Ultra last minute kirándulás – az idei év legjobbjai

tengerpart-nyaralas

Szeretnél pénzt spórolni a nyaraláson? A legjobb megoldás egy ultra last minute kirándulás. Sok nagyszerű helyet látogathatsz meg, anélkül, hogy túl sokat költenél. Gyere és válassz!

Elkezdődött a nyár – az utazás és a nyári szünet szezonja. Biztosan már te is nagyon vártad. Téged is érdekel, hogyan is tudnál a legkedvezőbb áron eljutni egy álomszép helyre, ahol kipihenheted magad?

 
Nem is olyan nehéz, mint amilyennek elsőre gondolnád. Mindössze annyit kell tenned, hogy rákeresel az ultra last minute ajánlatokra. Adunk néhány tanácsot, hogy melyek a legnépszerűbb úticélok idén nyáron.

Nem tudod még, hogy milyen szállást is foglaljt le? Látogass el a Travelking oldalára, ahol rengeteg kedvezményes ajánlat vár.

agyak-tengerpart

 

 

Miért válaszd az ultra last minute nyaralást?



Elsősőroban az alacsony ár miatt. Egy ilyen ajánlat során akár -50 %-ot megspórolhatsz a tervezett kirándulás árán.

Fontos leszögezni, hogy ez a fajta gyors foglalás, nem mindenki számára ideális megoldás, mivel a szálloda az utolsó szabad szobákat is el akarja adni, ezért nagyon olcsón kínálja azokat, ez miatt előfordulhat, hogy csak egy egyszerűbb szobát kapunk, amelyből sok minden hiányzik, pl. egy tengerre néző kilátás

Végül, de nem utolsósorban az ultra last minute utazásokra jellemző az egyik napról a másikra vagy a néhány napon belüli utazás. Ez különösen a gyermekes családok számára lehet problémás.

Kinek ideális tehát az ultra last minute nyaralás? Tökéletes megoldás lehet, ha egyedül, a partnereddel vagy egy baráti társasággal szeretnél elutazni. Egyszerűen nagyszerű, ha spontán szeretnél utazni.

 

tengerparti-nyaralas

 

Népszerű ultra last minute úti célok



Az ultra last minute úti célok száma évről évre nő. Ha csak egy kicsit is szemfüles vagy, igazán nagyszerű és költséghatékony nyaralást találhatsz..

Szeretnéd tudni, hogy mennyibe kerül egy ilyen nyaralás? Az ultra last minute nyaralások esetében a végső ár számos tényezőtől függ. Az egész nyaralásért akár 180.000 forintot is fizethetsz, de akár 500.000 forint felett is. Attól függ, hogy az ár, az étkezési lehetőségek vagy a legnépszerűbb és leglátogatottabb úti célok alapján választasz-e nyaralást.

A rengeteg úticél közül kiválasztottunk 3-at. Lehethogy valamelyik megtetszik és úgy döntesz, hogy mindépp oda szeretnél utazni.


Bárhová is utazol, ne feledkezz meg az utasbiztosításról. Kellemetlen helyzetek esetén sok pénzt takaríthatsz meg.

 

tengerpart-tenger

 

Ultra last minute alacsony áron



Az egykor talán alulértékelt, de ma már egyre keresettebb ország Bulgária. Évről évre egyre több turista érkezik ide, és egyre fejlettebb a turisztikai ipara. A szolgáltatások minősége is folyamatosan emelkedik. További előnye, hogy a szolgáltatások és az étkezés árai is kedvezőek. Már 100.000 forinttól is találhatsz szállást.

Gondoltál már arra, hogy Bulgáriában nyaralj? Biztos lehetsz benne, hogy nem fog csalódást okozni. Az ország változatos, rengeteg homokos tengerparttal rendelkezik, de sziklákkal, hegyekkel és folyóvölgyekkel is, amelyeket mindenképpen érdemes megnézni.

Részletek:

__check

Szezon: nyár (június, július, augusztus), turizmus (április, május, szeptember), síelés (április - december)

__check

Léghőmérséklet: 28 °C (nyári átlaghőmérséklet)

__check

Vízhőmérséklet: 25 °C (augusztusi átlag)

__check

Szükséges dokumentumok: érvényes útlevél

__check

Szükséges védőoltások: nincs speciális védőoltás

Ultra last minute all inclusive

 

Görögország kétségtelenül gyönyörű és turisztikai szempontból hosszú ideje vonzó ország. Emellett az egyik legfontosabb all-inclusive nyaralási célpont.

Az igényes szobát és ellátást kedvelő látogatók is megtalálják a számukra megfelelő szállást. Gyönyörű, színes építészettel és történelmi emlékekkel rendelkező városok, tiszta tengerpartok és top üdülőhelyek varázsolnak el érkezéskor.

Látogass ide, és élvezd a reggeli kávédat, tapasztald meg a színes éjszakai életet és csodáld meg a híres  látnivalókat. A görög ultra last minute all inclusive nyaralásoknak határozottan megvan a maguk varázsa. Már 150.000 forinttól megtapasztalhathatod az egyedülálló hangulatot.

 

Részletek:

__check

Szezon: július, augusztus

__check

Léghőmérséklet: 30 °C (nyári átlaghőmérséklet)

__check

Vízhőmérséklet: 26 °C (nyári átlaghőmérséklet)

__check

Szükséges dokumentumok: érvényes útlevél vagy személyi igazolvány

__check

Szükséges védőoltások: nincs speciális védőoltás

gorogorszag-santoriniSantorini, Görögország

__bulb
Utazol? Ezek az aktuális poggyász méretek

Tudod, hogyan kell helyesen becsomagolni a poggyászt? Minden utazás előtt ellenőrizd a légitársaságok feltételeit és a repülőgép poggyászának méreteit. Olvasd el áttekintésünket.

A legnépszerűbb ultra last minute nyaralások

 

Az ultra last minute nyaralások között egészen érdekes úticélokra is rálelhetsz, amelyekről talán még álmodni sem mertél volna. Erre remek példa a Zöld-foki szigetek. Afrika ezen részére körülbelül 300.000 forintért utazhatsz.

Ennyi pénzért végtelenül gyönyörű, tiszta vizű és finom homokos tengerpartokat élvezhet. Nézze meg a legújabb ultra last minute ajánlatokat, és élvezze az egzotikum ízét olcsóbban.

Részletek:

__check

Szezon: április - október

__check

Léghőmérséklet: 30 °C (nyári átlaghőmérséklet)

__check

Vízhőmérséklet: 24 °C (nyári átlaghőmérséklet)

__check

Szükséges dokumentumok: érvényes vízum, útlevél

__check

Szükséges védőoltások: mindig az aktuális helyzetnek megfelelően

palmafa,zold-foki-szigetekSal sziget, Zöld-foki szigetek

 

Még több vonzó nyaralási úticélt keresel töredék áron? Böngéssz a legfrissebb ultra last minute ajánlatok közül és foglald le a szállást még ma.