Magyar Menedék Könyvesház kuponkódok és kuponok

www.magyarmenedek.com

A Magyar Menedék Könyvesház kínálatával igyekszik minél szélesebb körű igényeket kielégíteni. Fontosnak tartja, hogy könyveivel a lehető legszélesebb ízléskörnek megfeleljen. Az őstörténettel, Trianonnal, rovásírással, Szent Koronával foglalkozó könyvek mellett kínálatukban megtalálhatók a CD-k, DVD-k, ezoterikus, gyermek, filozófiai könyvek, folyóiratok, térképek és még sok egyéb más. Látogassa meg webboltjukat Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe
  • Akció a Magyarmenedek.hu oldalon

    Érvényes -ig 30. 6. 2021-ig
    Mutasd

    A Magyarmenedek.hu webáruházban most akár - 30 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott… Több infó

    A Magyarmenedek.hu webáruházban most akár - 30 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre Szöveg elrejtése

Magyar Menedék Könyvesház Webáruházról

Magyar Menedék–Könyvesház

Könyves kincsek, ezotériumok tárháza várja az oldalra látogatókat. Rendkívüli akciók és kedvezmények várják.

 

Amit kínálnak:

Könyvesboltjukban, nyitvatartási időben személyesen is rengeteg könyvet azonnal megvásárolhat, itt minden esetben a bolti árakon, az internetes kedvezmények kizárólag online rendelés esetén érvényesek. Személyes bolti vásárlás esetén az a kedvezmény, hogy a boltban kezébe veheti és belelapozhat a termékbe. A webshop kínálatát 99%-ban készleten tartják.

Rendelni a weboldalon keresztül, de lehet még személyesen, telefonon és írásban postai levélben (ez esetben név, pontos cím, telefonszám szükséges és ekkor 1.200Ft a futárszolgálati díj). Rendelésre elsősorban a webes felületet javasolják (a kosárral) mivel az online akciók és kedvezmények csak online rendelés esetén érvényesek. A magasabb kedvezmények az egyszerre, egyben leadott rendelésekre vonatkoznak. A weboldalon keresztül leadott rendelések személyes átvétele is lehetséges, ezen megrendelések internetes áron történnek.

 

Termékkategóriák:

Nyitólap-Kínálatunk

Üzenetküldő

Elérhetőség + Képek

Rendelési útmutató - ÁSZF

Hírlevél-feliratkozás

Kosár

Kártyás fizetés útmutató

Nyomkövetés

Különleges ajánlatunk

Naptár 2018

Angyali Menedék Könyvek

 

Fizetés és szállítás:

Magyarország területén belül utánvéttel, online előre utalással, illetve Paypal (Visa, Mastercard, Amex, Maestro) fizetéssel vagy sima bankkártyás fizetéssel.

Külföldről történő rendelés esetén jelenleg csak Paypal fizetést tudnak elfogadni. Elvileg a világ bármely pontjára kiszállítanak, ahová a Magyar Posta küldeményeket továbbít. Jelenleg csak Magyarország területén belül lehetséges az utánvétes csomagküldést kérni.  2 kg alatt kis csomagküldeményként (amit a Posta levélküldeménynek nevez), 2 kg felett csomagküldeményként adják fel a rendeléseket. A csomagoláshoz zárt (tehát diszkrét) légpárnás borítékot vagy hullámkarton dobozt használnak (ez utóbbit soktételes küldemények esetében), ami kellő védelmet nyújt termék megóvása érdekében. Amennyiben magyarországi kézbesítésre a futárszolgálatot választja, akkor a csomagküldés összköltsége egységesen 999 Ft, de 10.000 Ft feletti rendelés esetén ezt az összeget átvállalják, így ingyenes.

Az Európai Unió területén belül vámkezelés és -fizetés nélkül rendelhet, sőt a küldeményt kérheti GLS csomagküldővel is, ami bizonyos esetekben olcsóbb lehet, azonban a kézbesítés munkaidőben 08:00-17:00 között történik és nincs lehetőség a küldemény utólagos átvételére, ezért ezt a szállítási módot csak akkor válassza, ha biztosítani tudja a munkaidőben történő átvételt.