A kedvezmények kis nagy világa: élvezze az örömmel teli gyermeknapot

gyermeknap

Június első napja hagyományosan a gyerekekről szól. Egy közös kirándulással vagy inkább egy szép ajándékkal lepné meg apróságágát? Néhány tippet ajánlunk, amelyek segítségével biztosra mehet. Nézze meg a kis nagy kedvezmények világát a Gyereknap kategóriában, és vásároljon ajándékot kedvező áron.

 

Kis nagy örömök

 

Június 1. - a nap, melynek szinte a világ összes gyermeke örül. Készített már valamilyen meglepetést a kis kópéjának? Nem? Semmi baj. Mi ugyanis készítettünk egy speciális kategóriát Gyermeknapi kedvezmények névvel, melynek segítségével már ma be tud szerezni mindent, amire szüksége lehet. A kategória tele van előnyös kedvezmény kódokkal és kuponokkal, amelyekkel biztosan spórolhat pár ezer forintot.

✓ Gyerekkönyvek

Képes könyvecske a legkisebbeknek, izgalmas nyomozási regény vagy kérdések és válaszok könyve. Örvendeztesse meg gyermekét egy érdekes könyvvel, és így két legyet üthet egy csapásra. A gyerekek örülnek majd az ajándéknak, ön pedig feltűnés nélkül gondoskodhat agysejtjeik csiszolásáról. Sőt a Kreatívjáték kupon kihasználásával a pénztárcája is hálás lesz önnek.

 

✓ Szórakoztató és fejlesztő játékok

Klasszikus társasjátékot is választhat, mely az egész családnak örömet szerez. Ezek a játékok nagyszerű eszközként szolgálnak a gyerekek szórakoztatására, emellett pedig valamit újat is tanulhatnak. A jól megválasztott játékkal ráadásul jól fejleszthető a finommotoros mozgás, a térlátás, de az előrelátás és a stratégiai gondolkodás is.

✓ Gyerekbútor

Gondolkodik, hogy mivel lephetné meg a gyerkőcöket? Mi lenne, ha egy új gyerekszoba bútort szerezne be? Polcok, komód, babzsák, íróasztal vagy új ágyak. A választás csak az öné. A VidaXL áruházban mindent megtalál egy helyen. Bár nagyobb befektetésről van szó, amennyiben kihasználja a nagyszerű kedvezményeket a bútorokra, pénzt is megtakaríthat. Alakítson ki gyermeke számára olyan helyet, ahol zavartalanul tanulhat, játszhat vagy pihenhet.

✓ Kerti házikó, csúszda vagy homokozó

Bár ebben az esetben sem beszélhetünk elhanyagolható tételről, ha kertes háza van, nincs is ennél jobb meglepetés. Közeledik a nyár, és itt az ideje, hogy a gyerekek több időt töltsenek a friss levegőn. A lehetőségek - amelyekkel apróságát meglepheti – végtelenek, és csak az ön fantáziájától és pénztárcájától függ a döntés.

 

Tippünk: Az Insportline internetes áruházban is találhat gyerekholmikat, a felfújható medencéken keresztül, a rollerekig és a gyerekbicikliig mindent megtalál, amivel akár a családi ház udvarán szívesen elfoglalja magát csemetéje. Nézze át a választékot, és az Insportline kupon segítségével vásároljon még ma kedvezőbb áron!

 

✓ Gyerekruházat

Nem feledkezünk meg a nagyobbakról sem. Ők valószínűleg annyira nem örülnének már a kerti házikónak vagy a csúszdának, ugye? Az ifjú hölgyek és urak esetében inkább más jellegű ajándékokon gondolkodjon. Ideális lehet ilyenkor a gyerekruha. Végtére is, a gyerekek is tetszeni akarnak. Látogassa meg a Gyereknapi kedvezmények kategóriát, ahol olyan boltok kedvezményeit találhatja meg, mint pl. az Answear, Otto, Footshop, Fashiondays és még sok mást.

 

✓ Rendezvények és kirándulások gyerekeknek

Mi lenne, ha élménnyel és szép emlékekkel lepné meg gyermekét? Ajándékozza meg közös pillanatokkal, és vigye el valahová kirándulni. Sütögetés a természetben, aquapark vagy esetleg valamilyen érdekes hely?

 

✓ Édesség

Nem kell feltétlenül drága ajándékot vásárolni a lurkóknak, hisz kedvenc cukorkájuknak is megörülnek a kicsik. Végül is mindegyik gyerek szereti az édességet, nemde? Vegyen ki szabadnapot, és látogassanak el kedvenc cukrászdájukba vagy fagyizójukba.