Belföldön nyaralnál? Próbáld az olcsó magyarországi kirándulásokat

Azon gondolkodsz, hogy Magyarországon töltöd az idei vakációt? Jó ötlet! Hoztunk néhány tanácsot, hogyan válassz az olcsó magyarországi kirándulások közül.

Magyarország izgalmas. Nyáron kirándulhatsz, pihenhetsz a víz mellett, vagy lazíthatsz a termálfürdőkben. Télen lehetőség nyílik felejthetetlen síélmények felhalmozására. Hazánk minden évszakban kínál valamit.

Tudja, hogyan lehet részed felejthetetlen élményekben Magyarországon úgy, hogy kevesebbet fizess értük, mint külföldön? Készítettünk néhány tippet neked.

Akár külföldre utazol, akár Magyarországon tartózkodsz, nyaralásod tervezésekor ne felejts el utasbiztosítást kötni. Ellenkező esetben a nyaralás sokkal többe kerülhet.

Milyen különleges helyeket rejt Magyarország? Rengeteget. De néhányat most összegyűjtöttünk cikkünkben.

varosnezes magyarorszag

 

Last minute Magyarország

 

A last minute utak éppen azért népszerűek, mert jelentős összeget takaríthatsz meg a költségvetésből. Egy-két napon belül össze tudsz pakolni és indulásra kész vagy? Akkor a last minute utak pont neked valók.

Az olcsó last minute utak Magyarország területére vonatkozó kínálatában sajnos kisebb választékkal kell számolni. A legjobb kilátást nyújtó szobák általában már foglaltak. A szállással kapcsolatos szolgáltatások azonban változatlanok maradnak. Megéri tehát a magyarországi last minute utak közt böngészni. 

Menjen el egy magyarországi városnéző körútra. A Booking.com ajánlatai közül melyiket választod?

csonak to

 

First minute Magyarország

 

A last minute ellentéte a first minute. A First minute utak sokkal olcsóbban foglalhatók. Az utazási irodák nagyobb sokkal több ajánlattal rendelkeznek még ilyenkor, és pontosan az igényeidnek megfelelő szállodát vagy apartmant foglalhatod le, ha a first minute nyaralás mellett döntesz.

Tudod, hogyan tudnál még olcsóbban utazni? Cikkünkből megtudhatod. 

Utazás vonattal és busszal

 

Hagyd otthon az autót, és utazz vonattal vagy busszal. Lehet, hogy első olvasásra kevésbé hangzik kényelmesnek. Viszont a vonat- és buszjáratok jelenleg sokkal gyakoribbak. Szinte mindenhova el tudsz jutni velük, és az utazás maga pedig olcsóbb lesz az autóhoz képest.

csoport vonat

Az ilyen utazási forma ideális, ha egynapos magyarországi kirándulások mellett döntesz. Ráadásul gazdaságos csomagolásra kényszerít. Vagyis tényleg csak azt viszel majd magaddal, amire szükséged van.

Flixbus-ra mindig számíthatsz, ha kényelmesen, gondtalanul és olcsón szeretnél utazni. Élj a megbízható buszközlekedés lehetőségével,

Keress megfizethető szállást

 

Szállodákban és panziókban való szállás kiválasztásakor ügyelj arra, hogy mit tartalmaz az ár. Nagyon megéri, ha az árban már benne van:

- étkezés - legalább reggeli,
- adó,
- belépés a szálloda medencéjébe,
- wellness
- vagy a szálláshely által kínált egyéb szolgáltatások.

Egy olcsó szállás-alternatívát keresel? Használd az Airbnb által kínált szállások valamelyikét. A megadott kritériumaid szerint gyorsan és kényelmesen találsz megfelelő szállást.

Ha sürgősen szállásra van szükséged, és nem szeretnél szállodaszobát fizetni, akkor az Airbnb szállás a megfelelő megoldás. Hogyan működik az Airbnb, és hogyan foglalhatsz szállást? Cikkünkből mindent megtudsz. 

szoba aggyal

 

Kövesd az utazási irodák ajánlatait

 

A magyarországi kirándulások esetében is érdemes tervezni. Tekintsd meg az utazási irodák ajánlatait weboldalaikon, és válaszd ki az legmegfelelőbb túrát. Nem csak a helyszín, hanem a szálloda, a környék látnivalói is fontos szempontok. 

Adja meg a kívánt helyszínt, a kívánt tartózkodás időpontját, és a portál a legelőnyösebb magyarországi nyaralásokat kínálja Önnek.

balaton vitorla

Magyarországi kirándulások a főszezonon kívül

 

A legolcsóbb magyarországi kirándulások általában a fő szezonon kívüli időpontokra vásárolhatók meg. Tavasszal vagy ősszel kevesebb pénzért tudsz majd pihenni. Sőt, ebben az időszakban a szálloda sokkal nyugodtabb, turistáktól mentes. A szezonon kívüli utakat ezért keresik azok, akik a zavartalan és nyugodt pihenést részesítik előnyben.

naplemente balaton

Megéri spórolni a nyaraláson. Takaríts meg az utazás során kedvezménykuponok segítségével, látogass el több helyre, és legyen részed szebbnél-szebb élményekben. Kövesd tanácsainkat és élvezd az olcsó magyarországi utakat.

__bulb
Hogyan szerezz olcsó szállást

Olcsó utazás? Csak akkor érdemes olcsó utazást választani, ha sikerül mellé szép és olcsó szállást is találni kellemes környezetben. Tudod, hogyan juthatsz olcsó szálláshoz? Most hoztunk néhány tippet.