SzerszámKell kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon SzerszámKell - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
SzerszámKell

Akció - kedvezmények a Szerszamkell.hu oldalon

A Szerszamkell.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
SzerszámKell

Ingyenes szállítás Szerszamkell.hu oldalon

A Szerszamkell.hu webáruházban 36.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes kivéve a 40 kg-nál nehezebb nagygépeket. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


szerszámkell webshop
1

Szerszámkell – Online barkácsáruház

 Szerszámkell internetes áruház a barkács cikkek széles választékát kínálja, amelyek megkönnyítik munkáját az otthonában, építkezés vagy barkácsolás közben. Használja a Szerszamkell kedvezmény kódot vagy a Szerszamkell kedvezmény kupont, és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot, terméket.

2

Termékkategóriák

Az alábbiakban találja összefoglalva a Szerszamkell.hu webshop termékeit kategóriák szerint:

 • Outlet
 •  Kert és barkács
 •  Kéziszerszámok
 •  Elektromos gépek
 •  Levegős szerszámok
 •  Autójavító szerszámok
 •  Műhelyfelszerelés
 •  Tartozékok
 •  Mérőeszközök
 •  Rögzítéstechnika - csavarok
 •  Kerekek és görgők
 •  Otthon és lámpák
 •  Ragasztók és vegyianyagok
 •  Autófelszerelések

szerszámkell webshop
3

Miért érdemes a Szerszámkell webshopban vásárolni?

Válogasson a rendkívül széles termékpalettából, használja a Szerszamkell kupon nyújtotta kedvezményt és ne feledje, hogy a Szerszámkell internetes áruházban olyan minőségi termékeket talál mint kerti bútorok, fürdőszoba felszerelések, autójavító felszerelések és még sokminden más termék. Látogassa meg a Szerszamkell.hu weboldalt, ahol vásárláskor érvényesítheti a különböző kedvezményeket, akciókat, kedvezmény kódokat, kuponokat. Ha Önt inkább konkrét márkák érdeklik, íme közülük is néhány: Mikita, Einhell, Erba.

Amennyiben szeretné egyszerűbbé tenni a ház körüli munkálatokat, javításokat, esetleg  egy nagy projekt várja, amit mindig is meg akart valósítani, azonban hiányoztak eddig a szükséges szerszámok és kiegészítők, akkor itt jó helyen jár. A barkácsáruház kifejezetten azért jött létre, hogy beszerezhesse azokat a szerszámokat, kisgépeket és egyéb kiegészítőket, amelyekre szükség van az otthoni barkácsoláshoz. Természetesen szakembereknek sem kell aggódniuk a hobbibarkácsolók mellett, mivel számukra is a legjobb eszközökkel tudnak szolgálni, amelyek az építőiparban és mérnöki munka során is kiválóan hasznosíthatók.

A kertkedvelők és az ezermesterek különböző kerti eszközök széles választékát találják a webshopban, mint például magasnyomású mosók, kerti bútorok, kézi fűrészek, létrák, metszőollók, fejszék és egyéb kiegészítők.

szerszámkell webshop

Az egyes kategóriákban többek között az alábbi termékeket találja: benzinmotoros fűnyíró, fűkasza, láncfűrész, sövényvágó, fűszellőztető, fűszegélyvágó, fűnyíró traktor, búvárszivattyú, magasnyomású mosók, gőzborotvák, aprítógépek, lombszívók, fémvázas medencék, medence tartozékok, medence takarók, kerti zuhanyok, párakapuk, medence vegyszerek, kerti bútorok, hinta, trambulin, csúszda, kerti tárolóház, árnyékolók, kulcskésletek, állítható villáskulcsok, fogók,, lemezvágó ollók, csavarhúzók, imbuszkulcs készletek, fúrógépek, porszívók, tisztítógépek, autójavító szerszámok, szerszámoskocsik, emelők, szerelőállványok, homokfúvók, köszörűk, gyalu, tűzőgépek, mérőszalagok, vízmértékek, szintezők, fényerősségmérők, zajszintmérők, csavarok, villamosság, létrák, karnisok, ajtó, ablak, kanapék, lakásfelszerelés, fürdőszoba felszerelések, ragasztók.

4

Szerszámkell kedvezmények

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Minden általunk forgalmazott termék új, első osztályú és hivatalos, magyarországi garanciával (törvényes jótállással) rendelkezik. Ha ennek ellenére a vásárolt termékkel nem vagy elégedett, úgy annak megvásárlásától 30 napon belül indoklás nélkül elállhatsz, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az itt található Termék visszaküldési űrlapot kitöltöd, majd a terméket címünkre visszaküldöd. Az űrlapon megadott bankszámla számra visszautaljuk a termék vételárát és a szállítási költséget a lehető leghamarabb, de maximum 14 napon belül. A visszaküldésnél figyelj, hogy ne "portósan" add fel, azaz készpénz beszedés ne kerüljön a csomagra, csak értéknyilvánítás.

5

Értékelés SzerszámKell

4.2

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 13 felhasználó
13 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 5x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 8x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x