Bonprix akciók: top 4 ruha, ami minden alakhoz illik

divat

Minden nőnek más ruha illik. Önnek körte, homokóra, téglalap vagy alma formájú alakja van? Mindegyik típushoz most 4 top ruhát ajánlunk. Ráadásul, ha kihasználja a Bonprix akció előnyeit, biztosan tud még spórolni is.

 

Blogunkban nemrégiben arról írtunk, hogyan válasszon fürdőruhát testalkata alapján. Tudta, hogy hasonló szabályok érvényesek a megfelelő ruha kiválasztásában is? Úgy bizony, tehát most megmutatjuk önnek, hogyan is válasszon.

 

Ismételjük át röviden

 

Minden nőnek más az alakja, mely a következő típusok valamelyikének felel meg: téglalap, alma, körte vagy homokóra forma. Már a típusok neve is sugallja, hogyan is néznek ki az egyes alkatok. A következő néhány sorban pedig mindegyik alakhoz ajánlunk megfelelő ruhát.

 

• Ruha a téglalap típusú alakhoz

Erre az alakra jellemző a nagyjából egyforma szélességű mell és csípő, a kevésbé hangsúlyos derék és a kisebb fenék. Tehát ez esetben az ön alakja szinte egyenes. Éppen ezért olyan ruhát válasszon, amelyek kiemelik a derekat – például legyen öv vagy egy masni a derékon, vagy egyéb módon legyen hangsúlyos a derékrész.

» Tippünk:

Tudta, hogy a Bonprix webáruházban most rengeteg gyönyörű ruhát talál vonzó áron? Úgy bizony. Ráadásul, ha kihasználja a Bonprix akciók előnyeit, pénztárcája is elégedett lesz.

 

• Ruha az alma típusú alakhoz

Szélesebb váll, nagyobb mell és has, keskenyebb derék és vékony lábak. Ezek jellemzik az alma típusú alakot. Mindenképpen kerülje a testhezálló ruhákat. Inkább olyan modellt válasszon, amely könnyű és szellős anyagból készült, lengébb, esetleg mell alatt levarrott, alatta pedig bővebb fazonú. A derék kiemelése érdekében részesítse előnyben a korzettes ruhákat, szélesebb vagy egyenes szabású szoknyával. Szintén illik önnek a magasított derék és a V kivágás, amely optikailag közelebb hozza a vállakat, és a mellre irányítja a figyelmet.

» Tippünk:

A Bonprix webáruházban az alma típusú hölgyek is tudnak választani. A gazdag kínálatban többek között a fenti ruhákat is megtalálja akciós áron.

 

• Ruha a körte típusú alakhoz

Az ilyen alakú nők deréktól lefele – tehát a csípőnél, fenéknél és a comboknál - szélesebbek, viszont keskenyebb a válluk, és kisebb a mellük. Ha mindezt egy egyenes szabású hosszú ruhával szeretné elfedni, ne tegye. Mivel a felső rész keskenyebb, mint az alsó, ezért törekedjen az előbbi kiemelésére és az utóbbi „finomítására”. Ilyen hatást például korzettes vagy empire ruhával érhet el. Nyugodtan válasszon egy hangsúlyosabb kivágású ruhát – például V nyakút – vagy a mell résznél ráncolt fazont. A színt szintén az alkatához szabhatja – részesítse előnyben a feltűnőbb, mintásabb felső részt és a sötétebb szoknyát.

 

•  Ruha a homokóra típusú alakhoz

Az ilyen alkatú nők teltebb keblekkel, vékony derékkal és szélesebb csípővel rendelkeznek. Ha ön is ezen szerencsés alkatú hölgyek közé tartozik, tulajdonképpen bármilyen szabás és kivágás illik önhöz. Olyan modellt válasszon, ami még inkább kihangsúlyozza nőiességét, és kerülje a bővebb, egyenes szabású anyagokat és formát. Kimondottan jól állnak önnek a merészebb, atipikus szabású darabok. A legelőnyösebbek pedig a derékban húzott vagy kiemelt fazonok, az „A” szabású szoknyák és a pántos ruhák.

» Tippünk:

Az alakjához illő ruhát a Bonprix webáruházban biztosan megtalálja. Használja ki az aktuális Bonprix akció előnyeit, és válasszon ruhát most akár – 60% kedvezménnyel. A kedvezmény nem csak a női ruhákra vonatkozik, de a cipőkre és a divatos kiegészítőkre is.