Fürdőruhát keres nyárra? Az Astratex.hu-n biztosan talál

bikini

Szeretne egy új fürdőruhát, amiben Ön lesz a strand fénypontja? Most adunk Önnek néhány tippet a választáshoz

 

Hogyan válasszunk megfelelő fürdőruhát?

 

Nincsenek korlátok, ami színt, a fazont és a mintát illeti, hiszen idén gyakorlatilag szinte minden trendi. A különböző szabású alsó részek, a klasszikus bikinik, a magas derekú retro fürdőruhák, különböző szabású felsők, pánt nélküli melltartók, fodrosak vagy épp a klasszikus háromszögforma – mind-mind jelen lesz a palettán. Ha a bikini nem az Ön stílusa, akkor az egyrészessel sem tud elrontani semmit. De lássuk csak, mi mindenre kell figyelni fürdőruhavásárláskor.

 

#Cél

 

Hol fogja viselni a fürdőruhát? Uszodában vagy a strandon? Ez kell, hogy legyen az első kérdés, ami segít a döntésben. Úszáshoz minden bizonnyal sokkal kényelmesebb választás az egyrészes, míg a parton szerencsésebb választás a bikini, hiszen praktikusabb választás napozáshoz is.

#Megfelelő szabás

Hogy a fürdőruhában jól érezze magát, mindenképpen jól kell állnia Önön. Nem szabad sehol túl bőnek lennie, vagy lógnia, illetve túl szűk se legyen. A jó szabású fürdőruha eltereli a figyelmet a hiányosságokról és kiemeli az előnyös részeket.

 

#Megfelelő méret

Választásnál mindenképpen figyeljen oda a méretre. Ha Ön az interneten vásárol, mindenképpen vessen egy pillantást a mérettáblázatra, és győződjön meg róla, mi az Ön számára legmegfelelőbb méret. Ha különböző felső és alsó részt visel, vásároljon olyan helyen, ahol külön-külön is ki lehet választani az alsó és felső részt. Ezt lehetővé teszi az Astratex.hu webáruház.

 

#Szín

Még ha van is kedvenc színe vagy színkombinációja, a fürdőruha színét inkább a bőre és haja színe szerint válassza ki. A szőkéknek és vöröseknek biztosan jól áll a rózsaszín és a zöld, a barna és sötéthajúak pedig a meleg színek közül válogathatnak.

#Testalkat

A fürdőruha típusát, szabását és mintáját az alakjához igazítsa. Ha Ön ismeri testének előnyeit és apróbb hibáit, úgy könnyebben választ majd olyan darabot, amely kiemeli illetve eltakarja a kívánt részeket.

 

» Henger: Ebben az esetben válasszon kétrészes fürdőruhát, alacsony derekú alsórésszel, vagy egyrészest díszített derékkal.

» Homokóra: Bármilyen fürdőruhát választhat, bármilyen színben, mintával, legyen az egyrészes vagy bikini.

» Körte: a legmegfelelőbb Ön számára a kétrészes fürdőruha, lehetőleg mintás felső résszel és egyszínű alsórésszel.

» Alma: Nagyon jól állnak Önnek az egyrészes kivágott fürdőruhák, vagy a kétrészes tankinik, illetve jó ötlet beszerezni különböző kiegészítőket, mint a kendők, tunikák, szoknyák.

 A mi tippünk: Bővebb információkért olvassa el egyik korábbi blogunkat: Fürdőruhát keres? Válasszon testalkata alapján

Sikerült választani? Az Astratex webáruházban számtalan egyrészes, kétrészes fürdőruha és kiegészítő várja, rengeteg féle színben, szabásban és mintában. Nemcsak a hölgyek örülhetnek, de az urak találnak maguknak megfelelő strandviseletet. A hölgyek számára jó hír, hogy itt külön-külön is kiválaszthatják az alsó és felső részt. Az Astratex kupon előnyeinek pedig mindenki örül, hiszen így nem csak egy fürdőruhával lesz több, hanem még spórolhat is.