Hogyan lehet olcsón átalakítani a régi nappalit egy modern vörössé?

bútor

A régi nappalija átalakításán gondolkodik? Legyen modern vörös színű! Adunk néhány tanácsot Önnek, hogyan spórolhat meg pénzt az átalakítás során.

A régi nappalija átalakításán gondolkodik? Legyen modern vörös színű! Adunk néhány tanácsot Önnek, hogyan spórolhat meg pénzt az átalakítás során.

A vörös nemcsak a szerelem színe. Fedezze fel velünk, milyen csodálatosan lehet vele játszani a belső terekben.

 

Stílusos nappali vörös színekben

 

Csak Öntől függ, hogy egy domináns elemet választ egy adott színben vagy csak sok apró kiegészítőt. Ha az első lehetőség mellett dönt, a festés az ideális megoldás. Elég egy vörös fal, és a nappalija azonnal trendi és a legújabb divat szerinti lesz. Ezután már csak helyezzen el néhány piros elemet - például egy vázát, egy párnát a kanapén vagy egy kis szőnyeget a szobában. Ne feledje, hogy a sötét színek optikailag csökkentik a helyiséget. Épp ezért a kis helyiségek esetében jól fontolja meg ezt az ötletet.

Másik lehetőség, hogy a vörös mellé más színű elemeket helyezünk a nappaliba - kanapét és foteleket, és ezekkel összhangban függönyöket, képeket vagy kereteiket, esetleg lámpaburákat. Ha a nappaliban van egy nagy vörös szófa, akkor a székek nyugodtan lehetnek például bézs vagy más színűek, amelyek összhangban vannak a belső tér többi részével. Ha nem akar új kanapét vásárolni, válasszon egy olcsóbb megoldást egy jó minőségű huzat formájában. Így tudja újjávarázsolni és stílusossá tenni egyszerűen nappaliját. Ha ügyes kézű, pénzt takaríthat meg a sötétítő függönyök és párnahuzatok saját kezű megvarrásával. Ami a világítást illeti, nem kell drága lámpákat vásárolnia. Elegendő kicserélni csak a lámpaburát.

 

Egy stílus vagy eklektikus mix?

 

Ha a klasszikust szereti, valószínűleg egy stílusban szeretné berendezni nappaliját. Azonban a több stílus eklektikus keverése sem okvetlenül rossz. Majd meglepi Önt, milyen érdekesen és ízlésesen lehet a különböző stílusokat és színeket kombinálni. Nem kell félnie a vörös több árnyalatának használatától se – a pirosról a bordón és téglaszínen keresztül egész a málnaszínig. Nagyon jó a burgundi árnyalat is. Például az ilyen színű könyvespolc igazán nagyon ízléses, és néhány gyertyával rendkívül elegánssá változtatja a nappalit. A szemben lévő falon biztosan jót mutatna egy kép ugyanabban a színben. Próbáljon rálelni a legközelebbi régiségkereskedésben. Lehet, más kincseket is talál ott.

Azok közé tartozik, akik inkább a hideg színeket kedvelik, de ennek ellenére részben vörös nappalit szeretne? Használja ki a színek erejét, és kombinálja a vöröset fehérrel. A sötétebb alapon fehér elemek még inkább kitűnnek, és kényelmesen, jól fogja magát érezni otthonában.  Legyen bátor, vegyen a kezébe ecsetet, és saját kezűleg fesse le fehérre némely szekrényét és az ajtókereteket. Azonnal látni fogja, mire képes az időtlen fehér és a merész piros kombinációja.

 

Segítenek a kedvezmény kuponok is

 

Azt gondolta, hogy a kuponokat csak butikokban tudja felhasználni? A Kuplio.hu portálon jelentős árengedményeket talál, amelyeket beválthat bútorwebáruházakban vagy lakberendezési webáruházakban is. Mit szólna például -50 % kedvezményhez nappali szekrénysorra vagy – 40 % rekamiékra és ülőgarnitúrára? Olcsó kanapé? Ez már jó vásárnak tűnik! Szép összeget spórol meg ezáltal, és egy-kettőre van egy stílusos nappalija, talán még piros is.