Új télikabátot szeretne? Tudjuk, hol keresse

kabát

A téli ruhadarabok is a divat hatásköre alá tartoznak. Ez alól pedig a télikabátok és dzsekik sem lehetnek kivételek. Tudja már, hogy mit visel majd a 2018/2019-es szezonban? Lássuk, hogyan is legyen „IN”.

 

A nagy dilemma: dzseki vagy kabát?

 

Nem tudja eldönteni, hogy kabátot vagy inkább dzsekit vásároljon-e? Ne aggódjon emiatt, és válassza azt, amelyik a szívéhez közelebb áll. A mai divat ugyanis szinte bármit megenged a bélelt kabátoktól, egészen a funkcionális parka kabátokig. A választásnál legfőképp saját stílusát vegye figyelembe. A klasszikus kabátok általában elegánsabbak, és nehezebben kombinálható kedvenc sportcipőjével vagy egy lapos talpú csizmával. Egy bélelt steppelt dzseki ugyan jóval melegebb, mégsem túl előnyös egy szoknyához vagy egy csinos ruhához.

Ha a sportosabb típushoz tartozik, és a klasszikus kabátokat eddig az elegánsabb küllemük miatt kerülte, lehet, hogy ebben a szezonban megváltozik a véleménye. A kínálatban ugyanis sokféle népszerű szabás szerepel, a derékig érő rövid a kabátoktól egészen a hosszabb fenék alatti vagy térdig érő fazonokig. Amennyiben viszont a dzseki mellett dönt, mindenképpen a karcsúsított szabást válassza. A derékig, esetleg a csípőig érő dzsekik még mindig elterjedtek, míg a fenék alatt végződő fazonok már kevésbé. Egy meleg, steppelt dzsekiben is kellemesen érzi majd magát.

 

A múlt ihlette

 

Az idei divatos daraboknál főként a 80-as évek érzete tért vissza. Közkedveltek a különböző geometriai alakzatok, a káróminta, sőt a különböző szalagok is. Figyelem: amennyiben egy nagyon hangsúlyos mintát választ, nehéz lesz a kabátot más ruhadarabokkal kombinálni. Ha valami univerzálisabbra vágyik, iktasson be inkább egy egyszínű darabot, ami szinte mindenhez passzol. Persze, nem kell, hogy ez a legkézenfekvőbb fekete legyen. A 2018/2019-es téli szezon ugyanis a színek terén is tartogat meglepetéseket.

Hosszított pehelykabátok vidám színekben

 

Főként a keményebb fagyok idején a sportos hölgyek igazán nagyra tudnak értékelni egy hosszabb fazonú kabátot. A derékrészen egy övvel ráadásul nagyon szép formát is ad. Dobja fel a téli hangulatot ragyogó színekkel, és élénkítse napjait a piros, a sárga vagy a zöld szín segítségével.

 

Állatminták

Kíváncsi, hogy milyen lehet egy leopárd, tigris, zebra vagy akár kígyó bőrébe bújni? Szerezzen be egy állatmintás kabátot. Az előző szezonokhoz hasonlóan, jelengleg is divatosak az állatmotívumok.

 

 

Csillogás és kiegészítők

 

Nem csak a kabátok, de az egyéb divatkiegészítők is csillognak az idei téli szezonban. Sőt, ha ezeket egy kötött kardigánnal vagy szőrmével kombinálja, biztosan nem nyúl mellé. Emellett még mindig nagyon trendik a szőrme gombócok, a nagy és látványos gombok, valamint a feltűnő övek.

 

Kapucni

 

Egy kellemes műszőrmével szegett kapucni a hideg téli napokon felmelegíti, a kellemetlen időjárástól pedig megvédi. Az egyéb fejfedők, mint a kendők vagy a kalapok, szintén hasonlóan népszerűek.

 

És az urak?

 

Természetesen a téli divattrendekből az urak sem maradhatnak ki. Náluk ebben a szezonban is a klasszikus bélelt kabátok vagy sportos, hangsúlyos színű pehelykabátok hódítanak.

 

Vásároljon kedvezményesen a Spartoo.hu oldalon

 

A Spartoo webáruházban télikabátok és dzsekik széles választékát találja. Az online bolt stílusos ruházati termékeket kínál trendi szabásokkal, kellemes anyagokból és prémium minőségben. Az itt vásárolt ruhákban mindig stílusosan és kényelmesen érzi majd magát. A webshop biztonságos fizetést és kézbesítést biztosít, valamint 30 napos visszaküldési garanciát vállal. Ráadásul, ha a Spartoo kupon előnyeit is kihasználja, további kedvezményekre tehet szert. Cserélje hát le régi kabátját egy divatos darabra!