Repülőjegy olcsón? Hoztunk 7 tippet

tenger

Azok az idők, amikor a repülés több százezer forintba került, már réges-rég elmúltak. Tanuljon meg néhány egyszerű trükköt, hogy sokkal olcsóbb legyen az utazás. Most adunk Önnek néhány tippet!

 

1. Figyelje az oldalakat, ahol olcsó repülőjegyeket kínálnak

 

A leges-legegyszerűbb módja, hogy olcsó repjegyhez jusson, ha figyeli a kifejezetten erre irányuló oldalakat. Melyek ezek? Vessen egy pillantást az Utazás és belépőjegyek szekciónkra, és máris talál párat. Nagyon népszerű például Bravofly, ahol játszi könnyedséggel talál kedvező ajánlatokat, Önnek már csak választania kell közülük. Repülhet akár New Yorkba, Barcelonába vagy akár Amsterdamba, a családi költségvetés nem sínyli meg. Róma akár 10.000 Ft-ért, New York akár 100.000 Ft-ért most nem csak álom.

 

2. Időben vásároljon repülőjegyet

 

A legolcsóbb jegyeket nagyjából 1-3 hónappal a tervezett kirándulás előtt érdemes megvenni, így már jóval előtte válassza ki a megfelelőt.

 

3. Döntsön gyorsan, a legolcsóbbak hamar elkelnek!

 

Ha talált egy olcsó járatot, ne habozzon egy másodpercig sem azt lefoglalni. Az olcsó repülőjegyek nagyon kelenődek, viszik őket, mint a cukrot, és egy kis hezitálás ebben az esetben több tízezer forintjába is kerülhet...

 

4. Ne feledkezzen meg a környékbeli repülőterekről

 

Tudta, hogy a repülőjegy ára függ a repülőtértől is? Pedig így van. Az olcsó repjegy néha annyival előnyösebb, hogy igazán érdemes kiutazni egy távolabbi repülőtérre. Szóval mindenképpen ellenőrizze a bécsi vagy épp a pozsonyi repülőtereket is foglalás előtt.

5. Alkalmazkodjon

 

Az olcsó repülőjegynek is van ára, és bizony van úgy, hogy nagymértékű türelmet és alkalmazkodást is igényel. Vásárlásnál gyakran több időpontból és helyszínből is választhatunk. Teljesen normális ilyen esetben, az átszállás, a hosszabb várakozási idő, illetve a hajnali indulás.

 

6. Felejtse el a főszezont és az ünnepeket

 

A legdrágább időszakok közé tartozik a karácsony, szilveszter, nyáriszünet, és ezekben a periódusokban bizony hajlamosabbak az emberek többet költeni.

 

7. Mikor foglaljunk?

 

Tudja mikor igazán kifizetődő repülőjegyet foglalni? Nagyon sok légitársaság hétfőn a kora reggeli órákban teszi közzé a legújabb akciós ajánlatait. Hatalmas a konkurencia, és ebből kifolyólag kedden délután a legalacsonyabb árak.

Rengeteg légitársaság közül válogathatunk, és ízelítőül pedig lássuk, melyek voltak a tavalyi év legjobbjai: