Libristo kuponok és kuponkódok

4 hiteles kedvezménykód és kupon Libristo - December 2023

__photo
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% az angol nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% a spanyol nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Libristo

Kiárusítás akár - 20% a német nyelvű könyvekre a Libristo.hu webáruházban

A Libristo.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Libristo

Ingyenes szállítás a Libristo.hu oldalon

A Libristo.hu webáruházban 19.990Ft érték feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Libristo webáruház
1

Könyvek a világ minden tájáról

Fiatal csapat alkotja a Libristo.hu munkatársait, akiket más szemszögből érdekelnek a könyvek. Választékukat naponta bővítik különböző nyelvű és műfajú darabokkal, gyarapítva ezzel a több millió példányt számláló kínálatukat.

2

Libristo kuponkód - spórolni könnyű

A  webáruház kínálatában több millió könyvet találsz, több mint 100 nyelven. Számos termékkategóriát kínál vásárlói számára, ezzel is megkönnyíti a vásárlás folyamatát.  Nézz szét a termékkategóriák között és a Libristo kupon felhasználásával csapj le egy termékre:

Könyvek nyelvek szerint:

 • Angol
 • Német
 • Spanyol
 • Francia
 • Olasz
 • Orosz
 • További nyelvek

További termékek:

 • Hanganyak
 • Filmek
 • Játékok
 • Papír - írószer

Kínálatuk középpontjában idegen nyelvű könyvek állnak a legfontosabb világnyelveken. Naponta bővítik a több mint 19 milliós választékukat különböző nyelvű és műfajú darabokkal. A könyveknek nem szabnak határt. Így a Libristo-n mindig megtalálod, amit keresel. Könyvek a világ minden tájáról, egy helyen, egy postaköltség áráért.

Libristo webshop
3

A könyvbirodalom

A webáruház hisz benne, hogy az olvasás jó hatással van az emberek előre haladására, jobbá teszi a körülöttünk lévő világot, ezért bővítsük együtt könyvtárát és legyünk mindig “egy lappal előbbre”. Webáruházukban megtalálsz mindent, amit épp keresel: újdonságokat, örökzöldeket, valamint a magyar és világirodalom bestsellerjeit is. 

Libristo online shop

Kínálatuk folyamatosan bővül és fejlődik. Részben vásárlóiknak köszönhetik, hogy számos díj boldog tulajdonosai lehetnek, s hálájuk jeléül törzsvásárlói programot, akciókat és a termék visszaküldésére meghosszabbított határidőt kínálnak. Ha megtévesztett téged a könyv borítója, egy hónapon belül visszaküldheted a terméket, és kiválaszthatsz egy újat a könyvespolcodra. Nagyra becsülik a könyveket, de elsősorban Téged, kedves Olvasó, a legfontosabb Te vagy a számukra.

4

Libristo Black Friday

Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black Friday

Ahhoz, hogy mindig egy lépéssel előrébb járj, a Libristo.hu csapata különleges 5%-os kedvezményt ajánl Neked, melyet érvényesíthetsz a következő vásárlásod során. A kedvezményt a csomag átvételétől és kifizetésétől számított 12 hónapon belül felhasználhatod. Törzsvásárlóikat ajándékkal jutalmazzák! Kínálatukban minden könyv bizonyos számú ponttal van ellátva, amely a termék kártyáján van feltüntetve. Ne késlekedj, rendelj magadnak egy könyvet, és élvezd a kedvezményeket.    Pontokat többféle módon szerezhetsz: a vásárlásodért, a webáruházuk ajánlásáért egy ismerősnek vagy barátnak, avagy az ügyes kezekért. Minden csomagban küldenek egy origami puzzlet. Ha sikerül kiraknod és elküldesz róla egy képet, akkor ezzel 50 pontot zsebelhetsz be. A pontok a sikeres megrendelés leadása után is hozzáíródnak a többihez (ún. átvett és kifizetett megrendelés). A következő vásárlásnál ezeket a pontokat egyszerűen tudod majd jutalomra váltani. Ezt a lehetőséget a visszatérő vagy a törzsvásárlói fiókkal rendelkező vásárlóik nem használhatják ki.

5

Értékelés Libristo

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 20 felhasználó
20 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 20x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x