Telenor kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Telenor - Június 2024

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Telenor

Ingyenes szállítás a Telenor.hu oldalon

A Telenor.hu webáruházban minden vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Telenor webshop
1

Telenor - Mobilszolgáltató

A Telenor az egyik vezető telekommunikációs vállalat Magyarországon. Célja, hogy a mobiltechnológia előnyeit, különböző telekommunikációs szolgáltatások folyamatos fejlesztését biztosítsa, ami megkönnyíti az ügyfelek életét. Legyen szó barátokkal, családdal való kapcsolattartásról, szupergyors internetezésről, szórakoztató és kényelmi szolgáltatásokról, mint például a mobilparkolás vagy az autópálya-matricavásárlás. 
Rendkívüli Telenor black Friday  akció keretében hihetetlen áron kínálnak mobiltelefonokat és kiegészítőket.

2

Termékkategóriák

A Telenor webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

 • Készülékek  
 • Tarifák  
 • Extra szolgáltatások  
 • Kérdésed van?  
 • MyTelenor
 • Fő funkciók:
 • Számlabefizetés
 • Szolgáltatások megrendelése
 • Ajánlatok Neked
 • Egyenlegfeltöltés
 • Extra adat vásárlás
 • Fogyasztási információk
 • Számlázási információk

Telenor webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

A fejlett mobilhálózatnak gazdasági hatása van, a fejlett infrastruktúra egyúttal a társadalmi felzárkózás egyik eszköze is. A folyamatosan fejlődő Hipernet hálózat, a Hipersuli digitális oktatási program mind a fejlődést szolgálják. Részt vesznek számos gazdasági kerekasztal társulásban és társadalmi kezdeményezésben, ahol a technológia kiemelkedő hatását mutathatják be. A Telenornál a legfontosabb, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a mobilkommunikációt és a mobilinternet által kínált előnyöket. Megnézne egy videót utazás alatt, útközben mobilról venné meg az autópálya-matricát? A Telenorral mindezt könnyedén megteheti. 

Telenor webshop

Korlátlan beszélgetési lehetőségeket kínálnak a Telenor Blue csomagokkal de akár különféle számlás díjcsomagok közül is választhat korlátlan belföldi mobilinternettel és akár hűségidő nélkül.. 
Mára Magyarország 97 százalékán van lefedettségük, így korlátlanul internetezhet a villámgyors mobilhálózatukon keresztül, a Hiperneten. Pillanatok alatt letölthet egy új alkalmazást vagy hallgathat zenét, és képeket oszthat meg a barátaival a közösségi oldalakon, megnézhet egy sportmérkőzést, ha éppen úton van, mert a Hipernet-sebességgel ezek nem okozhatnak gondot. 
Elkötelezettek, hogy mindenkihez eljussanak a szolgáltatások, ezért indították el többek között Hipersuli nevű projektet is, amelynek keretében 5 iskola 350 diákja táblagépeken tanulhat az erre a célra fejlesztett digitális tananyagokból. A Hipersuli Oktatási Programot 2015 tavaszán indította útjára a Telenor Magyarország azzal a céllal, hogy innovatív és eredményesebb módszerekkel támogassa a fiatalokat a tanulásban és a pedagógusok munkáját az oktatásban. Az elmúlt évek során szoros partneri együttműködéseket alakítottak ki több non-profit szervezettel is. 

4

Telenor kedvezmények

Kiárusítás
Black friday

Elromlott a mobilod? Intézd a javítást az otthonod kényelméből - a szervizfutár segít! Szervizigényedet már online, az otthonod kényelméből is leadhatod, ráadásul ingyenes futárszolgálattal juthat el otthonodból a szervizbe, majd vissza hozzád. A szolgáltatást a Telenor szerviz logisztikai partnere, a TMX Mobile Solution Szerviz Kft. nyújtja.

5

Értékelés Telenor

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x