Kuponkód
Bestmarkt

Kedvezménykód -500Ft kedvezmény a Bestmarkt.hu oldalon

A Bestmarkt.hu weboldalon -500Ft kedvezmény jár a hírlevélre feliratkozottaknak. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Bestmarkt

Akció - kedvezmények a Bestmarkt.hu oldalon

A Bestmarkt.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


Bestmarkt webáruház
1

Bestmarkt – Elektronikai webáruház

A naponta folyamatosan változó kínálatot érdemes figyelni, illetve mindig naprakész információt adnak arról, hogy összesen hány féle termék található készleten, ami azonnal elvihető. A hírlevelükre való feliratkozást 1.500 Ft értékű levásárolható kuponnal hálálják meg a kedves vásárlóknak.

Rendkívüli Bestmarkt akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Bestmarkt kedvezmény kupon érvényesítését

2

Termékkategóriák

A Bestmarkt webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Laptop, Számítógép
  • Alkatrészek, Perifériák
  • Szórakoztató elektronika
  • Autó & GPS
  • Mobiltelefon, Tablet
  • Fotó-Videó
  • Háztartási cikkek
  • Világítástechnika
  • Biztonságtechnika
  • Irodaszerek

Bestmarkt webshop
3

Fizetési feltételek, szállítás

A termékkategória elég széles a laptoptól kezdve a mobiltelefonokon át egészen az irodaszerig. Az irodaszerek alatt pedig találhat interaktív táblát, írószereket, Iskolai felszereléseket, irodai kiegészítőket, munkavédelmi eszközöket és parti kellékeket is. A kiemelt ajánlataik folyamatosan változnak ezeket mindig a Bestmarkt weboldal első oldalán találja meg. A legnagyobb gyártók kiváló és legújabb termékeit vásárolhatja meg akciós árakon.

Bestmarkt webáruház

Fizetési feltételek: A fizetés történhet készpénzben személyesen az üzletben az áru átvételekor. Házhozszállítás esetén, utánvéttel fizet a futárnak, amennyiben a rendelés értéke nem haladja meg a bruttó 500.000 forintot. Előre átutaláskor a proforma számlát előre elküldik önnek e-mailben. Az átutaláskor a rendelés sorszámát minden esetben írják bele a megjegyzés rovatba. A megrendelt termékek és az eredeti számla, a vásárlási összeg a megadott bankszámlára történő beérkezés után vehetők át. A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján már az összes költséget tartalmazza.

Házhoz szállítás: A Bestmarkt webáruház megrendeléseit a Sprinter futárszolgálat juttatja el önhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költsége a megrendelőt terheli. Minden nap 16:00 óráig leadott rendelés a rákövetkező munkanapon garantáltan kiszállításra kerül, abban az esetben, ha minden termék raktáron van. Házhoz szállítás díj összeadódik a csomagsúly és az utánvét összegéből.

4

Bestmarkt kedvezmények

Kiárusítások

A számla és a garancia levelet a csomagban helyezik el. A csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgálják meg, és amennyiben a termékeken sérülést látna, ebben az esetben kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem fogadnak el.

5

Értékelés Bestmarkt

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x