Közeleg a Halloween – megvan már a jelmezed?

tök

Máris itt az év legrémisztőbb éjszakája, tudod már mit veszel fel? Bárminek öltözhetsz az este, a lényeg a lehető legijesztőbb legyen. Ha te is tartod ezt az amerikai szokást, hoztunk néhány tanácsot, milyen Halloween jelmezben rémisztgetheted idén a környéket.

 

A Halloween bár amerikai ünnep, az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend kis hazánkban is. Az október utolsó napjára ijesztő jelmezes karneválról van szó. Lelkesen ünneplik nem csak a legkisebbek, de a felnőttek is örömmel kapcsolódnak be. Sőt! jobbnál-jobb bulikat szerveznek, ahova jelmez nélkül be sem léphetsz. Ha még mindig nem döntötted el, minek öltözöl, ne aggódj, hoztunk néhány jelmez ötletet.

 

Gyerek jelmezek

 

Nincs is gyerkőc, aki ne szeretné a Halloweent. Ha még nincs jelmezed gyermeked számára, ne aggódj. Az Ünnepekáruháza webáruház kínálata telis-tele van a legrémisztőbb maszkokkal és jelmezekkel, amelyek biztosan elnyerik a lurkók tetszését. Íme néhány Halloween jelmez gyerekeknek: 

Női jelmezek

 

Az Ünnepekáruháza nem csak a legkisebbeknek kínál jelmezeket, hanem kínálatuk bővelkedik a női jelmezekben is, legyen az félelmetes vagy szexi.

Férfi jelmezek

 

Végül ne feledkezzünk meg az urakról sem. Ugyanebben a webshopban nagyon eredeti maszkokat és jelmezeket kínál, amelyeknek mér csak a képzeleted szabhat határt.