DiBook kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon DiBook - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
DiBook

Akció - kedvezmények a Dibook.hu oldalon

A Dibook.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott e-könyvekre.

Többet a kedvezményről


dibook webshop
1

DiBook – Elektronikus könyvek

Az elektronikus könyvek elérhetőségének és olvasásának gyors ütemű fejlesztésén és kereskedelmén keresztül mindenki számára elérhetővé teszik a legváltozatosabb irodalmi élményeket. Az évek során kihagyhatatlan piaci szereplőivé váltak a hazai könyvterjesztésnek. Tevékenységük elsősorban a magyar nyelvű könyvek elektronikus terjesztésére és kereskedelme. Rendkívüli DiBook akciókés kedvezmények is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a DiBook kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A DiBook webáruházban a következő termékkategóriákat találja: Összes, Előjegyezhető, Család és szülők, E-book olvasók, Erotikus, Ezotéria, Életmód, Életrajzi, Fantasy, Gasztronómia, Gazdasági, közéleti, politikai, Gyermek és ifjúsági, Humor, Kaland, Krimi, Művészet, Paranormal, Regény, Romantikus, Sci-fi, Sport, Szakkönyvek, Szépirodalom, Szórakoztató irodalom, Tankönyvek, segédkönyvek, Thriller, Tudomány, Történelmi, Utazás, Ajándékutalvány

dibook webshop
3

Amiért érdemes náluk vásárolni

DiBookSale ZRt. 2013-as indulásakor azzal a céllal jött létre, hogy kihasználva a technológia adta lehetőségeket, közelebb hozzák a digitális olvasás élményét mindenki számára. A nyomtatott könyveknél olcsóbban kínálnak elektronikus könyveket a webáruházukon keresztül. A folyamatosan bővülő választékban, minden platformon elérhető e-bookok megtalálhatók Számos nemzetközi terjesztési csatornán is jelen vannak: Apple iBooks, Google Play Books, Kobo, Barnes&Noble (NookPress) és Amazon. 

dibook webshop

Csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak a dibook.hu oldalon. Minden könyv a vásárlás után a felhasználói fiókból tölthető le, .mobi és .epub formátumban.  A letöltést bármikor, bármennyi alkalommal, bármelyik formátumban eléri. A könyveket – bejelentkezés után – a profiloldal alján lehet megtekinteni és letölteni. Gyakorlatilag minden platformon elérhetőek ingyenes és remekül működő olvasóprogramok, melyek mindegyike a .mobi és/vagy az .epub formátumot támogatja. iPhone, iPad, Mac-hez: a beépített iBooks program a legkönnyebben használható megoldás. Ehhez .epub formátum a megoldás.

Android: e platformon a Kindle program a legelterjedtebb, ehhez a .mobi kiterjesztésű file-okra lesz szükség. Windows Phone: Bookviser, amely az .epub formátumot használja. Windows PC: a legtöbb funkciót az Icecream Reader nyújtja, de ha fontos a magyar nyelvű menü, akkor abban az esetben a Calibre lehet a legjobb választás. Mindkét program támogatja a .mobi és az .epub formátumot is.

Az e-könyvek olvasására rengeteg lehetőség van. Sokan használnak dedikált e-könyv olvasót, melyek sok szempontból a legjobbak erre a célra, de természetesen akár mobiltelefonunkra is letölthetjük kedvenc könyvünket. A digitális könyvek mellett e-book olvasókat is kínálnak.

4

DiBook kedvezmények

Kiárusítás

 Az elektronikus könyvek elérhetőségének és olvasásának gyors ütemű fejlesztésén és kereskedelmén keresztül elérhetőbbé teszik a legváltozatosabb irodalmi élményt mindenki számára. 

5

Értékelés DiBook

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x