Karácsonyi könyvajánló – ezek a történetek mindenkit megszólítanak

Könyv-szemüveg

Könyvet szeretnél ajándékozni? Nézd meg kedvező ajánlatainkat, amelyek lehet, hogy inspirálnak, és segítenek a legjobb könyv kiválasztásában minden korosztálynak. Válogass a kedvező ajánlatok között, és találd meg a tökéletes könyvet.

A könyvek régóta az egyik legkedveltebb ajándéktárgyak közé tartoznak. Nemcsak karácsonykor, hanem különböző alkalmakkor is. Szeretnéd szeretteidnek megajándékozni az olvasás nyugalmával éppen karácsonykor? Válassz nekik könyvet az általunk ajánlottak közül.

Vásárolj online, használd ki az oldalunkon található kedvezményeket és spórolj a könyvvásárláson.

Hogyan válassz könyvet?

 

Mindenki szeretne örömet okozni a másiknak. Szeretnéd, ha ez egy könyvvel is így lenne? Segít, ha előre megválaszolsz néhány kérdést, és a választásod azonnal könnyebb lesz.

1

Kinek választok könyvet? Anyának, apának, egy barátnak vagy a legkisebb testvérnek? Mindenkinek más elképzelése van a tökéletes könyvről.

2

Milyen műfajú könyveket szeret a legjobban az ajándékozott? Mielőtt könyvet választasz, tudnod kell, hogy milyen típusú könyvet keresel. Ez lehet detektívtörténet, horror, romantika, fantasy, történelem, ismeretterjesztő irodalom vagy motivációs műfaj.

3

Az olvasó egy bizonyos szerzőt részesít előnyben? Ha tudod a választ erre a kérdésre, könnyebb a vásárláskor a magyar vagy külföldi szerzőkre összpontosítani.

4

Melyek a legfrissebb könyvek? Ezek azok, amelyeket nagy valószínűséggel még nem olvasott az illető. De természetesen nem kell csak ezekhez nyúlni.

5

Milyen értékeléseket kapnak a könyvek más olvasóktól? Mások véleménye segíthet eldönteni, hogy az adott személyt érdekelné-e a könyv.

6

Klasszikus nyomtatott könyv vagy modern e-könyv? A döntés meghozatalakor elsősorban a leendő olvasó preferenciáit vedd figyelembe.

no-konyv-gyumolcsAutor: RF._.studio (Pexels)

 

Olvass tovább, hogy megtudd, milyen könyveket is válassz

Szeretnél online vásárolni és pénzt spórolni? Akkor használd ki az alábbi ajánlatokat.

Könyvek nagyszülőknek

 

Az idősebb generáció leginkább a lélegzetelállító történeteket tartalmazó történelmi könyveket keresi, amelyek középpontjában a magyarországi vagy külföldi helyek felfedezése áll, illetve az ismeretterjesztő irodalom.

Szeretnél nekik egy különleges könyvet ajándékozni? Nemcsak nekik, hanem neked is különleges lesz. Ez lehet akár egy  emlékkönyv a nagyszülőknek. Ez egy olyan könyv, amelyet nem ők olvasnak, hanem az a feladatuk, hogy beleírják az élettörténeteiket és élményeiket. Ugyanakkor kedves ajándék a jövő generációi számára, akik szívesen fogják olvasni.

 

Könyvtippek nagyszülőknek:

__check

Gyógynövények gyakorlati alkalmazása (Varró Aladár Béla)

__check

Csodás Magyarország (Száraz Miklós György)

__check

Azért élek, hogy elmeséljem az életemet (Gabriel García Márquez)

idosebb-no-konyvet-olvasAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Hallottál már az adventi naptárunkról? December 20-ig minden nap találsz benne egy remek ajánlatot. Mi lehet a mai ablakban?

 

adventi-naptar

 

Könyvek szülőknek

 

A szabadidő szülők számára, akik a munka és a háztartás gondjai között élnek, különösen értékes. Annál jobban örülnek annak, amikor elmerülhetnek a kedvenc műfajukban. Milyen könyveket választhatsz nekik?

A gasztronómiai könyvek gyakran az elsők a népszerűségi listákon. Édesanyád is imád főzni és szeret kipróbálni néhány új receptet?  Van kedvenc szakácsa, akinek a receptjeit el szokta készíteni? Nézd meg, hátha kiadott egy könyvet.

Ami az édesanyát illeti, sosem lősz mellé a romantikus irodalommal sem. Természetesen csak akkor, ha az ilyen műfaj közel áll az édesanyádhoz. Ajánljuk még a társadalmi irodalom, életmód vagy önfejlesztés kategóriájú könyveket is.

 

Könyvtippek anyukáknak:

__check

Amin sosem leszünk túl (Lucy Score)

__check

Egy ​csésze kávé Koppenhágában (Julie Caplin)

__check

Immun - A rendszer, amely megóv minket (Philipp Dettmer)

Szeretnél egy igazán különleges meglepetést ajándékozni szeretteinek? Rendelj egy fotókalbumot amelybe különleges fotókat tudsz összeválogatni. Használd ki a kedvezményeket.

no-konyvet-olvasAutor: Gary Barnes (Pexels)

Széles könyvválasztékot keresel kedvező áron. Kattints az alábbi linkre, és válaszd ki a megfelelő könyvet.

Apukád is szeret könyveket olvasni? Nagyszerű ajándék lehet egy utazási vagy önéletrajzi könyv is. Szeret barkácsolni is? Akkor mindenképp örülni fog, ha ebben a témakörben választasz számára könyvet. Ha édesapád valamilyen konkrét hobbinak vagy tevékenységnek hódol, akkor érdemes olyan könyvet választanod számára, amely ezzel kapcsolatos. Például, ha szereti a kertészkedést, választhatsz egy kertészeti könyvet. Szereti folyamatosan képezni magát és valami újat tanulni? Egy önfejlesztő vagy egy ismeretterjesztő könyvnek egészen biztos örülne.

 

Könyvtippek apukáknak:

__check

Ahol csak a madár jár(Gunnar Garfors)

__check

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása (Stephen R. Covey)

__check

Akiktől más lett a világ - Magyar találmányok, felfedezések és újítások (Csiffáry Gabriella)

ferfi-konyvet-olvasAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Vásárolj könyveket töredékáron ezen ajánlatok segítségével. Szeretnél többet megtudni? Nézd meg a kupon ajánlatainkat:

Könyvek testvérnek  vagy barátoknak

 

Amikor könyvet vásárolsz egy testvérnek vagy barátnak, fontos figyelembe venni különösen az életkorát. Az irodalmi műfajok iránti preferenciák az évek során változhatnak. A tinédzserek és fiatal felnőttek általában szeretik a sci-fit, fantasy-t, ismeretterjesztő könyveket és gyerekirodalmat. Az iskolásoknak adhatsz enciklopédiát vagy olyan könyvet, amely nyelvtanulásra fókuszál.

 

Könyvtippek testvéreknek és barátoknak:

__check

Egy különc srác feljegyzései (Stephen Chbosky)

__check

Üvegtrón (Sarah J. Maas)

__check

Álmodj szépeket! (Nicolai Kathryn)

tinedzser-konyvet-olvasAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Könyvek a család legfiatalabb tagjai számára

 

A könyvvásárlás során ne felejtsd el a legkisebbeket sem. A kínálat széles ebben a kategóriában is. Ráadásul, ha már kisgyermekkoruktól kezdve meséket olvasol nekik, kialakítják hozzájuk való viszonyukat, és örömmel fognak olvasni felnőttként is.

__bulb
Legjobb gyerekkönyvek: TOP 30 tipp

A kicsi gyerekeknél célszerű a könyvek iránti szeretetet minél előbb kialakítani. Nem tudod milyen könyvet válassz a piciknek , nagyobbaknak vagy a tinédzsereknek? Íme néhány tipp.

A kisgyermekek számára népszerűek a kontrasztos fekete-fehér könyvek, amelyek segítségével fejlődik a látásuk és a finommotorikus készségeik. A gyerekek 3 éves kortól már szivesen nézegetik az állatokról, tárgyakról, szóló képeskönyveket. Az első szavak elsajátításához is választhatsz számukra könyveket. Leginkább azok a könyvek foglalkoztatják őket, amelyek sok rajzot és képet tartalmaznak. A színek tanulásához és a finom motoros készségek fejlesztéséhez pedig segítség lehet a kifestőkönyv.

 

Könyvtippek a legkisebbeknek:

__check

Én is tudok beszélni (Bittera Tiborné - Dr. Juhász Ágnes)

__check

Kisnyuszi aludni megy (Jörg Mühle)

__check

Kontrasztos formák fekete-fehérben (Deákné Bancsó Katalin)

gyerekszoba-gyerekek-konyvet-olvasnakAutor: Tima Miroshnichenko (Pexels)

 

Mi teszi még kellemesebbé otthonod karácsonyi hangulatát, mint egy jó könyv?, Találd meg a legjobb ajánlatokat, ne hagyd figyelmen kívül az online vásárlás lehetőségét. Egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatod az árakat több online áruházban, és vásárolhatsz a legelőnyösebb feltételekkel.