Szeretnél vásárolni egy férfi bőrtáskát? Ne hagyd ki ezeket a kedvező ajánlatokat

ferfi-bőrtáska

A stílusos kiegészítők ma már nem csak a nők számára készülnek. Az aktuális kínálatban számos praktikus férfi kiegészítőt találhatsz, például bőr férfi táskákat. Hol is lehet őket beszerezni?

A férfi divatkiegészítőket ma már nemcsak a nyakkendők, az órát vagy az övek jelentik, hanem a stílusos férfi bőrtáskák is. Ez nemcsak egy trendi és időtálló darab, de egy praktikus kiegészítő is  a mindennapokban.

Az első férfi táska pontos eredetét nehéz megmondani, mivel az emberek évezredek óta használtak különböző táskákat. Azonban számos forrás szerint az első férfi táska kialakulását a Római Birodalomhoz, az ókori Egyiptomhoz és Görögországhoz köthetjük. Az első férfi táskák bőrből és textíliából készültek, melyeket a férfiak vállukon hordtak vagy az övükhöz csatoltak. A középkorban a táskákat szőrméből és más erős természetes anyagokból is készítették. Már a reneszánsz idején népszerűvé váltak, és a 20. századtól kezdve különböző mintákban, stílusokban vagy formákban kezdték gyártani őket, és ma már sok férfi számára nélkülözhetetlen kiegészítőnek számítanak.

Az Answear webáruházban különböző típusú és színű férfi táskák találhatók. Melyik tetszik a legjobban?

ferfi-notebook-taskaAutor: Ono Kosuki (Pexels)

 

Hogyan válaszd ki a férfi táskát?

 

Mint minden termékválasztásnál, a férfi táska kiválasztásánál is számos paramétert kell figyelembe venni, hogy a vásárlás után valóban a legtöbbet hozhasd ki belőle. Vásárlás előtt mérlegeld a stílusra és a gyakorlati használatra vonatkozó igényeid. Mi szívesen segítünk.

Használati cél

 

Először is, gondold át, mire fogod elsősorban használni az új táskádat. Szükséged van egy kisebb, praktikus táskára a mindennapi használatra, munkautakra, sportoláshoz vagy munkába? Az használat célja meghatározza, melyik típusú táskára lesz szükséged.

 

A férfi táskák típusai

 

Minden táskatípusnak megvannak a maga sajátos jellemzői, stílusa és ajánlott felhasználási célja. Melyek a leggyakoribb férfi táskatípusok?

__check

Aktatáska - klasszikus táska laptop vagy munkahelyi dokumentumok szállítására. Leggyakrabban elegáns bőrből kapható.

__check

Válltáska - általában lapos, téglalap alakú, kevesebb tárolóhellyel. Kiváló mindennapi használatra.

__check

Utazótáska - elegendő helyet biztosít ahhoz, hogy bepakold a szükséges dolgokat egy rövidebb vagy hosszabb utazáshoz. Különböző méretekben kapható, lehet kerekes vagy csak a kezében hordozható.

__check

Férfi kézitáska - ahogy a neve is mutatja, kézben vagy vállon átvetve is hordható. Készülhet kisebb változatban a legszükségesebb dolgok számára, vagy éppen ellenkezőleg, nagyobb, sportoláshoz vagy rövid utazásokhoz praktikus

__check

Laptop táska - kifejezetten a számítógép és a szükséges kiegészítők szállítására tervezett és kialakított táska.  Érdekelnek a férfi  laptop táskák? Nézz körül, mit kínál a CCC webáruház

__check

Dokumentumtáska - a férfi táskák legkisebb típusa, amelyet kizárólag a legfontosabb dolgok szállítására használnak.

ferfi-fekete-bor-taskaAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Nagyszerű ajánlatokat találtunk neked az oldalunkon. Ne habozz, és használd ki őket minél hamarabb.

Mellesleg, egy férfi táska remek ajándék lehet Valentin napra. És milyen más szuper ajándékötletek vannak még? Az összes tippet megtalálod cikkünkben. És ne felejtsd el megnézni az összes Valentin-napi kedvezményt is.

valentin-kedvezmenyek

 

Táskaméret

 

Mennyi dolgot tervezel hordani az új táskádban? Gondold át ezt még a vásárlás előtt, hogy később ne érjen meglepetés, és a táska mérete megfeleljen az elvárásaidnak. Ha például gyakran hordasz magaddal laptopot, válassz a kézitáskád mellé egy laptop táskát is..

 

Anyag

 

Férfi táskák készítéséhez leggyakrabban nejont, poliésztert, bőrt és más anyagokat is használnak. Válassz olyan anyagot, ami megfelel az ízlésednek.

 

Az egyes anyagok tulajdonságai:

__check

Bőr - Népszerű anyag a táskák készítésére hosszú élettartama és elegáns megjelenése miatt. Ha a táska valódi bőrből készül, az a legellenállóbb.

__check

Nylon -A nylonból készült táskák könnyűek és ellenállók a sérülésekkel szemben.

__check

Poliészter -Ellenáll a sérüléseknek és a víznek. A poliészterből készült termékek könnyűek és árban is megfizethetőbbek, mint a valódi bőr táskák.

__check

Vászon - Erős szövet, amelyet főként mindennapi alkalmakra használnak. Szeretnél válltáskát vagy hátizsákot vászonból? Nézd meg a Temu webáruház kínálatát.

__bulb
A legjobb okosórák nőknek, férfiaknak és gyerekeknek: Melyiket válasszuk?

Az okosóra kiválasztásában sok szempontot kell figyelembe vennünk, köztük az árat is. Melyek a legjobb okosórák, amelyek minden családtag számára megfelelőek?

Stílus és design

 

Az egyszínű, letisztult dizájnú, applikációk nélküli táskákat kedveli? Vagy az olyan táskákat preferálod, amelyek egyedi jellemzőkkel bírnak? Weboldalunkon összegyűjtöttük a különböző webáruházak férfi táskáinak remek ajánlatait, így bőven van miből válogatnod.

 

A táskán kívül más kiegészítők is hozzátartoznak egy remek megjelenéshez. Ezeknek az ajánlatoknak köszönhetően kedvezőbb áron juthatsz hozzájuk.

ferfi-viszi-a-taskatAutor: Mikhail Nilov (Pexels)


Táska praktikus oldala


Mit jelent ez? Ezt a szempontot két oldalról vizsgálhatjuk meg. Először is, ez a táska kényelmes hordozását jelenti. Figyelj arra, hogy a táska rendelkezzen elég nagy fogantyúval vagy pántokkal.

 

Másrészről fordíts figyelmet a táska belső elrendezésére, és nézd meg, hogy elegendő rekesszel és belső zsebbel rendelkezzen.

__bulb
Hogyan válasszunk túrabakancsot

A hosszú tél után ismét örülhetünk, hiszen eljött a természetjárás ideje. Kedvünk támad megmászni a legmagasabb csúcsokat is, és bejárni a környék erdőit. Megvan már a megfelelő túrafelszerelésed?

Ár



A táska ára függ a konkrét típustól, anyagtól és márkától is. Egy poliészterből készült kis irattáskáért körülbelül 7.500 Ft-ot kell fizetned, de a bőrből készült darabok 19.000 Ft  körül vannak. Egy műbőrből készült laptoptáskáért körülbelül 22.000 forintot kell fizetnie, egy kisebb utazótáskáért pedig körülbelül 11.000 forintot.

 

Tippünk: Sajnos internetes csalások előfordulnak. Ezért mindig csak ellenőrzött weboldalakon vásárolj, hogy elkerüld a csalókat.



Hogyan kell ápolni a bőrtáskát?

 

A bőrből készült táskát rendszeresen ápolni kell annak érdekében, hogy meghosszabbítsd az élettartamát, és minél tovább megőrizze jó megjelenését. Hogyan lehet ezt elérni?

Az alapvető gondozás lényege, hogy rendszeresen tisztítsd meg a bőrtáskát egy puha, vizes ronggyal. Ezt az eljárást rendszeresen végezd el a felhalmozódott por és szennyeződések eltávolítására. Az online áruházakban számos különleges bőrápoló termék kapható, melyek kifejezetten bőrtermékek ápolására lettek tervezve. Alkalmazd ezeket a gyártó által javasolt módon a tökéletes ápolás érdekében.

 

ferfi-bortaska-kalapAutor: Vlada Karpovich (Pexels)

 

Manapság már nem csak a nők viselnek táskát. Tehát, ha még nincs saját táskád, ne habozz, szerezz be egyet most. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogod megbánni ezt az ötletet, és az új kiegészítő gyorsan nélkülözhetetlen részévé válik a mindennapjaidnak.