Otthoni esküvői dekorációk: Többet kevesebbért

06.06.2023 Angelika Otthon és ház Megosztás

A tökéletes esküvő elengedhetetlen része az esküvői dekoráció. Kevés pénzből is lehet alkotni mutatós és szép díszítést is. Íme, hogyan készítheted el te magad.

Az esküvő nemcsak az ifjú párnak, hanem az összes esküvői vendégnek  is különleges nap. A párok több hónapot, néha akár egy évet is szentelnek az előkészületekre. Nem csoda, hisz ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie.

Nem tudod, hogy milyen dekorációt válassz? Inspirálódj tippjeinkből.

Vásárolj esküvői dekorációkat otthonról, és időt és pénzt takaríthatsz meg. A Butlers webáruház széles választékot kínál.

no-ir

 

Esküvői ház dekorációja

 

Ezen a jeles napon minden bizonnyal a legtöbb figyelem a menyasszony házára irányul. Ott találkoznak ugyanis a vendégek, a család és a barátok. Ezért a díszítésnek  a legapróbb részletekig tökéletesnek kell lennie, nem mellesleg a  sok fénykép miatt is.

Természetesen a vőlegény házának esküvői dekorációja sem kevésbé fontos. Elég néhány egyszerű díszítést használni, és a szoba máris ünnepi külsőt kap.

 

eskuvoi-dekoracio

 

A nagy nap előkészületei során gondolj a nászút megtervezésére is. Ha külföldre utazol, az egyik legjobb megoldás az autóbérlés. Tudod, hogyan kölcsönözhetsz autót a lehető legolcsóbban? Ha nem, cikkünkből megtudhatod.

 

Dekorálj virágokkal

 

A legelterjedtebb esküvői dekoráció, amely egy esküvőről sem hiányozhat , az  kétségkívül a virág. Mindenféle formában felhasználhatod őket a díszítéshez.

Készíts elő üres üvegeket vagy lekvárosüvegeket, és tekerd be - csipkével, szárított virágokkal, vagy tekerd körbe zsinórral.

Minimalistább megjelenést szeretnél? Csak kössd össze a virágokat szalaggal, és a kész virágcsokrokat szalaggal a székek sarkára erősítheted, vagy készíthetsz akár egy fotófalat is.

A virágokat szó szerint mindenhol felhasználhatod. Egy dologra azonban vigyázz - csak néhány fajta virágot használj. Nem mutatna jól, ha túl sok különböző virágot kombinálnál.

 

virag-dekoracio-eskuvo

 

Fotók a házban

 

Manapság a nyomtatott fotók ritkábban, de ugyanakkor különlegesebbek. A képeinket inkább digitalizált formában tároljuk a számítógépünkön, vagy telefonunkban. A fotóelőhívás a korábbi generációk körében volt elterjedtebb.

Válassz ki néhány fotót a te és a vőlegényed gyermek- és felnőttkorából, és ruhacsipeszek segítségével akaszd fel őket egy vékony kötélre. Adj hozzá néhány közös fotót is rólatok. Vagy készíthetsz a képekből akár egy eredeti esküvői faliújságot is.

 

fadoboz-kepek

 

Egyéb dekorációk

 

A dekorációnak tartalmazhat különféle apró díszítőelemeket is, amelyeket vagy elkészíthetsz vagy megvásárolhatsz. Ilyen például egy fából készült tábla a hagyományos "Mr. & Mrs." felirattal. Ez remekül fog mutatni az előszobában a ház bejáratánál.

A lufi dekor nagyon népszerű. Fehérben vagy más halvány színben romantikus és elegáns hatást kölcsönöz. Hagyhatod őket felfújva földön is vagy köst őket például a lépcsőházhoz, vagy rögzíteted a székekhez is. A lufikat használhatod egy gyönyörű és eredeti fotófal kialakításához is.

 

lufik-diszites

 

A 4home webáruházban modern és ízléses kiegészítők és dekorációk széles választékát találod minden alkalomra. Válogass kedvedre.

Kültéri esküvői dekoráció

 

A külső dekoráció ugyanolyan fontos, mint a belső dekor. A nyári hónapokban itt fogadhatod a vendégeket. Csakúgy, mint bent, javasoljuk, hogy kint is friss, gönyörű virágokkal díszíts.

Nagyon könnyen romantikus jelleget kölcsönözhetsz a kertnek. Díszítsd a fákat fényfüzérekkel, tűzz rájuk fotókat vagy szerelmes idézeteket ruhacsipeszekkel.

Ne feledkezz meg a kapuról és a bejárati ajtóról sem. Díszítsd őket virágfüzérekkel vagy masnikkal. Helyezz élő virágokkal teli kosarakat a bejárati ajtó elé.

 

kinti-dekoracio

 

A ház feldíszítése az esküvő előtt fontos pont az esküvői feladatok listáján. Ne halogasd a tervezést az utolsó pillanatig, és meglátod, hogy az eskővöd napja maga lesz a tökély.

__fire
DIY tavaszi ajtókoszorú egyszerűen és olcsón

Te is gyönyörködsz az ébredező természetben? Varázsolj egy kis tavaszt otthonodba és készíts egy gyönyörű tavaszi ajtókoszorút. Útmutatónkban leírunk minden lépést.