Vicces ajándékot keresel? Van néhány tippünk!

lufi

Ajándékot keresel a barátnődnek, nővérednek, bátyádnak vagy a kollégádnak, és nem találsz semmi érdekeset vagy eredetit? Aggodalomra semmi ok, hoztunk néhány ötletet, amellyel semmit nem tudsz elrontani.

 

Vicces ajándék

 

Ha a inkább valamilyen vicces ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, akkor ezt a cikket neked írtuk. Meríts ötletet az alábbi kínálatból, és biztos lehetsz benne, hogy találsz megfelelő meglepit a humorérzékkel rendelkező ismerőseidnek.

 

Alvómaszk

Apróság, amelynek biztosan hasznát veszed. Egy alvómaszk főleg azoknak a legmegfelelőbb, akik csak teljes sötétben tudnak elaludni. Nem kell sokat keresgélni, már csak a megfelelő mintázatú darabot kell kiválasztani, és máris van egy egyedi ajándékod.

 

USB pendrive

Egy pendrivenak mindenki örül, hiszen egy nagyon hasznos kis apróság. Bárhol elfér és bármit rátehetsz, amire szükséged van. De most ne csak a klasszikus formákban gondolkodj! Használd a fantáziád, és vedd elő humorérzéked! Ha már megtaláltad a megfelelő formát, már csak a méretet kell kiválasztanod: 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB a 128GB.

 

Toll

Egy vicces tollal bárkinek örömet lehet okozni, hiszen egy nehezebb napon az iskolában vagy munkahelyen is jó kedvre derít.

 

Vicces stresszlabda

Sajnos olyan világot élünk, ahol a stressz megszokott dolog. Mi lenne, ha egy ilyen kedves kis játékot ajándékoznál, amellyel a feszültebb pillanatok máris enyhülnek? Kutatások támasztják alá, hogy a nyomogatása oldja a stressz, próbáld csak ki.

 

Vicces zokni

ki mondta, hogy a vicces zokni elcsépelt klisé? Éppen ellenkezőleg. Lepd meg barátodat, barátnődet tesódat egy hozzáillő zoknival, és biztos a siker. A színes zokni manapság úgyis divat, miért ne használnád ki? Hajrá!