Aktuális divat trendek? Próbáld ki a tengerész stílusú ruhát

Tengerész ruha és fekete kalap.

A meleg idő jelzi, hogy ideje új darabokkal frissíteni a ruhatárad. A legközelebbi vásárlásod során kövesd a divat rendet és szerezz be egy tengerész stílusú ruhát.

A hamarosan beköszöntő nyár a ruhatár szükséges frissítését is jelenti. Ennek gyakran elengedhetetlen velejárója a vásárlás. Lehet, hogy egyes darabok már jelentősen viseltesek, vagy csak egyszerűen örömet szeretnél szerezni magadnak pár új darab vásárlásával - bárhogy is legyen, ne felejtsd el kihasználni a divat kategóriában található kuponokat. Akár egy új szoknya, mini vagy maxi ruha, vagy könnyű top vásárlása mellett döntesz, a kuponok használatával pénzt spórolhatsz. Melyek azok a ruhák, melyek nem hiányozhatnak ruhatáradból? Az egyikük természetesen az aktuális divat trend – a tengerész stílusú ruha.

__bulb
Hol lehet Sinsay ajándékkártyát szerezni, és mire lehet felhasználni?

Szeretnéd megajándékozni szeretteid? Egy Sinsay ajándékkártya remek választás lehet, mivel lehetőséget teremt arra, hogy az illető saját ízlése szerint válassza ki a kívánt ruhát vagy kiegészítőt.

Hogyan válasszunk tengerész stílusú ruhát?

 

A tengerész stílusúnak nevezett ruhát a csíkos minta, annak is mindenekelőtt a kék fehér változata jellemzi. Népszerűségüket legfőképpen a tengerész egyenruhát előidéző egyszerű és letisztult kialakításuknak köszönhetik. Megjelenésükből adódóan rendkívül sokoldalúak és a mindennapi viselésre ugyanúgy alkalmasak, mint például egy nyári buliba. Ejtsünk most szót arról, hogy milyen lehetőségeid vannak a számodra megfelelő ruha kiválasztása során.

A Sinsay webáruházban valóban széles a kínálat csíkos ruhákat illetően. Biztosan találsz olyat, ami illik a stílusodhoz.

5 öltözködési tipp a tengerész stílusú ruha kiválasztásához

 

Tengerész stílusú ruhát szeretnél vásárolni? Olyan öltözködési tippeket kínálunk, amelyek segítségedre lesznek a választás során.

Szabás

 

A ruha szabását illetően igazán nagy a kínálat, tehát kiválaszthatod a neked tetszőt és egyben a testalkatodnak megfelelőt is. Tudod, melyik a számodra megfelelő?

__check

Körte – ehhez a testalkathoz az A szabás az ideális. Ruházat szempontjából a párhuzamos csíkozású felső rész és az egyszínű alsó rész a megfelelő. A vízszintes csíkozás is jó választás lehet.

__check

Fordított háromszög – amennyiben ilyen testalkattal rendelkezel, számodra a függőleges csíkozással ellátott, keskeny derékkal és V kivágással rendelkező ruhák a megfelelőek.

__check

Téglalap – ebben az esetben a vízszintes és horizontális csíkozású ruhákat is választhatod.

__check

Homokóra – a szűk és testhezálló ruhák kiválóan kiemelik a testalkatot. Csíkozás szempontjából a függőleges vagy átlós csíkok a legmegfelelőbbek.

__check

Alma – a legjobb választást a kifinomult kivágással rendelkező kötős ruhák jelentik, melyek kiemelik a derekat. A függőleges csíkozás elvonja a figyelmet a test középső részéről.

__check

Vonalzó – a minimális csípővel és sziluettel rendelkező keskeny testalkathoz a szűk ruha a legjobb választás. A vízszintes csíkok jó hatással vannak a test térfogatának és szélességének növelésére. A függőleges csíkozású ruhák pedig képesek optikailag meghosszabbítani a test vonalait.

Mi a helyzet az apró és a magas testalkattal?  A divat trendek szerint a csíkozást illetően más alkalmas magas, és más megfelelő alacsony személyek számára. Az alacsony és apró testalkathoz a függőlegesen keskeny csíkozás megfelelő. Ezek optikailag képesek megnyújtani a testalkatot. Vízszintes csíkozású ruhában a testalkat még kisebbnek és keskenyebbnek tűnik. Ami a csíkos ruhák viselését illeti, a magasabb személyek több lehetőség közül választhatnak. Nekik ugyanis a vízszintes és a függőleges csíkok is jól állnak. A vízszintes csíkok kihangsúlyozzák a magasságot, a függőleges csíkok pedig egy kis teltséget kölcsönöznek a megjelenésnek.

Ha szeretnél ruhákat vagy kiegészítőket vásárolni, tekintsd meg a következő kuponokat, amelyekkel még pénzt is spórolhatsz.

Színek és minták

 

Ahogy azt már a fentiekben is említettük, a tengerész stílus jellemző színkombinációja a kék és fehér. Ezek a ruhák azonban gyakran a piros, barna vagy fekete fehér szín kombinációban is elérhetőek.

Míg egyes modellek mindenféle részlettől mentesek, másokon különböző motívumok találhatóak, mint például rávarrott kis horgonyok vagy hajók. Ezek általában a ruházat felső részén találhatóak, de például az ünnepi alkalmakra használt ruhákon ez a középső részen is elhelyezkedhetnek.

Nő fekete csíkos ruhában, napszemüvegben.

Autor:  Katherine Dec (Pexels)

Anyag

 

A ruha kiválasztásánál anyag szempontjából szükséges figyelembe venni az alkalmat és az időszakot, amikor a ruhát viselni szeretnéd. Természetesen a kényelmed és a saját stílusod a legfontosabb.

A legkedveltebb anyagok közé a következők tartoznak:

__check

Pamut – ideális anyag nyári ruhákhoz. Jó légáteresztő és nedvszívó képességű.

__check

Lenvászon – tartós és természetes anyag, amely hűsítő hatással bír. Mindezek mellett a lenvászon ruhákra hosszú élettartam jellemző.

__check

Viszkóz – jellemzője a könnyedség és a jó légáteresztő képesség.

__check

Poliészter – időtálló, rugalmas anyag, könnyen tisztátható.

__check

Flanel – igen, a csíkos ruhák esetében ezzel az anyaggal is találkozhatunk, főleg a hidegebb évszakokra szánt ruhák készülnek ilyen anyagból.

__bulb
TOP 10 futóruházat és kiegészítő kezdő futók számára – Hol tudod megvásárolni?

Szeretnél elkezdeni futni a szabadidődben? Elmondjuk, milyen sportkellékekre van szükséged a kezdéshez, és azt is, hol vásárolhatod meg őket. Hiszen lassan indul az idei futószezon.

Méret

 

A megfelelő méret nagyon fontos, nem csak azért, hogy a ruha jól mutasson rajtad, de mindenekelőtt azért, hogy jól érezd magad benne. Egy olyan segítőeszközünk van számodra, amely használatával többé nem kell azon aggódnod, hogy nem a megfelelő méretű ruhát választod az internetes vásárlás során. Mivel a méret az adott gyártótól is függ, mindig ellenőrizd az eladó honlapján található mérettáblázatot. A gyártó által megadott adatok és a saját adataid összehasonlításával egyszerűen kiderítheted a számodra megfelelő méretet.

Hossz

 

Minden alkalomra más ruhahossz megfelelő, ez a magassággal, a testalkattal és természetesen a személyes preferenciákkal is összefüggésben van. A következő információk segítségül szolgálhatnak a megfelelő hosszúságú ruha kiválasztásánál.

mini ruhák a merészebb hölgyek számára alkalmasak, akiknek nem okoz gondot a rövid ruhahossz – ez ugyanis kb. comb középig ér. Ezek szabadidős tevékenységekre és a nem hivatalos eseményekre bizonyulnak megfelelő választásnak. Az ilyen ruhák előnye, hogy optikailag meghosszabbítják a lábat. Ilyen hosszúságban készülnek például a csíkos strandruhák.

A térd fölötti ruhák rövidek, mégis elég hosszúak ahhoz, hogy a fontosabb eseményeken is viselni lehessen őket. A midi ruhák, vagyis a térdig érő ruhák a mindennapi viseletre, munkába vagy szabadidőre ideálisak.

A maxi ruhákban rendkívül kényelmesen és magabiztosan fogod magad érezni, bármilyen alkalomról is legyen szó. Csíkos változatuk is elegáns és chic hatást kelt.

Nő kalapban és tengerész stílusú ruhában.

Autor: Artem Lysenko (Pexels)

 

Az Answaer webáruházban modern csíkos ruhák széles kínálata vár rád. Azonban más modelleket is érdemes megnézni.

Mennyibe kerül a tengerész stílusú ruha?

 

A tengerész stílusú ruha ára a márkától, az anyagtól, a kidolgozás minőségétől és a konkrét webáruháztól is függ. Természetesen nem mindig érvényes, hogy minél drágább a ruha, annál jobb a minősége. Éppen ezért vásárlás előtt érdemes figyelembe venni, hogy az anyag minősége meg felel-e az árnak, és a webáruházak kínálatát is érdemes összehasonlítani.

Tengerész stílusú ruhát már körülbelül 10 ezerért is vásárolhatsz, a jobb minőségű modellek ára azonban akár a 30 ezret is elérheti.

A tengerész stílusú ruha viselése

 

Az időtálló outfit kialakítása egy csíkos ruhával most is rendkívül egyszerű, és 3 év múlva sem lesz nehéz. Univerzális felhasználása miatt mindig követi a divat trendet.

A tengerész stílusú ruha egyszerűen kombinálható kiegészítőkkel, például kézitáskával, napszemüveggel vagy ékszerekkel. Ami a cipőt illeti, jól illik hozzá az espadrilles, a szandál, de akár sportcipővel is kiegészíthető.

Tengerész stílusú ruhában mennél a városba?  A shopper táskáról se feledkezz meg.

Fenntartásaid vannak az online ruhavásárlással szemben? Számos webáruház meghosszabbított visszaküldési garanciát biztosít, hogy a megvásárolt ruhát otthonod kényelmében felpróbálhasd és eldönthesd, hogy megfelel-e az elvárásaidnak, vagy inkább vissza szeretnéd küldeni.

__bulb
Igazi metál rajongó vagy? Itt találhatod meg a legjobb metál ruházatot

Metálrajongóként nem hiányozhatnak a szekrényedből a legmenőbb ruhák sem. Megmutatjuk, hol tudod megvásárolni a legjobb darabokat kedvező áron.

A tengerész stílusú ruha az egész világon elismert ruhadarab a nők körében. Egyszerű, kényelmes és elegáns, így gyakran az első számú választás a forró nyári napok során. Teljesen mindegy, hogy szabadidős alkalomról vagy jelentős eseményről van szó. A  tengerész stílusú csíkos ruha hétköznapi viseletre és különböző alkalmakra is megfelelő – elegendő a divat trendnek megfelelően kombinálni.