The Body Shop kuponkódok és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon The Body Shop - Július 2024

__photo
-15%
Kuponkód
The Body Shop

Kupon - 15% kedvezmény a várlás végösszegéből a Thebodyshop.hu oldalon

Iratkozzon fel a The body shop webáruház hírlevelére, és szerezzen - 15% kedvezményt az első online vásárlásához. A The body shop a regisztrált e-mail címére küldi Önnek a kedvezménykódot.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
The Body Shop

Kiárusítás a The-body-shop.hu oldalon

A The-body-shop.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
The Body Shop

Ingyenes szállítás a The-body-shop.hu oldalon

A The-body-shop.hu webáruházban 25.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


the body shop webáruház
1

A „forradalmi” szépségrecept

A webáruház az eredeti, természetes és etikus szépségmárka története még 1976-ban kezdődött Anita Roddick forradalmi elképzelésével, akinek jelmondata: „A megtermelt profit csak eszköz arra, hogy jobbá tegyük a világot". Az eszme, hogy gazdagítsanak és ne kihasználjanak, számukra az emberekre és a bolygóra egyaránt vonatkozik biodiverzitásával és erőforrásaival együtt. Mindig tekintettel vannak az emberekre, az állatokra és a bolygóra.

2

Termékkategóriák

A következő kategóriák közül tud válogatni:

  • vegán
  • test
  • arc
  • smink
  • haj
  • illat
  • férfiaknak
  • sorozatok

Néhány termékből mintát is tud vásárolni, így otthon nyugodtan kipróbálhatja, hogy biztos legyen benne, hogy szeretni fogja és Önnek való-e. Egy kupon the Body Shop webáruházban és máris olcsóbb a vásárlás, főleg egy Body Shop kuponkód segítségével.

 

the body shop webáruház
3

The Body shop webáruház

A webáruház szépségreceptje: a világ legkülönbözőbb pontjairól, helyi közösségi kistermelőktől beszerzett, a legfinomabb, hatásos, természetes, növényi alapanyagok, ősi receptek és modern technika megfűszerezve a legjobb illatokkal, szeretettel és rengeteg gondos odafigyeléssel az állatok és a természet védelmében. Fontos számukra, hogy felvirágozzanak a helyi közösségek, ezért teljes mértékben elkötelezettek a beszállítóikkal való méltányos kereskedés mellett, és mindemellett építenek tapasztalataikra is. 100% vegetáriánus és nagyrészt vegán, örökké állatkísérlet-mentes termékeik, amelyeket legjobb tudásukat adva készítenek, kompromisszumok nélkül kényeztetik Önt kívül és belül. Hatásosak, segítenek, kiemelik az Ön természetes szépségét, öröm használni őket, de soha nem áltatnak hamis reménnyel.

the body shop webáruház

 Legyen a webáruház törzsvásárlója, és élvezze ki annak minden előnyét. Hírlevelükben elsőként értesülhet az újdonságokról, kiemelt ajánlatokban, exkluzív kedvezményekben részesül, születésnapi meglepetéssel kedveskednek Önnek, és meghívót kap minden VIP rendezvényükre. Emellett minden vásárlása során értékes pontokat gyűjt, amelyek ajándékokat érnek. Minden elköltött 100 Ft után 1 pontot írnak jóvá, 150 pont pedig 1500 Ft kedvezményt jelent vásárlása végösszegéből. Ez után nincs más dolga, mint eldönteni, hogy milyen ajándékkal szeretné meglepni magát vagy szeretteit. S ha ez sem lenne elég, minden új törzsvásárlónak 20% kedvezményt adnak egy szabadon választott termékre. Ne hagyd ki a the Body Shop kupon előnyeit sem.

4

The Body Shop Black Friday

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday
Ajándék

Kedvezmények nem csak törzsvásárlóknak: Nem kell törzsvásárlónak lennie ahhoz, hogy kedvezményekben részesüljön. A The Body Shop outlet segítségével kedvezményesen vásárolhatja meg illatos és tápláló testápolóikat és hajápolóikat, profi arcápolóikat, a természet ihlette parfümjeiket és sminkjeiket, amelyekhez természetesen vegán és 100% szintetikus sminkecseteket is vásárolhat náluk. Használd ki a Black Friday the Body Shop akciók előnyeit. Folyamatos akciók is várnak Önre mindig más és más termékcsaládra. Ha szépségápolási tanácsra szorul, olvassa blogjukat, amelyben jobban megismerheti termékeiket, és sok kérdésére is választ kaphat. Egyéb kérdések megválaszolásában pedig forduljon ügyfélszolgálatukhoz, amely munkanapokon várja a kedves vásárlók hívását, illetve elektronikus úton is elérhetőek. Használja ki a the Body Shop akció  és az Outlet the Body Shop előnyeit és vásároljon olcsóbban.

5

Értékelés The Body Shop

4.8

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 30 felhasználó
30 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 28x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x