Kockashop kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Kockashop - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Kockashop

Akció a Legokra a Kockashop.hu oldalon

A Kockashop.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Legokra

Többet a kedvezményről


Kockashop webáruház
1

Kockashop – LEGO paradicsom

A LEGO® csoport kiemelt kereskedelmi partnereként megfelelnek a LEGO® minőségi irányelveinek. Rendkívüli Kockashop bónusz és akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a kedvezményekért a Kockashop kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Kockashop webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • LEGO készletek
  • Figurák, ajándékok
  • LEGO elemek
  • Akciók
  • Újdonságok

lego webshop
3

Érdekességek

Töltse fel a legózásról készített fényképeit! A profi, és a feladat naplókért hűségpontokat adnak, amit azonnal levásárolhat újabb legókra. Építőmester: Jól felépített, izgalmasan tálalt mesterművek, kreatív ötletek találhatóak itt. Heti feladat: Minden héten meghirdetnek egy témát, ehhez igazodva megépíthetik saját elképzeléseiket! Egy naplóért 20 pontot adnak ajándékba, naponta egyszer. Minden feladat után nyertest választanak, aki 700 pont jutalmat kap. Profi: Az építés kezdetétől a kész legóig minden lépést bemutatnak, legalább 8 fénykép és 500 karakter szöveg kíséretében. Egy naplóért 100 pont jár, naponta egyszer. Minden hónapban profi nyertest választanak, aki 1.500 pont jutalmat kap.

lego webshop

Hobbi: Többnyire a kész legók láthatók, legalább 2 fényképpel, egy-két mondattal bemutatva. Minden hónapban hobbi nyertest választanak, aki 1.000 pont jutalmat kap. SBrick: A világ első telefonról irányított legóinak bemutatása, bárki hozzájuthat ehhez a csodálatos Bluetooth-al működő LEGO® elemhez a Kockashopban. Építőverseny: Alkalmanként építő versenyt hirdetnek. A legújabb LEGO® készletek mellett megtalálhatók a már nem kapható, kifutott LEGO® termékek is. Számos egyéb kiegészítőt, mint például kulcstartókat, tároló dobozokat, kar- és ébresztőórákat, illetve irodai LEGO® kiegészítőket is találhat a Kockashop weboldalon.

4

Kockashop kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Kockapont rendszer: Pontokat lehet gyűjteni különböző módon a webáruházban és a márkaboltban is, amit a későbbiekben könnyen levásárolhat bármilyen általuk forgalmazott termékre. Pontot gyűjthet, miután az oldalon regisztrált, feliratkozott a hírlevelükre, kedveli, vagy megosztja bármelyik közösségi média oldalukat, illetve akkor is, ha születésnapja van. Pont jár minden építési napló után is.

1 pont = 1 Forint. A pontrendszer természetesen csak a bejelentkezést követően elérhető. Amennyiben boltban vásárol és szeretné a vásárlás után járó pontokat megkapni, jelezze ezt a fizetésnél. A pontok 1 évig használhatóak, utána lejárnak. A beváltás feltétele, hogy az adott rendelési érték meghaladja a 7.000Ft-ot.

Regisztráció után 50 pontot kap, hírlevélre 100 pontot, születésnapra 250 pontot. Ha naplót ír, profi napló (napi egyszer) 100 pont, feladat napló (napi egyszer) 20 pont. Vásárláskor a LEGO készletekért, és minifigurákért termékenként: 2.000 Ft-ig 20 pont 4.000 Ft-ig 40 pont e felett minden 4.000 Ft után 60 pont jár.

5

Értékelés Kockashop

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x