Ne vegyen fel kölcsönt üdülésre, használjon inkább kedvezmény kupont!

utazás

Üdülni készül? Tudta, hogy egy családi üdülésen a kedvezmény kuponok segítségével akár 100.000 Ft-ot is megtakaríthat? Hogyan? Olvassa el cikkünk a Kuplio.hu oldalon!

Üdülni készül? Tudta, hogy egy családi üdülésen a kedvezmény kuponok segítségével akár 100.000 Ft-ot is megtakaríthat? Hogyan? Olvassa el cikkünk a Kuplio.hu oldalon!

Üdülni szeretne menni a megálmodott üdülőhelyre, wellness szállodába, de tudja, hogy mindehhez kölcsönt kellene felvennie? A hitel terhe és a több hónapos visszafizetés viszont tönkre teheti a megérdemelt pihenést. Fedezzen fel velünk más módokat, hogy lehet gondtalanul üdülni, és közben nem veszélyeztetni a családi kasszát.

 

Hitelt felvenni nem éri meg

 

A hitel valószínűleg a legegyszerűbb módja az üdülés finanszírozásának. A legegyszerűbb, de sajnos egyben a legdrágább is. Mindig van egy másik lehetőség is, mint a bank ajtaján kopogtatni vagy hitelkártyával hitelt törleszteni. A személyi kölcsönök aktuális kamatlábai mellett még egy rövid wellness üdülésért, hétvégéért is nem kevés pénzt fizethet. Hát még azok, akik valahol egy trópusi paradicsomban élveznék a jó meleget a közelgő itthoni hideg napok helyett! Tegyük fel, hogy 600.000 forintot vesz fel kölcsönbe 8,90% -os kamatlábbal, 9,41% -os THM-mel és két év futamidővel. A végén a banknak 658.008 forintot fizetne, tehát 58.008 Ft-tal többet, mint amennyi összeget felvett. De miért adná ily módon a pénzét valakinek?

 

Lehet ezt másként is – segítenek Önnek a kedvezmény kuponok

 

Nincs szüksége pénzügyi szakértőktől tanácsot kérni, elég a józan paraszti ész, hogy tudja, észszerűbb fokozatosan megtakarítani. Vajon mennyi időbe telne összespórolni a kívánt összeget minden hónapban félretéve a kis megtakarított pénzét? Különösen a átlagos magyar fizetésekből? Az említett 600.000 forintot alighanem elég sokáig. Még szerencse, hogy az interneten manapság valóban szinte mindent megtalál. Így megtalálhatja a remek módját, hogyan üdülhet kölcsön felvétele vagy a végtelen spórolás nélkül.

A kedvezmény kuponok segítségével pénzt takaríthat meg. Még üdülés foglaláson is. Használja ki például az 50% -os kedvezményt a szállásfoglalásnál, akár 65% kedvezményt társas utazásokra valamelyik konkrét utazási irodán keresztül, vagy akár a 15% kedvezményt poggyász vásárlásakor. A kuponok és az egyes kedvezmények mértéke különböző, és tetszés szerint kombinálhatja őket. Képzelje el, hogy a családi üdülésen így több tízezer forintot takarít meg.

 

Néhány praktikus tipp az üdülés megtervezéséhez

 

- Legyen félretéve tartalék az esetleges váratlan kiadásokra. A teljes költségvetés legalább 25%-a ajánlott.

- A legolcsóbb üdüléseket a last minute vagy first moment címkék alatt találja. Még ezekre az ajánlatokra is találhat kedvezményeket kedvezmény kuponok formájában.

- Tervezze meg üdülését jó időben, és tartsa be az előzetesen meghatározott megtakarítási tervet.  Motivációként elhelyezhet egy képet a megálmodott üdülési, kirándulási célpontról a határidőnaplójában, a hűtőszekrényen, a fürdőszobatükrön...Bárhol, ahol szem előtt van naponta többször is.

- Ha szereti utazását saját maga megszervezni, a szálláshely keresésnél inkább a kisebb szállodákra és panziókra összpontosítson, illetve magán szálláshelyekre, és lehetőség szerint közvetlenül a tulajdonossal egyeztessen. Így könnyebb tud kedvezményt szerezni a szállásdíjra.