Alexandra kuponok és akciók

1 hiteles kedvezménykupon Alexandra - Június 2024

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Alexandra

Ingyenes szállítás az Alexandra.hu oldalon

Az Alexandra.hu webáruházban 12.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


alexandra webshop
1

Alexandra – Könyváruház

Felgyorsult világunkban egy jó könyv szinte felüdülést nyújt az olvasónak. Legyen szó egy izgalmas krimiről, szakácskönyvről, képes albumokról vagy romantikus regényről, esetleg a gyereknek szánt mesekönyvről, az Alexandra kínálatában biztosan megtalálja a keresett olvasnivalót. Rendkívüli Alexandra online akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor az Alexandra kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

Az Alexandra webáruház kínálatában a következő termékkategóriákat találja: ajándékkönyvek, albumok, egészség, életmód, évkönyv, ezotéria, folyóiratok, magazinok, gasztronómia, gazdaság, üzlet, gyermek- és ifjúsági könyvek, hangoskönyvek, hobbi, szabadidő, idegen nyelvű könyvek, informatika, számítástechnika, irodalom, műszaki könyvek, művészetek, naptárak, kalendáriumok, nyelvkönyvek, szótárak, publicisztika, regény, sport, szórakozás, tankönyvek, társadalom- és humántudomány, természet- és alkalmazott tudomány, térképek, történelem, utazás, vallás

alexandra webshop
alexandra webshop
3

Mi az az E-könyv?

 Az e-könyv a nyomtatásban megjelent könyveknek a digitális változata, amelyet elsősorban mobil eszközökön (e-book olvasó, okos telefon, táblagép) lehet olvasni. A szöveg- és képanyag a nyomtatott könyvekhez képest kényelemet és többletfunkciókat biztosít. Az e-könyv leggyakrabban .epub vagy .mobi kiterjesztésű fájl lehet. Az epub formátum egy nemzetközi e-könyv szabvány, amely lehetővé teszi a betűméretek változtatását, különböző méretű képernyőhöz való igazítást és alkalmazást. Az epub formátum a szemkímélő e-ink technológiát biztosító e-könyvolvasókon használható, ilyen például a Koobe, PocketBook. Természetesen okostelefonokon (iPhone, Android) iPaden és más tableteken, és laptopon is olvasható. Két változata van az egyik az Adobe DRM másolásvédelemmel is el van látva illetve a másik e nélküli. A mobi kiterjesztés a Kindle készülékek fájljai, amik szintén e-ink technológiával rendelkeznek. Ha igazán magas kedvezményekre vágysz, akkor a Black Friday Alexandra ideje alatt érdemes körülnézned a webáruházban, ahol hatalmas árzuhanás várható ebben az időszakban. 

 

4

Alexandra kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A termékkategóriák számából is látható, hogy óriási választék várja a kedves vásárlót. Az akció menüpont alatt az Alexandra akciós könyvek találhatóak. Böngésszen bátran, mert lehet, épp kedvezményesen tudja megvásárolni az áhított könyvet. Vásároljon olcsóbban az Alexandra Black Friday ideje alatt. 

5

Értékelés

4.8

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 3 felhasználó
3 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 3x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x