Szükséged van egy multifunkciós robotgépre? Mutatjuk a legjobb ajánlatokat

konyhai robotgep

Gyakran főzöl és szereted elkészíteni a legkülönfélébb ételeket? Szerezz be egy multifunkciós konyhai robotgépet, az új, sokoldalú segítődet. Segítünk kiválasztani és megmutatjuk, hol vásárolhatod meg.

Aki rendszeresen főz, az jól tudja, hogy néha nagyon fárasztó. De van egy tippünk, hogyan teheted nemcsak rövidebbé, de könnyebbé is a konyhában töltött időt. A sok hasznos konyhai segédeszköz közül a multifunkciós konyhai robotgépet szeretnénk a figyelmedbe ajánlani. A változatos funkcióinak köszönhetően segít a fogások részeinek előkészítésében, sőt, akár teljes ételek elkészítésében is. Az így megspórolt erőfeszítést és energiát pedig családodra fordíthatod.

Az apró konyhai eszközök általában nem olcsók. Azonban a weboldalunkon elérhető kedvezményekkel ezeket olcsóbban beszerezheted. Melyek azok, amik hiányoznak a konyhádból?

konyhai-robotgep-vaza-viragAutor: Kübra Yıldız (Pexels)

 

Miért érdemes beszerezni egy multifunkciós konyhai robotot?

 

A kis konyhai eszközök kínálatában számos konyhai robot modellt találsz. Választhatsz olyan konyhai robotok közül, amelyeket elsősorban konkrét tevékenységekre terveztek (például dagasztó és habverő robot, húsdaráló robot), valamint olyan multifunkciós konyhai robotokat is, amelyek számos különböző funkcióval rendelkeznek, mint például dagasztás, keverés, habverés, reszelés és szeletelés. Ezeket a funkciókat a leggyakrabban ételkészítés során használhatod.

De itt még nem ér véget. A megfelelő kiegészítővel a multifunkciós konyhai robot képes lesz húst darálni, friss gyümölcslé vagy koktélok készítésére, sőt, házi liszt előállítására is. A fagylalt tartozékkal gyorsan és hatékonyan készíthet házi készítésű fagylaltot vagy joghurtot. A mérleggel ellátott konyhai robotgép magától értetődő, ahogyan az is, hogy számos hasznos tartozékot vásárolhatsz.

Mely kiegészítőket és tartozékokat használnád még? Vásárlás előtt tájékozódj arról, hogy lehetséges-e ezeket a kiegészítőket beszerezni a kiválasztott robothoz. Például népszerű a tésztagyúró kiegészítő. Konyhai robotoddal könnyedén készíthetsz tésztát, és a megfelelő kiegészítővel finom házi tésztát, lasagne-t vagy spagettit készíthetsz. Biztosan hasznos lesz az gyümölcs- és zöldségprés is, valamint a cukrászati eszköz.

multifunkcios-konyhai-robot-sutesAutor: SHVETS production (Pexels)

__bulb
TOP3 könnyű és finom húsmentes étel ebédre

Te milyen gyakran eszel húst? Próbáld meg kihagyni párszor és készíts helyettük ízletes és gyors hús nélküli fogásokat. Mutatunk pár receptet.

Mennyibe kerül egy multifunkciós konyhai robot, és hol találhatod meg a legjobb kedvezményeket?

 

Az átlagos ára körülbelül 20.000 és 190.000 Ft körül között mozog. Túl magasnak találod az árát? Ne feledd, hogy a vásárlással egyetlen konyhai eszközben sokféle funkciót szerezhetsz. A kiegészítők és tartozékok vásárlásával helyettesítheted vele más olyan konyhai eszközöket, amelyek csak egyes funkciókra specializálódtak.

Ráadásul hosszú élettartamú, több éves garanciával, és többféle kivitelben kapható, amelyek közül sok tökéletesen illeszkedik a konyhádba. Van szenvedélyes szakács vagy séf a környezetedben? Egy többfunkciós konyhai robotgép nagyszerű ajándék, amelyet a tapasztalt szakácsok és a kezdők egyaránt értékelni fognak.



Tudod, hol vásárolhatsz konyhai robotot kedvezőbb áron? Kihasználhatod az éppen zajló akciókat és spórolhatsz.

Hogyan válasszunk konyhai robotgépet?

 

A vásárláskor a funkciók mellett olyan paraméterek is fontosak, mint a teljesítmény, a zajszint, a súly, az anyag, a tápkábel hossza és a tartály térfogata. Beszéljünk róluk bővebben.

 

Teljesítmény



A magasabb teljesítmény jobb teljesítményt jelent, és ennek megfelelően a multifunkciós konyhai robot hatékonyabb munkát végez. Egy minőségi konyhai robot, amely könnyedén megbirkózik számos feladattal, körülbelül 1000 W vagy annál nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. Segít majd az ételek elkészítésében, és meg fogja felelni az elvárásaidnak. Az ilyen teljesítményű robotokat megfizethető áron találod a széles választékban az Electronic-star webáruházban.

A robotok, amelyeknek a teljesítménye körülbelül 1500 W, olyan eszközök, amelyek még a profi szakácsokat sem hagyják cserben. Jól használhatók nagy családokban is, ahol gyakran főznek és sütnek.

Természetesen a magas teljesítménnyel jár együtt a magasabb elektromos energiafogyasztás. Azonban a mindennapi használat során az energiafogyasztás értéke elhanyagolható.

Tálcák, praktikus ételhordók és edények vagy ízléses étkészletek. Mindezeket és még sok mást is megtalálhatsz a Tescoma webáruházban.

Zaj

 

A többfunkciós konyhai robotgépek zajszintje az adott modelltől és az alkalmazott funkciótól függ. A magasabb zajszint a nagyobb sebességgel is együtt jár.
 

Súly

 

A többfunkciós konyhai robotgépek súlya általában 7 és 19 kg között mozog, modelltől függően. A súly azzal a kérdéssel is összefügg, hogy hol helyezzük el a robotgépet. A robot állandó cipelése a szekrényből a konyhapultra kényelmetlen lehet. A egyszerűbb használat érdekében jobb lesz, ha találsz neki egy fix helyet a konyhádban.

 

Válogass a konyhai termékek széles választékából és vásárold meg kedvezményesen kuponjaink segítségével

Anyag

 

A legolcsóbb konyhai robotgépek műanyagból készülnek. A műanyag és a fém kombinációja a közepes árkategóriába sorolható modellekben érhető el. Végül vannak a drágább, teljesen fémből készült robotgépek. Ezektől várható a leghosszabb élettartam, az alacsony kopás és a jobb stabilitás a használat során is.

__bulb
Hogyan válassz megfelelő matracot kedvező áron? Segítünk

Az alvás minősége nagy mértékben függ a matractól is. Le akarod cserélni a régit egy újra? Cikkünkben megtalálod a választ arra, hogyan válassz matracot a minőségi alváshoz.

A tápkábel hossza

 

Úgy gondolod, hogy ez a paraméter nem lényeges? Képzeld el a helyzetet, hogy veszel egy multifunkciós konyhai robotot, és a rövid kábel miatt nem tudod elhelyezni azt, ahova szeretnéd, mert a konnektor nincs elég közel. Gondold át, hogy hova szeretnéd helyezni a robotot, és mérd meg, milyen hosszú kábel lesz elegendő.

 

A tartály térfogata

 

Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a tartály, annál praktikusabb, mivel több mennyiség készíthetsz egyszerre. Körülbelül 0,3 és 7 liter közötti tartályokat választhatsz.

 

Biztonsági jellemzők

 

Vásárláskor erre a paraméterre is figyelj. Egyes robotgépek csak akkor kapcsolnak be, ha két gombot egyszerre nyomunk meg, vagy például gyermekbiztonsági zárat tartalmaznak. Hasznos a motor túlmelegedés elleni védelem is.

haztartasi-robotgep-kavedaraloAutor: david yohanes (Pexels)

 

Karbantartás

 

Mint minden konyhai eszköz, a robotot is alaposan ki kell tisztítani és meg kell mosni használat után. Néhány robot alkatrésze akár mosogatógépbe is tehető. A tárolás előtt ügyelj arra, hogy az összes komponens száraz legyen.

__bulb
Hogyan spórolj a konyhában?

Hogyan készíts finom, mégis pénztárcakímélő ételt? Hogyan spóroljunk a kaján? Hoztunk 7 tippet, hogyan spóroljunk az ételen.

Még tétovázol, hogy érdemes-e befektetni egy multifunkciós konyhai robotba? Ha esélyt adsz neki, biztosak vagyunk benne, hogy már az első használat után a kedvenc konyhai eszközöddé válik.