Libristo kuponok és kuponkódok

13 hiteles kedvezménykód és kupon Libristo - Április 2024

__photo
-30%
Kedvezmény
Libristo

Kiárusítás akár - 30% a magyar nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 30% kedvezményt is talál a kiválasztott magyar nyelvű könyvekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Libristo

Kiárusítás akár - 20% a francia nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott francia nyelvű könyvekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Libristo

Kiárusítás akár - 20% az angol nyelvű filmekre, mesékre a Libristo.hu-n

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott angol nyelvű filmekre, mesékre.

Többet a kedvezményről
-10%
Kedvezmény
Libristo

Kiárusítás akár - 10 a kiválasztott játékokra a Libristo.hu oldalon

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 10% kedvezményt is talál a kiválasztott játékokra.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% a német nyelvű filmekre, mesékre a Libristo.hu-n

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott német nyelvű filmekre, mesékre.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% az angol nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% a naptárakra, határidőnaplókra a Libristo.hu oldalon

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott naptárakra, határidőnaplókra.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% a szlovák nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott szlovák nyelvű könyvekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% az olasz nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott olasz nyelvű könyvekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% a cseh nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott cseh nyelvű könyvekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% a német nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% a spanyol nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Libristo

Ingyenes szállítás a Libristo.hu oldalon

A Libristo.hu webáruházban 19.990Ft érték feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Libristo webáruház
1

Könyvek a világ minden tájáról

A Libristo webáruház egy online könyvesbolt, amelyet egy fiatal, lelkes csapat hozott létre. Céljuk az volt, hogy egyedi megközelítést alkalmazzanak a könyvekkel kapcsolatban, és olyan választékot kínáljanak, amely más szemszögből közelíti meg az olvasmányélményt. A webáruház öbb min 21 millió könyvet kínál. Egy Libristo kuponkód felhasználásával még olcsóbban vásárolhatod meg a kiválasztott könyveket. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és élvezd az olvasás örömét még kedvezőbb feltételek mellett!

A csapat rendszeresen bővíti kínálatát új könyvekkel különböző nyelveken és műfajokban, így biztosítva, hogy minden olvasó megtalálja az érdeklődésének megfelelő könyveket. Azáltal, hogy naponta frissítik kínálatukat, lehetőséget teremtenek arra, hogy az olvasók mindig találjanak valami újat és izgalmasat. Az angol, német, spanyol, francia, olasz és orosz nyelveken megjelent könyvek széles választékát kínálják az olvasóknak, lehetővé téve számukra, hogy felfedezzék és élvezzék a különböző kultúrák és irodalmi hagyományok gazdagságát.

2

Libristo kupon - spórolni könnyű

A  webáruház kínálatában több millió könyvet találsz, több mint 170 nyelven. Számos termékkategóriát kínál vásárlói számára, ezzel is megkönnyíti a vásárlás folyamatát.  Nézz szét a termékkategóriák között és egy kedvezményes kupon felhasználásával csapj le a kiválasztott termékre:

Könyvek nyelvek szerint:

  • Angol
  • Német
  • Cseh
  • Francia
  • Olasz
  • További nyelvek

További termékek: hangoskönyvek, e-könyvek, hanganyagok, játékok, filmek, nyomtatványok, papírszerek, ajándékutalványok. Kínálatuk középpontjában idegen nyelvű könyvek állnak a legfontosabb világnyelveken. Így a webáruházban mindig megtalálod, amit keresel. Könyvek a világ minden tájáról, egy helyen, egy postaköltség áráért. Az olvasmányélményt tovább fokozzuk azzal, hogy minden könyvet egy helyen, egyetlen postaköltség áráért vásárolhatsz meg. Így bárhol is legyél a világon, könnyedén hozzájuthatsz a kívánt könyvekhez, és élvezheted az olvasás örömét bárhol, bármikor.

Libristo webshop
3

A könyvbirodalom

A Libristo webáruház nem csupán egy egyszerű online könyvesbolt, hanem egy olyan közösség, amelyben hisznek az olvasás erejében és annak pozitív hatásában az emberek életére és a világra. Az olvasás képessé tesz minket arra, hogy fejlődjünk, megértsük a világot és mások gondolatait, és ezáltal jobbá tegyük környezetünket és közösségünket. Ezért arra ösztönzik az embereket, hogy bővítsék könyvtárukat, és mindig legyenek "egy lappal előbbre".

Libristo online shop

Kínálatuk folyamatosan bővül és fejlődik. Részben vásárlóiknak köszönhetik, hogy számos díj boldog tulajdonosai lehetnek, s hálájuk jeléül törzsvásárlói programot, akciókat és a termék visszaküldésére meghosszabbított határidőt kínálnak. Ha megtévesztett téged a könyv borítója, egy hónapon belül visszaküldheted a terméket, és kiválaszthatsz egy újat a könyvespolcodra. Nagyra becsülik a könyveket, de elsősorban Téged, kedves Olvasó, a legfontosabb Te vagy a számukra.

4

Kulturális kalandozás a Libristo Black Friday idején

Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black Friday

Ahhoz, hogy mindig egy lépéssel előrébb járj, a Libristo.hu csapata különleges 5%-os kedvezményt ajánl Neked, melyet érvényesíthetsz a következő vásárlásod során. A kedvezményt a csomag átvételétől és kifizetésétől számított 12 hónapon belül felhasználhatod. Törzsvásárlóikat ajándékkal jutalmazzák! Kínálatukban minden könyv bizonyos számú ponttal van ellátva, amely a termék kártyáján van feltüntetve. Ne késlekedj, rendelj magadnak egy könyvet, és élvezd a kedvezményeket.    Pontokat többféle módon szerezhetsz: a vásárlásodért, a webáruházuk ajánlásáért egy ismerősnek vagy barátnak, avagy az ügyes kezekért. Minden csomagban küldenek egy origami puzzlet. Ha sikerül kiraknod és elküldesz róla egy képet, akkor ezzel 50 pontot zsebelhetsz be. A pontok a sikeres megrendelés leadása után is hozzáíródnak a többihez (ún. átvett és kifizetett megrendelés). A következő vásárlásnál ezeket a pontokat egyszerűen tudod majd jutalomra váltani. Ezt a lehetőséget a visszatérő vagy a törzsvásárlói fiókkal rendelkező vásárlóik nem használhatják ki.

5

Értékelés Libristo

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 31 felhasználó
31 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 25x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 4x
Jó (2,1 - 3,0) 2x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x