Könyvmolyképző kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Könyvmolyképző - Február 2024

__photo
-21%
Kedvezmény
Könyvmolyképző

Akár - 21% kedvezmény a sikerkönyvekre a Konyvmolykepzo.hu oldalon

A Konyvmolykepzo.hu webáruházban most akár - 21 % kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott sikerkönyvekre.

Többet a kedvezményről


konyvmolykepzo webshop
1

Könyvmolyképző – Könyvek minden mennyiségben

Az ifjúsági irodalomban az egyik legerősebb, legválogatottabb kínálatot nyújtják. Rendkívüli Könyvmolyképző akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a könyvmolyképző kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Könyvmolyképző webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • FŐOLDAL
  • CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
  • PROMÓCIÓK
  • TUDNIVALÓK
  • RÓLUNK
  • KAPCSOLAT

konyvmolykepzo webáruház
3

Amiért érdemes vásárolni

2000-ben az olvasás évében kezdett el a Könyvmolyképző Kiadó gyermek és ifjúsági irodalommal foglalkozni. Ugyanebben az évben elkészült PISA felmérés katasztrofális eredményén megriadva gondolták úgy, tenni kell azért, hogy gyermekek visszataláljanak a könyvekhez, és rögtön munkához láttak. Meghirdették a Jonatán Könyvmolyképző levelező játékot, melyben sokan nem bíztak, mert nem hittek abban, hogy akadnak gyerekek, akik nemhogy csak olvasnak, hanem még játszani is akarnak a könyvekkel, sőt ezért még nevezési díjat is hajlandóak fizetni. Ez a levelező játék nagy népszerűségnek örvend a mai napig. Minden évben 10.000 körüli indulóval játszák. Véleményüket a pedagógusok, könyvtárosok és a szülők is szívesen fogadják arról, mit érdemes a gyerekek kezébe adni, ha olvasmányélményt szeretnénk nekik nyújtani.

konyvmolykepzo webáruház

Miért is érdemes a Könyvmolyképző webes márkaboltjában vásárolnia? Kedvező áron vásárolhat. A honlapon szereplő köteteket kedvezményesen, a bolti árnál 15%-kal olcsóbban veheti meg. Alacsony szállítási díj, vagy éppen ingyenes! (általában a szállítási, csomagolási, kezelési díj egységesen 799 Ft). A kiszállítás már 2 db megvásárolt könyv esetén ingyenes* (10 000 Ft-os rendelési érték elérése esetén, a választott szállítási módtól függetlenül). Kényelmes vásárlás. Bankkártyás fizetés, PayPal szolgáltatás könnyíti. A könyveket utánvéttel is kérheti GLS futárszolgálattal vagy PickPack pontra szállítva.

4

Könyvmolyképző kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Jókönyv garancia: Hazánkban egyedülálló módon néhány könyvükre garanciát biztosítanak. Ha mégsem tetszene, vissza veszik. A pedagógusok, szülők, nagyszülők igényét követve a felnőtt szépirodalom illetve szórakoztató irodalom is felkerült a könyvmolyképző kínálatába.

5

Értékelés Könyvmolyképző

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x