Hétvégi pihenés kettesben a legjobb áron. Melyiket választod?

hetvegi-haziko

Úgy érzitek, hogy szükségetek lenne egy kis kikapcsolódásra, de nincs sok szabadidőtök? Az ideális megoldás számotokra egy hétvégi pihenés kettesben.

Mindannyiunknak gondoskodnia kell a rendszeres pihenésről. Tudjuk, hogy ez nem mindig könnyű a nagy munkaterhelés és a kevés szabadság mellett. Keressetek egy szép szállást és utazzatok el egy hétvégi pihenésre kettesben, amely tökéletesen regenerálja a testet és a lelket.

Úgy gondolod, hogy olcsón nem találni  gyönyörű szállást? Éppen ellenkezőleg, hoztunk neked pár tippet.

Buszjegyet keresel megfizethető áron? A Flixbus segítségével most ezt megteheted.

no-masszazs

Tippjeink a különleges hétvégére

__check

A szálloda sokak számára a legkényelmesebb megoldás, ugyanakkor egy  gyógyfürdőben, apartmanban vagy nyaralóban szintén fantasztikus élményekben lehet részetek.

__check

Használjatok félpanziós ellátást, és kóstoljátok meg a helyi különlegességeket. Így még egy viszonylag rövid tartózkodással is több élményben lesz részetek.

__check

Tervezzetek más tevékenységeket a hétvégi tartózkodása alatt, mint például túrázás. 2 nap alatt sok mindenre jut idő.

no-kad-gyertyak

 

Melyik közös hétvégi szállást választanád

__check

last minute hétvége két személyre

__check

romantikus hétvége két személyre

__check

hétvége a Bükkben

__check

közös hétvége egy gyógyfürdőben

__check

pihentető közös hétvége

__check

all inclusive közös hétvége

Last minute hétvége kettesben

 

Az utolsó pillanatban döntöttetek a hétvégi kirándulás mellett? Több tucat kedvező ajánlattal rendelkező szállás közül válogathattok. Csak csomagoljatok be néhány dolgot, és utazzatok el a jól megérdemelt pihenésre.

no-masszacs-olaj

 

Luxus az Ensana Thermál Hotel Margitsziget ****-ben

 

Egy rövid kikapcsolódásra vágysz a pároddal kettesben? Tökéletes választás lehet az Ensana Hotel, ahol minőségi pihentető időt tudsz eltölteni kedveseddel. Különféle wellness ajánlatok közül tudsz válogatni. Kényelmes és színvonalas szolgáltatásokra számíthatsz.

Ebben a csodás környezetben lehetőséged van városnézésre, szépségkezelésekre vagy személyre szabott fitneszprogramokra is.

Forrás: ensanahotels.com/hu/

Romantikus hétvégi szállás két személyre

 

Szeretnél egy romantikus hétvégét eltölteni a pároddal? Sok nagyszerű hely van, ahol egyedülálló környezetben pihenhettek együtt.. Az egyik egy ilyen gyönyörű kis faházikó.

no-ferfi-romantika

__bulb
Belföldön nyaralnál? Próbáld az olcsó magyarországi kirándulásokat

Azon gondolkodsz, hogy Magyarországon töltöd az idei vakációt? Jó ötlet! Hoztunk néhány tanácsot, hogyan válassz az olcsó magyarországi kirándulások közül.

Naphegy vendégház Zebegényben

 

Ez az erdei faházikó tökéletes hely a  kikapcsolódni vágyóknak. Zebegényben. A belső teret Indonézia és Thaiföld színvilága uralja.


Fantasztikus élményt kínál a dézsában fürdés, vagy egy gyertafényes romantikus meleg fürdő. A kerékpárok segítségével felfedezhetjük a a vidéket, vagy vízre is szállhatunk.

naphegy-zebegenyForrás: naphegyvendeghaz.hu

Hasonló szállást keresnétek? További tippjeink:  Vackorkert, Tölgyes Menedék

 

Reneszánsz romantikus hétvége

 

Élvezzétek az együtt töltött időt a bikali kastély reneszánsz hangulatú középkort idéző lakosztályaiban. A wellness imádók elsőszámú fürdőhelye.

no-ferf-pokroc-termeszet

Káli Home Boutique Villa( Kővágóörs)

 

A festői Káli-medence egyik legkedvesebb falujában található ez a lélegzetelállító hangulatos vintage berendezésű villa, ahonnan meseszép kilátás nyílik a Káli-medencére

A szállástól 3 km-re találhatóak a balatoni strandok. Biciklizéssel vagy túrázással bejárhatóak a Káli-medence látványosságai: a Kőtenger, a Hegyestű, a Kornyi-tó, a Fekete-hegy kis tavacskái és a Tanúhegyek. Különféle bor- és gasztroélményben is részünk lehet.

kali-villaForrás: kalihome.hu

 

Érdemes ellátogatni még Keszthelyre, ahol a Kristályhotel  a Balatontól mindössze 450 m található, illetve Sárvárra a Gyógy és Welnessfürdőbe.

 

Hétvégi fürdőzés kettesben

 

Mit szólnál egy testi-lelki kikapcsolódáshoz? Kiváló alternatíva egy privát, félreeső szállás saját pezsgőfürdővel vagy szaunával.

jacuzzi-torolkozo

__bulb
Olcsó városnéző túrák érdekelnek? Utazz még olcsóbban!

Az olcsó városnézések valójában a legolcsóbb utazások egyikei. Rengeteget spórolhatsz az útiköltségen is. Hogyan utazz olcsóbban? Ebből a cikkből megtudhatod.

Hilltop Hideout Szentendre

 

Csendre és nyugalomra vágytok mindketten ? Akkor ez a szállás nektek való. Lehetőség van szaunázni, jacuzzizni, illetve masszázsra is. Relaxáljatok kettesben az erdő alatt. Szaunaházukból élvezhetitek a gyönyörű látványt. Relaxáljatok a jacuzziban a csillagos ég alatt.

Forrás: https://hu.hilltophideout.eu/

 

Hasonló szálláshelyek még a Woodparadise/Nagyrada, amely egy skandináv stílúsú kabinház és a balatoni szőlőhegyen helyezkedik el, illetve a Dream Cottage/Fonyód, ahol élvezheted a fűtött pezsgőmedencét, infraszaunát, ahol testileg és lelkileg is kikapcsolódhatttok.

 

Pihentető hétvége két személyre

 

Mit jelent számodra a kikapcsolódás? Esetleg egy könyv elolvasása, séta a természetben vagy inkább a háborítatlan csend és a jelen pillanat megélése?

no-konyv

Babérliget kúria– a nyugalom szigete

 

Élvezzétek a provence-i hangulatot az illatokos levendulabokrokkal és fűszerkerttel. A kúria a párok számára egyet jelent a nyugalom szigetével.  A szobákat helyi és külföldi antik bútorok díszítik.

A fürdőház szaunával, gőzkabinnal, kültéri medencével, jógateremmel is rendelkezik.


Forrás: baberliget.com

All inclusive  közös hétvége

 

Szeretnéd mindenből a legjobbat kapni? Válassz egy all inclusive üdülést, ahol garantáltan elfelejted a hétköznapok gondját, baját.

no-masszazs

A legjobb natúrkozmetikumokat nem könnyű megtalálni, segítünk, hogy vajon mi alapján válassz.