Hogyan válassz minőségi sminkecseteket kedvező áron?

19.07.2023 Angelika Megosztás

Biztosan már hallottad, hogy a smink ecsetek nagyban befolyásolják a smink minőségét. Tudj meg többet arról, melyek azok az ecsetek, amelyeknek egész biztos helyet kell kapniuk a kozmetikai táskádban, és hol lehet őket beszerezni

no-sminkeles

Néhány nő egyetlen ecsetet , míg mások külön ecseteket használnak minden smink lépéshez . Te hogy állsz ezzel? Ez a 6 ecset elengedhetetlen ahhoz, hogy elkészíts egy tökéletes mindennapi sminket.

Látogass el a Notino webáruházban és válogass a legjobb smink ecsetek közül fantasztikus áron.

sminkecsetek-asztal

 

Alapozó ecset


Az alapja minden sminknek az alapozó bázis felvitele. Éppen ez biztosítja a smink hosszan tartó megjelenését. A megfelelő eszköz egy lapos ecset, amelynek vége kerek. Vigyél fel vele egy vékony réteget az alapozó bázisból az egész arcodra.

 

Sminkecset


Ezután a sminkelés fő eleméhez érkezünk, a tényleges sminkhez. Szép és egyenletes felvitelt érhetsz el egy kerek ecsettel. Szükség esetén használhatsz az alapozó ecsetet is, amit az alapozó bázishoz használtál.

 

ecset-parfum

 

Korrektor ecset

 

A korrektor egy kedvelt kozmetikai termék, amelyet az arcbőr hibáinak és a szem alatti sötét karikáknak eltakarására használnak. A tökéletes felvitelt egy keskeny ecsettel, melynek vége kerek, érheted el. Ennek köszönhetően a keskenyebb hegyével egyenletesen felviheted a terméket az összes szükséges területre.


Nehézségeid vannak a szem alatti sötét karikák eltakarásával? A korrektort a belső szemzugtól az külső irányba vidd fel. A termék jobb tapadása érdekében finom mozdulatokkal ütögesd be az ecsettel az arcodhoz.

Mi lehetne ideális ajándék egy tini lány számára? Egy sminkecset készletnek egész biztosan nagyon örülne.  Vásárold meg remek áron a Vivantis webáruházban.

Púder ecset

 

Legyen szó kompakt vagy laza púderről, használj nagy, kerek ecsetet a felviteléhez. A púdert vidd fel a bőrre  finom körkörös mozdulatokkal. Az T-zónára, homlokra, orra és állra nyugodtan kétszer is felviheted.

Az arcbőrre történő termék felvitele előtt finoman ütögesd az ecsetet, hogy lehulljon róla az felesleges mennyiség,

 

púder-ecset

 

 

Bronzosító ecset


A kiemelő, pirosító és általában a kontúrozó termékek felvitelénél légy óvatos. Ha nagy területre vagy nagy mennyiségben használod őket, színes és nem esztétikus megjelenést hozol létre az arcbőrödön


Ezért szükséged van olyan ecsetre, amely kifejezetten alkalmas ezeknek a sminktermékeknek az felvitelére.  Vásárolj egy legyező ecsetet, amellyel az alkalmazás egyszerű és precíz lesz.

 

Szemhéjfesték ecset


Precízebben felviheted a szemhéjúdert egy kis ferde ecset segítségével. Ideális a krém és por állagú szemhéjpúderekhez egyaránt. A szemfestésnél ne felejtsd el az szemöldököt sem. Az szemöldök kialakítása nemcsak a szemeknek, hanem az egész arcodnak is fontos.

 

no-sminkeli-arcat

 

Sminkecsetek tisztítása



Természetes, hogy az ecsetek használata közben rajtuk marad valamennyi smink. Az ilyen maradékok által a baktériumok elszaprodohatnak, amelyek később irritálhatják a bőrödet. Emellett a túl sok sminket tartalmazó ecsetek megakadályozhatják a termékek megfelelő alkalmazását a következő sminkeléskor


Az ecseteket rendszeres időközönként folyó víz alatt tisztítsd meg. Öblítsd le őket, amíg tiszták nem lesznek. Ismételd meg ezt a folyamatot legalább hetente egyszer, a használat gyakoriságától függően. Azzal, hogy rendszeresen tisztítod ecseteid, hozzájárulsz azok hosszú élettartamához is.

Azok a smink ecsetek, amiket használsz, talán már igénylik a tisztítást. Miért ne szeretnél be, néhány jobb minőségű ecsetet? Új ecsetekkel egyszerűbben és hatékonyabban sminkelhetsz, és elérheted a makulátlan megjelenést,

__fire
DIY natúr menyasszonyi smink, kevesebb mint egy óra alatt

Tervben van az esküvő, de nem tudod még milyen sminket válassz? Legyen egyszerű és elegáns. Útmutatónk segítségével magad is könnyen elkészítheted.