Topgal akciók és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Topgal - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Topgal

Akció az iskolatáska szettekre a Topgal.hu oldalon

A Topgal.hu webáruházban most remek kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott iskolatáska szettekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Topgal

Akció a táskákra a Topgal.hu oldalon

A Topgal.hu webáruházban most remek kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott táskákra.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Topgal

Ingyenes szállítás a Topgal.hu oldalon

A Topgal.hu webáruházban 18.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


topgal webshop
1

TOPGAL – Iskolatáska és hátizsák webáruház

Nagy figyelmet fordít a vevőbarát ügyfélszolgálatra, a minőségi termékek tervezésére és gyártására, attraktív kivitelezésre és elfogadható árakra. Ezek a cég sikerének a titkai, melynek köszönhetően csak minőségi terméket kínál. Rendszeresen újabbnál újabb kollekciókat mutatnak be, melyek alkalmazkodnak a stílusváltáshoz, divathoz és az új gyártási lehetőségekhez. Rendkívüli Topgal iskolatáska akció segíti a weboldalon vásárlókat és kihasználhatja ki a Topgal kupon által nyújtott további kedvezményeket.

2

Termékkategóriák

A webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

 • Iskolatáska elsősöknek
 • Iskolatáska 2.3 osztályba
 • Táska 4-5 osztályba
 • Táska felső tagozatosoknak
 • Diákhátizsákok
 • Iskolatáska szettek
 • Tolltartók
 • Kiegészítők
 • Laptop táska
 • Stílusos hátizsákok
 • Gyermek hátizsák
 • Akciós kínálat

A Topgal outlet akcióin belül mindent olcsóbban megkaphat.

topgal webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

Céginformáció: 1993 szeptemberében alakult Csehországban. A kezdetekben bőrdíszmű gyártásával foglalkozott majd 2 évre rá ugyanezen a márkanéven kezdett az iskolatáskák gyártására specializálódni. A cég a széles kínálatának és egyedi divatirányzatának köszönhetően sikert sikerre halmoz. A vásárlók nagyra értékelik a minőségi szolgáltatást és a megrendelt áru gyors kézbesítését. Csehországon kívül több európai országban tevékenykednek, többek között Szlovákiában, Lengyelország területén leányvállalatai révén és végre Magyarországon is. A Topgal akció minden országban jelen van, így nem kell azon izgulni, hogy esetleg kimaradnának akármiből is.
 

topgal webshop

CHILLI iskolatáskák és tolltartók a legkisebb iskolásoknak CHILLI márka néven. STREET HIT hátizsákok felső tagozatosok és diákok részére, melyek egyaránt alkalmasak iskolai és szabadidős használatra. EUFORIA kollekció, amely csak saját márkawebshopjain rendelhető. A kollekcióban iskolatáskák, diákhátizsákok, valamint kiegészítők találhatóak

Mindezeken felül iskolai tartozékok és kiegészítők a teljesség igénye nélkül: művészeti körökre alkalmas köpeny, esővédő, tízórai dobozok, ivópalackok. Az iskolatáskák szembetűnő biztonsági elemekkel vannak ellátva – fényvisszaverő felületekkel és szegéllyel a táska felületén és a vállpántokon. Ezeknek az elemeknek köszönhetően a kisiskolás jól látható lesz rosszabb látási viszonyok esetén is.

4

Topgal Black Friday

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

 A Topgal Black Friday akciók által sokkal olcsóbban hozzájuthatnak a kis gyerkőcök álmaik hátizsákjához. Próbálják az iskolatáskákat érdekessé és játékossá is tenni. Színekben és mintázatban gazdag széles skálát kínálnak. A kisiskolás a megkedvelt hőseivel és mesefiguráival díszített iskolatáskától kezdve egészen az exkluzív darabokig válogathat a kínálatban. Valamint az iskolatáskát cserélhető dekoratív elemekkel díszítheti akár a hangulata szerint. Merítse ki a Black Friday Topgal összes lehetőségét.

5

Értékelés Topgal

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x