A legjobb nyaralás olcsón: Tervezd meg erre az évre

Szeretnél spórolni az utazáson? Mutatunk néhány tippet, hogyan tervezd meg a legolcsóbb nyaralásokat, hogy idén még többet pihenhess. Nézd meg, hogyan.

Valószínűleg mindenki tervezi már a nyári kirándulást, pihenést.. Évente többször is lehetőség van elmenni kirándulni , és minden alkalommal rengeteg pénzt spórolhatsz. Hogyan nyaralhatsz a legolcsóbban? Olvasd el 4 praktikus tippünket.

A jó szállás a nyaralás alapja. Válaszd ki a kívánt szálláshelyet a Booking megbízható oldalán keresztül, ahol több tucat nagyszerű ajánlatot találsz.

tengerpart-tenger

 

Utazási iroda kontra saját szervezés


A legelső és az egyik legfontosabb kérdés, hogy hogyan is fogod megszervezni a nyaralást. Dönhetsz utazási iroda mellett, vagy akár te magad is intézheted a kirándulást.  Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai.

Leginkább akkor érdemes utazási irodát igénybe venni, ha több hónappal előre tervezed a nyaralást.  A mostani nyári szezonban az utazási irodák drágábbnak bizonyulnak.

A legolcsóbb last minute kirándulást keresed? Olvasd el ajánlatainkat, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő nyaralást.

Magad szerveznéd és terveznéd meg a kirándulást? Ennek is megvannak az előnyei, különösen, ha autóval szeretnél utazni.  Annyi a dolgod, hogy kiválasztod és lefoglalod a szállást.

 

no-hajo-tenger

 

Spontán utazás



Manapság nagyon népszerű az ultra last minute nyaralás.

Természetesen ez a fajta utazás nem mindenki számára ideális, különösen a munkahelyi kötelezettségek miatt. Abban az esetben, ha a munkád megengedi, ne habozz. Ez lehet a legjobb és legolcsóbb tengerparti nyaralás, amit valaha is átéltél.

 

no-tengerparton-setal

 

Szezon utáni nyaralás

 

Míg egyes országban a fő nyaralási szezon augusztusban ér véget, ezzel ellentétben máshol csak ilyenkor kezdődik. Ez pedig tökéletes lehetőség arra, hogy egész évben kedvező áron nyaralj még akkor is, ha itthon már tél van.

Az egzotikus országok erre remek példa. Ott is élvezheted a legolcsóbb all inclusive nyaralásokat. Nem kell mást tenned, mint most vagy a nyár végén megvenni a jegyet, és már a téli hónapokban is pihenhetsz a forró Karib-térségben vagy a népszerű Dominikai Köztársaságban.

 

tengerpart-sziklak

 

Vásárold meg a jegyet előre


Nem titok, hogy a hosszú távú nyaralások esetében célszerű több hónappal előre megvenni a jegyeket. Általánosságban elmondható, hogy minél közelebb van az indulás időpontja, annál magasabb a jegyár.

Ha a legolcsóbb repülőjegyeket szeretnél, vásároljoj 3-5 hónappal a nyaralás előtt.

A szállásfoglalás ugyanezen az elven alapul. Ha ezt korábban megteszi, nagyobb az esélye, hogy kedvezőbb árat kap, és több szabad szállás is rendelkezésre áll.

__bulb
Utazol? Ezek az aktuális poggyász méretek

Tudod, hogyan kell helyesen becsomagolni a poggyászt? Minden utazás előtt ellenőrizd a légitársaságok feltételeit és a repülőgép poggyászának méreteit. Olvasd el áttekintésünket.

tengerpart-no-viz

 

6 tipp, hogyan spórolj a nyaraláson

__check

csak a minimális és szükséges mennyiségű poggyászt vidd magaddal

__check

hasonlítsd össze a szállás árát több oldalon

__check

határozd meg egy pontos költségvetést minden egyes nyaralásra

__check

használj alkalmazásokat - néha a különböző szolgáltatások árai alacsonyabbak az alkalmazások segítségével.

__check

étkezz a szálloda éttermeiben

__check

utazz a szezon ideje alatt

Számos módja van, hogy kedvező árakon utazhass és pihenhess. Használd ki ezeket a kedvezményeket és utazz az év bármely szakában, akár alacsony költségvetésből is. A kulcs csupán a tervezés és az előre gondolkodás, akár egy hét múlva, akár hónapok múlva szeretnél nyaralni.