Női parfümök kedvezményes áron? Nézd meg ajánlatainkat

noi-parfum

Egy minőségi női parfüm egyszerűen elengedhetetlen. Nemcsak egy nő ízlését tárja fel, hanem kiemeli szépségét is. Hogyan válassz parfümöt egy hölgy számára, és melyik webáruházban érdemes vásárolni?

A parfüm, mint karácsonyi ajándék rendkívül népszerű. Azonban születésnapokra, különféle ünnepekre vagy évfordulókra is kiváló választás. Bármikor, akár egy hétköznap is elvarázsolhatod vele a környezetedben élő hölgyet (vagy akár magadat). De miként választhatod ki azt a parfümöt, amely neki tetszeni fog? Olvasd el tippjeinket az illat kiválasztásához.

Ezekből a webáruházakban garantáltan megtalálod a tökéletes parfümöt minden hölgy számára és ajánlatainknak köszönhetően kevesebbet fogsz fizetni.

parfum-csukloAutor: MART PRODUCTION (Pexels)

 

Mi a különbség a parfüm és a toalettvíz között?

 

Az illatok kiválasztásakor különböző elnevezésekkel találkozhatsz, tudod, hogy ezek mit jelentenek?

A parfüm a legerősebb illatkoncentrációval rendelkezik. Az illatkompozíció 15-30%-át tartalmazza, ami magasabb árnak felel meg az olykor kicsi, de ízléses megjelenésű üvegért. A jó minőségű parfüm hosszú ideig tartó illatot jelent.

Az Eau de parfum, azaz parfümvíz 8-15% illatesszenciát tartalmaz. Alacsonyabb áron kapható, ezért sok nő jó alternatívát talál benne a drága parfümök helyett.

Az Eau de toilette, vagy toalettvíz még kisebb arányban, 5-8%-ban tartalmaz illatanyagot. Intenzitása alacsonyabb, alkalmas olyan helyzetekre, amikor nem szeretnél magadon átható illatot. És végül, ott van a kölni. Az 1-3%-os illatanyag-alapanyagával ez a legkevésbé intenzív illat, amely gyorsan elillan. Az alacsonyabb intenzitású illat miatt mind az eau de toilette-t, mind a kölnit ajánlott a ruhára felvinni, mivel gyorsan elpárolognak a bőrről.

 

noi-parfum-kezbenAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Miből áll egy parfüm?

 

Minden parfüm három részből áll, amelyek fokozatosan szabadulnak fel az alkalmazás után. Ezért előfordulhat, hogy néhány órával a felvitel után már egy kicsit más, de még mindig harmonikus illatot érezhetsz, mint amit az elején.

 

A parfüm összetevői

1

Fejillat  – ez az illat 15 percen belül elillan, mégis ez hozza létre az első benyomást a vásárlónál.

2

Szívillat – az egész illat lényege. Alkalmazása után még órákig érezhető.

3

Alapillat – ez biztosítja a parfüm tartósságát.

__bulb
A legjobb okosórák nőknek, férfiaknak és gyerekeknek: Melyiket válasszuk?

Az okosóra kiválasztásában sok szempontot kell figyelembe vennünk, köztük az árat is. Melyek a legjobb okosórák, amelyek minden családtag számára megfelelőek?

A parfümök fajtái


Nem titok, hogy a nők általában könnyedebb, citrusos és édesebb illatokat részesítik előnyben. Milyen illatkategóriák közül választhatsz? 

__check

A virágos illatok az összes illattípus közül a legelterjedtebbek közé tartoznak. A rózsa, a jázmin, a levendula vagy a magnólia illatok a legkeresettebbek. Ezek vagy egyféle virágból, vagy többféle virág megfelelő kombinációjából állnak. A legjobb évszakok a tavasz és a nyár. Többnyire tavasszal és nyáron népszerűek.

__check

A citrusos illatok a citrusesszenciákon kívül gyümölcs- vagy virágesszenciákat is tartalmaznak, hogy kiegészítsék őket. Jó választás lehet ha egy hölgynek citrus illatú női parfümöt ajándékozol. Ezt az illatot leggyakrabban szintén tavasszal és nyáron viselik.

__check

Az orientális illatok egy kicsit nehezebbek, ugyanakkor fényűzően egzotikusnak tűnnek. Ideális, ha bálra vagy más különleges alkalmakra választjuk őket. Ide tartoznak a pézsma, vanília illatú parfümök, valamint a púderes illatok. Ezek nagyszerűek a téli és hideg hónapokban.

__check

A fás illatok gyakran tartalmaznak például rózsafát, cédrust, szantálfát. Keleties és virágos esszenciákkal keverhetők. Az ilyen parfüm ideális választás őszre.

parfumok-ekszerekAutor: Мария Maria (Pexels)

Van számodra egy visszautasítatlan ajánlatunk. Vásárolj parfümöket több mint-50% kedvezménnyel.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő parfümöt?


Parfüm vásárlásakor a siker garanciája, ha tudjuk, hogyan határozzuk meg egy nő személyiségét. Gondolj a természetére, jellemzőire, ízlésére, életstílusára. Nagy segítség számodra, ha tudod, milyen illatot használt eddig, vagy milyen márkát kedvel.

Általában a romantikus lelkek szívesen nyúlnak a virágos-gyümölcsös illatokhoz, a magabiztos nők a virágos illatokat kedvelik, a szenvedélyes hölgyek az orientális és fűszeres parfümöket, az aktív életet élő, állandóan mozgásban lévő nő pedig egy könnyű citrusos illatnak örül..

Hogyan érdemes parfümöt vásárolni? A szakértői tanács az, hogy ne csak egy tesztpapírra vagy üvegre fújt illatot szagold meg. Próbáld ki a parfümöt a saját bőrödön, optimális esetben a csuklódon. Fújd fel az illatot a csuklódra megfelelő távolságból, majd várj néhány másodpercet, mielőtt megszagolnád.

 

Ha kevesebbet szeretnél fizetni a parfümért, próbáld ki az illatot a boltban, majd vásárold meg online. A kedvezményes vásárlásról gondoskodnak például ezek a kedvezménykuponok:

És mivel a parfüm kiválasztása az alkalmaktól is függ, minden nőnek legalább két parfümmel kellene rendelkeznie. Az első könnyedebb illat ideális a mindennapi munkanapokra vagy délutánokra, amelyeket a városban töltesz. Egyszerűen olyan, amely a nap folyamán a lehető legjobban reprezentál téged. A második parfüm pedig estére szolgál, nehezebb, érzékibb illattal, amely jelentős hatással van az emberi érzékekre. Ez a szabály érvényes a férfi parfümök esetében is.

parfumot-fuj-a-csuklojaraAutor: Yaroslav Shuraev (Pexels)

 

Parfüm nőknek - 5 tipp

__check

A Prada Amber - La Femme Intense - a gazdag összetevőkkel rendelkező keleties-virágos illatok kategóriájába tartozik.

__check

Calvin Klein - Eternity – egy virágos illat, amelyet a zöld jegyek, citrusok és frézia egészítenek ki. . Az összetevők elegáns és friss illatot kölcsönöznek az Eternity-nek.

__check

Chanel Coco Mademoiselle – Ez az illat a kifinomult nőknek szól, akik elégedettek önmagukkal. Friss és érzéki hosszantartó hatással. 

__check

Dior J'adore Infinissime - érzéki, merész és nőies, ez az illat tökéletes egy olyan nő számára, aki szereti a virágos illatokat. Jázmint, ylang-ylangot és rózsát tartalmaz.

__check

Narciso Rodriguez - elegancia, természetesség és meghittség jellemzi ezt a modern női illatot.

__bulb
Hogyan válassz megfelelő matracot kedvező áron? Segítünk

Az alvás minősége nagy mértékben függ a matractól is. Le akarod cserélni a régit egy újra? Cikkünkben megtalálod a választ arra, hogyan válassz matracot a minőségi alváshoz.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha időt szánsz a megfelelő parfüm kiválasztására, akkor minden hölgy számára örömet okoz majd az ajándékod.. Szeretnél még több tippet  menő ajándékokhoz? A témához kapcsolódó cikkünkben megtalálod őket.

 

Elcsábítottak a parfümök alacsony árai egyes webáruházakban? Vigyázz, előfordulhatnak online csalások és hamisított parfümök. A pénzed védelmének érdekében mindig ellenőrzött és szakosodott webáruházakban vásároljon.