Egyedi karácsonyi ajándékok, amelyekkel garantáltan sikered lesz

karácsonyi ajándék

Tudjuk, milyen nehéz megfelelő ajándékot találni szeretteinknek, amelynek tiszta szívből örülnek is. Ha már kifogytál az ötletekből, akkor meríts ihletet a cikkünkből, amelynek köszönhetően gyerekjáték lesz idén a vásárlás.

December sokunk számára az év legkuszább időszaka. A munkahelyi kötelességek, karácsonyfavásárlás vagy sütés-főzés mellett néha nem jut időnk az ajándékok beszerzésére. Szeretnénk szeretteinket meglepni valami igazán egyedivel, ezért a döntést gyakran az utolsó pillanatra hagyjuk, és ez miatt néhányan a szentestét megelőző estét még a bevásárlóközpontban töltik. Ha az ajándékvásárlásra kevés idő marad, elég valószínű, hogy valami értelmetlen ajándékot választunk. Ha ismerős ez a helyzet számodra, akkor használd ki ajándéktippjeinket a legnépszerűbb webáruházak kínálatából. Ha szeretnél biztos lenni benne, hogy időben megérkezik a csomagod, akkor itt  az idő megrendelni már most.

A kütyürajongóknak

 

Ha az ajándékozott technikai beállítottságú, nyert ügyed van, ha karácsonyi ajándék kell. Aktívan tölti a szabadidejét? Akkor egy GoPro kamera ideális választás, hiszen bárhová magával viheti, legyen az hegymászás vagy búvártanfolyam. Ha inkább a fényképezés érdekli, vagy a videózás, akkor ajándékozz drónt vagy objektívet. Ha pedig online játék rajongóval van dolgod, remek ötlet egy új billentyűzet, egér vagy fülhallgató. Ezeket az ajándékokat mind-mind megtalálod az Alza.hu és Electronicstar.hu webáruházakban. A siker ezekkel az ajándékokkal garantált.

drón karácsony

 

Az örökmozgóknak

 

Ha társad olyan, aki nem tudja elképzelni az életét mozgás nélkül, rengeteg lehetőséged van meglepni. Az Insportline.hu és Biotechusa.hu webáruházakban szinte bármilyen sporteszközt be tudsz szerezni. Jól jönne néhány új súlyzó, bicikli sisak vagy futócipő? Akkor a Hervis.hu webáruházban biztosan találsz. A sportrajongók számára mindig jó ötlet a táplálékkiegészítő is, amelyben bővelkedik a Myprotein.hu kínálata.

 

A divatbolondoknak

 

Ha ismered párod ruha- és cipőméretét, akkor ezt használd ki, és lepd meg valami olyannal, amit nem ő választott. A férfiak többsége odavan az órákért – vegyél neki klasszikus vagy okosórát rengeteg hasznos funkcióval. Kattints az Vivantis.hu oldalra, válogass a stílusos órák és szíjak hatalmas kínálatában. Vagy látogass még el az Aboutyou.hu webáruházba, és rendelj neki új inget, hosszúujjút, kapucnis felsőt. Sokan szeretik a cipőket is. Ha partnered is ilyen, akkor nézd meg az Sneakerstudio.hu vagy CCC.eu termékeit, és gondoskodj a gyűjteménye növekedéséről.

A ruhák olyan ajándékok, melyekkel a nőknek könnyű örömet szerezni. Sokkal jobb, ha olyan darabokra esik a választás, ahol nem szükséges a próba. A cipzáras pulcsik és a kötött ruhák pont ebbe a kategóriába esnek. Vegyél párodnak bőrkesztyűt vagy minőségi fürdőköntöst és nem fog kelleni a méretekkel vesződni. Az Answear.hu áruházban stílusos darabokat találsz elérhető áron. Ha biztosra szeretnél menni, tegyél a fa alá gyönyörűen becsomagolt ékszert, melyet az Ekszereshop.hu vagy az  Ekszerwebshop.hu oldalon lelsz. Felmérések alapján, ezek az ajándékok, melyeket a nők legszívesebben látnának a karácsonyfa fényében.

karácsony divat

 

A könyvmolyoknak

 

Ha partnered egy igazi könyvmoly, akkor biztos megörvendezteted egy könyvvel, amit a Libri.hu oldalon kaparinthatsz meg. Ha nem vagy benne biztos, hogy az adott könyv már része-e a könyvgyűjteményének, akkor egy ajándékutalvány a kedvenc könyvesboltjába soha nem rossz választás.

A minőségi szépségápolás szerelmeseinek

 

Az ideális parfüm kiválasztása nem olyan nehéz, mint ahogy az elsőre tűnik. Ha nem szeretnél kockáztatni, akkor érdemes olyan illatot vásárolni, amely az ajándékozottunk kollekciójában már megtalálható. Kedvesednek vegyél egy újdonságot a kedvelt márkájától.  Másik javaslat, hogy olvasd el a parfümök összetételét, és válassz olyat, amely a kedvencéhez hasonló összetevőket tartalmazza. Az összetételen kívül ne felejtsd el azt is megnézni, hogy milyen illatjegyekből áll a bázis, fej és a szív. A bázis jegyei elpárolognak néhány perc után, a szív 20 perc, illetve egy órán át is tarthat. A parfümök legfontosabb része a fej, amely bőrünkön több, mint 6 órát kibír, míg ruhánkon akár hosszabb ideig is érezni.  A Notino.hu és Douglas.hu oldalakon megtalálod a legtöbb ismert márka parfümjét kedvező árakon. Olyan ajándékot szeretnél, ami nemcsak hasznos, de jól is néz ki? Nézz szét az ajándékszettek között, amelyek smink- vagy bőrápolási-termékeket tartalmaznak.

karácsony parfüm

 

A lakberendező guruknak

 

Ki ne szeretne egy olyan dizájnos kiegészítőt látni a fa alatt, ami nemcsak szép, de hasznos is? A mi tippünk: aromadiffúzorok. Még akkor is, ha a darab gyártói inkább a küslőre fektetik a hangsúlyt, nem csak stílusos, de hasznos kis segéd is, amely a lakásunkat az általunk kiválasztott illatba borítja, így segítve a kikapcsolódást. A 4home.hu webshopban a párezer forintos termékektől kezdve, akár katalógusba illő aromadiffúzorokat találunk. Esetleg kattints az Vidaxl.hu vagy Dodo.hu áruház oldalára, és lepd meg szeretteid stílusos lakáskiegészítőkkel. Vázák, gyertyák, faliórák, párnák – a karácsonyi ajándékok a listája végtelen hosszú.

 

karácsony bútor

Karácsonyi ajándék férfiaknak? Ha tanácstalan vagy, olvasd el alábbi cikkünkket, ahol inspirálódhatsz. 

Last minute ajándékok

 

Ha ebben az évben nem maradt időd a karácsonyi ajándékok kiválasztására, nem kell megijedned – itt van néhány last minute karácsonyi ajándék ötlet, amiket könnyen megvalósíthatsz szentestéig. És ha ez nem lenne elég; nem kell sehova sem elmenni, mindent elintézhetsz a saját nappalid melegéből.

__check

magazin-előfizetés

Ez egy olyan ajándék, amely egész évben örömet fog okozni. Az előfizetést elég karácsony előestéjén megrendelni, kinyomtatni és egy szép borítékba belerakni.

__check

kávé egész évre

A mai világban már szinte mindenre elő lehet fizetni. A cégek egy része előnyösebb árakat kínál, ha egy adott időre előfizetsz termékeikre, illetve szolgáltatásaikra. Például, a kávé szerelmeseinek ezt megtehetjük kedvenc kávéjukkal. Amikor készítik reggeli koffeinbombájukat, mindig ránk fognak emlékezni.

__check

online tanfolyam

Ne vásárolj felesleges kacatokat, inkább valami hasznosba fektesd a pénzed. Ilyen az online tanfolyam is, amelynek köszönhetően a szívünknek kedves ember valami újat megtanulhat, és ez még talán segíthet is neki egy új, jobb munka találásában. A technika ördögeinek a programok, szoftverek tökéletes ajándékok.

__check

stream szolgáltatások

Fantasztikus ajándék a sorozatok, filmek és dokumentumfilmek imádóinak.

__check

e-könyv

Nincs időd könyvet vásárolni egy webáruházból sem? Ajándékozz könyvet elektronikus formában, amelyeknek nincs súlya és az ember mindig magánál hordhat.

Nincs ötleted, mit ajándékozz partnerednek, anyukádnak vagy testvérednek? Olvasd el a cikkünket- remek karácsonyi ajándék nőknek ebben a cikkben. 

 

 

További karácsonyi ajándék ötletek

 

►Biztosítsa be családja egészségét egész évre. A vitaminokat és étrendkiegészítőket Egészség oldalon találod meg

►Ha van a családban gyermek biztos szeretnél előnyösebben vásárolni, itt megteheted: Baba, mama, játékok

►Ki ne szeretné lakását új dekorral feldobni? Ajándékozz szeretteidnek Bútort vagy lakáskiegészítőt

►Ruházat, táskák, cipők, kiegészítők – nézd meg az összes webáruházat a Divat és ruházat aloldalon

►Befejezésként itt van pár termék a Műszaki cikkek kategóriából