Praktiker kedvezmények

1 hiteles kedvezménykupon Praktiker - Július 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Praktiker

Akció - kiárusítás - outlet a Praktiker.hu oldalon

A Praktiker.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


praktiker webshop
1

Praktiker – A magyar barkácsáruház

A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb bolthálózata, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Magyarországon 20 áruházban várják a kedves vásárlókat. A Praktiker akció kiváló lehetőség, hogy kedvező áron vásároljon. Találhat konyhabútor akciókat és akár lamináltpadló akciót is. Hogy igazán előnyös áron jusson hozzá a egjobb bútordarabokhoz, elég csak kihasználni a Praktiker kupon előnyeit.

2

Termékkategóriák

A Praktiker webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

 • Lakberendezés, világítás, bútor
 • Építkezés, lakásfelújítás
 • Padló- és falburkolás
 • Fürdőszoba, konyha
 • Épületgépészet, fűtés, hűtés
 • Szerszám, gép, műhely
 • Kert
 • Szabadidő, sport, jármű
 • Háztartás
 • Csavar, zár, vasalat
 • Kiárusítás, Outlet
 • Tartósan alacsony ár

praktiker webshop
3

Praktiker – barkácsolás és lakberendezés kreatívan

Az első Praktiker áruház 1978-ban jött létre Luxemburgban, majd a következő évtizedekben egy jelentős áruházlánc bővítés következett, amely kiterjedt Németországra, Görögországra, Lengyelországra, Törökországra, Romániára, Bulgáriára, Ukrajnára, Albániára és Magyarországra is. 

A magyar Praktiker barkácsáruház fontosabb állomásai: 1998-ban megnyílt az első Praktiker Budapesten, az M3-as kivezetőjénél, majd ezt követően nyitottak még Pécsett, Székesfehérváron, Debrecenben, Szegeden és Győrött

praktiker webshop

Egy évre rá Kecskeméten, Nyíregyházán és Miskolcon nyitottak újabb üzleteket. 2000-ben Budapesten a Lágymányosi hídnál és a Bécsi úton is újabb üzletegység nyílott. 2001- es év a szombathelyi Praktiker áruház nyitásának éve., 2002 fontos dátum, mert ekkor nyitották meg a legnagyobb magyarországi Praktiker áruházat Budaörsön. A 2003-as évben zalaegerszegi áruház a 14.Praktiker. 2004-ben következő állomás Szolnok. 2005-ben felújítások és bővítések történtek a pécsi, miskolci és a győri áruházban is. 2006-ban pedig már a teljes szortiment elérhetővé vált a Praktiker weboldaláról és elindult a telefonos vevőszolgálat. 2007-ben kettő új áruház is megnyitotta kapuit az egyik Kaposváron a másik pedig Vecsésen. 2008-ban Békéscsabán nyitnak újabb boltot. 2008 év végén már a 2. székesfehérvári áruház is megnyílt. 2009 márciusában pedig elindult a Praktiker Webshop, amely 100%-ban magyar fejlesztés. 2010-ben Az Év Kereskedelmi Webshopja díjat nyerte meg a Praktiker. 2010 áprilisában egy korszerű áruházat nyitottak Esztergomban. 2011-ben a két székesfehérvári áruház összevonásra került. 2012 decemberében egy új koncepciót a kisáruházas koncepciót tesztelték Sátoraljaújhelyen és Komáromban. 2016-ban a Wallis Asset Management Zrt. lett a Praktiker új többségi tulajdonosa. 2016 tavaszára lezárul a Praktiker Kft. eladása, a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta az ügyletet. 2016 őszén pedig a 20. áruházát nyitotta meg a Praktiker a Váci úton. Egy-két fontosabb állomás a nemzetközi Praktiker-lánc életéből. 1978. Az első barkácsáruház megnyitása Luxemburgban. 1979. 4 barkácsáruház nyitotta meg kapuit Németországban. 1985. 12 db "Wickes" barkácsáruház átvétele. 1995. Az Asko Metro-csoporttal történő fúzió után a Praktiker Európa legnagyobb kereskedelmi konszernjének részévé vált. 1996. 60 db "Wirichs" barkácsáruház átvétele, megnyitott az első lengyel barkácsáruház. 1997. 25 db franchise rendszerben működő barkácsáruház átvétele, megnyitja központját Magyarországon, s piacra lép Törökországban. 1999. Metro AG megszerzi a törzstőke 99 százalékát. 2000. 27 db Top-Bau áruház átvétele. 2008. 30 éves a Praktiker, 10. születésnapját ünnepli Magyarországon és Törökországban. 2010. Internetes vásárlás bevezetése Németországban

4

Black Friday Praktiker

 

A Praktiker webáruházában több mint 30.000 termék közül válogathat és rendelhet. Most jár a legjobban, ha itt vásárol, hiszen a Black Friday akcióit kihasználva igazán kedvezményesen juthat hozzá kedvenc termékeihez. Vásároljon önmagának, vagy lepje meg szeretteit. Keress fel az oldalt még ma és vásároljon a Praktiker kupon kód előnyei által. 

5

Praktiker kedvezmények

Kuponok
Kiárusítás

Nagyvásárlói Program keretein belül prémium ajánlatok várják a prémium ügyfeleket.
Építkezésre, felújításra készül? Rendszeresen vásárol nagy tételben vállalkozásra számára? Professzionális vásárlási tanácsadásukat ön is igénybe veheti, mely számos előnnyel és kedvezménnyel jár.
Ez a program a kiemelt ügyfelek számára olyan előnyöket jelent, mint a speciális árajánlatok, a különlegesen kedvező fizetési feltételek, a személyre szabott egyedi ajánlatok és kínálat, ráadásul egy személyes kapcsolattartó is segítséget nyújt, hogy az árubeszerzés üteme is igazodjon az ön igényeihez.

6

Értékelés Praktiker

4.3

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 12 felhasználó
12 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 7x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 5x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x